Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@lucik284 a bude ti pichať injekciu na prasknutie foliku ci nie?
@babymaminka nie nič nebude pichať. nakázala iba styk a s kontrolou už neráta, tak bodaj by mala pravdu 😀
@lucik284 no bodaj by 😉 tak.sup na chlapa a nepusti ho 🙂 drzim prsteky ja som.sa dnes objednala na folikumetriu na buduci tyzden budem 12dc ak nebudu rast foliky v novembri clostyl 🙂
@babymaminka
@lucik284
Baby...asi ozaj príde tá ovulácia
@jannies15 ano pride dava si nacas moja bola minuly mesiac na 21dc 🙂 🙂 🙂
@babymaminka ahoj mala si ovulku na 21 dc a aky mas ciklus
@zuzannaaa ahoj mam.roky rokuce presne 28dnovy cyklus na den dokonca aj.hodinu ale tento mesiac som.skusila inofolic a takto mi to posunul a myslela som ze posunie aj mrchu no neposunul akurat bola kratka lutealna faza a mrcha prisla akokeby ovulka bola na 15dc takze som.ho vysadila tento mesiac bez vsetkeho aj takna je drahy v rakusku.vo.stvrtok.pojdem len foliky premerat na 12dc a v novembri bude doma tak.asi pravdepodobne s clostylom
@zuzannaaa neviem.sice ci sme sa pochopili ja som.clostyl este nikdy nebrala tak len zhanam info ale asi sa mu nevyhnem
@zuzulik005 juj bodaj by si mala pravdu a BT bude uz len stupat a za par dni tu bidem behat po byte s //
Baby, a čo keď po pregnyle vajko nepraskne?
@zuzulik005 ďakujeeem krásne a želám to isté.. :D Ja som akurát 17. DC a neviem či mám začať brať duphaston alebo nie (1 tabletku som ráno vzala, ale potom som sa dočítala, že sa má začať brať až po ovulácii).... ovulačný test mám ešte stále pozitívny, čiže ovu asi bude v najbližších hodinách :D
Baby, my máme ovulku tiež teraz, ale odporučil nám IUI, hlavne kvôli veku 😊 tak uvidíme. Včera pichli pregnyl a dnes IUI. Pred polrokom sme mali kyretáž, tak veľmi vesím a dúfam. Držím všetkým palčeky. 😘
@catherinah to je veľmi zriedkavé, veľmi. Isto praskne.
@pravdoluba neprasklo. Mám to potvrdené ultrazvukom.
@catherinah tak to je škoda 😞 ale to dmšte neznamená, že nemôže prasknúť neskôr či?
@pravdoluba už nepraskne. Bola z neho cysta, už došla aj MS.
Takže buduci cyklus si mám pichnúť dva pregnyly.
@catherinah tak nabudúce to snáď vyjde. Budem držať palčeky. 😘
@pravdoluba dakujem. Dúfame aj my, že aspon praskne potvora. 😀
@catherinah No máme to ťažké, ale musíme to vydržať. Ten výsledok bude stáť zato. 😘
@jajoda @jannies15 @babymaminka baby tak OVU je za mnou, snažiť sme sa posnažili poriadne tak dúfam, že BT bude už len stúpať momentálne som 3DPO a 16DC a teraz už len čakať ☹ toto čakanie je asi najhoršie, hlavne keď to málo ľudí čo o tom vie v mojom okolí na mňa tlačí a stále vyzvedá... 😢 😢
@lucik284 drzim.velmi.prsteky nech to.vsetko vyjde ako ma 🙂
u mna obe deti hned po prvom cykle uzivania clostylu ;)
@lucik284 dúfam že sa nám všetkým zadarí. To čakanie je ozaj hrozné. My sme nikomu nehovorili zatiaľ že už pracujeme na bábatku. Ale tie večné otázky kedy už bude bejby ma pekne vytáčajú. Ja som teraz 8DPO, takže cez week budem testovať. Teplota sa zatiaľ drží hore (37,25). Príznaky takmer žiadne - mám iba citlivé bradavky, ale mávam aj pred MS.

@babymaminka estrimax mi dala iba vcera 3 tabletky na zasunutie aby rychlejsie zabral a dnes dalsie tri, lebo je stale nizka ale uz na dnes a na sobotu nam naplanovala aj styk a potom uz vraj ako budeme chciet 😂