Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@jajoda
@lucik284 ak mozem vediet, kolko mate rokov???
tak teraz to najhorsie cakanie... kym budeme robit tehu testy :D ja som 2dni PO, tak uvidime... a beriem nakoniec aj duphaston odvcera... kvoli menzesu keby nahodou..-.-. ale dufam ze nepride...
@mirinka1 anoo??? krasne velku nadej si nam vliala do duse 🙂 a ratali ste aj ovu ci nie?
neboj to uz vydrzis 😂
Ahojte snazilky... my sme po roku skusania, robenia ovulacnych testov zacali problem riesit s dr. Priatel si dal spravit spermiogram, ktory dopadol velmi dobre, takze sme vedeli, ze problem bude vo mne. Vdaka folikulometriam sme zistili, ze mi nikdy nenarastie dominantny folikul, takze ma dr. poslala na laparoskopiu, aby sme vedeli, ze mam vajcovody priechodne a nic ine nebrani otehotneniu. Ta dopadla tiez velmi dobre, vsetko som mala v poriadku. To uz presiel dalsi polrok :( Vdaka nejakym sterom sme zistili, ze mame obidvaja ureaplazmy, brali sme dva mesiace antibiotika. Ked konecne aj to bolo ok, tak dalsia diagnoza bola, ze si moje telo tvori protilatky proti spermiam, takze dva mesiace sme mali zakaz sa snazit, aby si telo odvyklo od spermii a potom raz na to vhupnut. Nepomohlo :( Nakoniec som v aprili zacala brat clostilbegyt, folikul narastol ukazkovy, dr. mi pichla pregnyl, vedeli sme, kedy sa mame snazit.. No a den pred MS som si urobila test, lebo uz asi 5 dni ma pobolievalo cele podbrusko, aaaaa prvykrat v zivote som uvidela na teste // 🙂 po presne 2 rokoch 🙂)) bol to neopisatelny pocit, velmi sme sa tesili.. teraz zacinam siedmy mesiac a dufam, ze vsetko dopadne tak ako ma....
Takze snazilky, chcem vam povedat, aby ste to nevzdavali, aj ked je to niekedy tazke, hlavne, ked dostavate rady, ze na to netreba mysliet a ono to pride same, ale ak je problem po zdravotnej stranke, tak to ze na to nebudete mysliet, vam urcite nepomoze. Clostilu som sa bala, lebo neziaducich ucinkov ma kopec, ale keby sa mam rozhodnut, isla by som do toho urcite znova...
Drzim vam vsetkym palceky 🙂
@lucik284 ano ano ano 🙂
@jannies15 ale daj tomu šancu aj teraz 🙂 ja som čítala od veľa báb tu na MK, že niektoré hneď na prvýkrát po tabletkách navštívil bocian 🙂
@jannies15 ďakujem aj ja 🙂 fúha, to ti neviem povedať. Ja nemám ten dupasphon. tak ale verím, že si tým nič nepokazila ;)
@mirinka1 tak to je supeééér 🙂 Ďakujeme za povzbudenie a koment 🙂
@lucik284 tak sa asi už aj rodičia tešia, či už budú starkými 🙂
@domitko Ďakujeme ti veľmi pekne za tvoje slová a povzbudenie...Mne osobne si veľmi pomohla. Ja ho mám začať užívať zajtra a zvažovala som, či ešte počkať, či do toho ísť....čo ak teraz, po tích všetkých vyšetreniach a testoch sa to podarí bez tabletiek, lebo všetko je zdravé, priechodné.....ale teraz, po prečítaní tvojho príspevku, idem do toho 🙂 Ďakujem ešte raz a prajem krásne tehulkovanie :*
Pridávam sa aj ja s pozitívnymi skúsenosťami. Tieto tabletky nám pomohli k 2 zdravým vytúženým synom. Pri prvom sme sa snažili viac ako rok, ja som mala 27. Otehotnela som na prvý šup potom, čo som vybrala 5 tabletiek. O 5 rokov sme sa znova neúspešne snažili skoro 2 roky. Nasledoval opäť clostyl, tentokrát tiež otehotnela som na prvý šup. Lekár keď mi oznamoval druhé tehotenstvo, sa smial, že výrobcovia by mi mali niečo zaplatiť, lebo tomu lieku robím super reklamu.
@zuzulik005 oni uz su, brat ma 4rocnu dcerku
@domitko krasne povzbudenie, dakujeme a prijemne tehulkovanie Ti prajem
@80janulka jej tak to je super, tak snad to ze bola ovu bolestivejsia bude mat aj u mna uspesny koniec
@80janulka Ďakujeme ďakujeme ďakujeme :* tak to máš krásny úspešný príbeh 🙂 napíš výrobcom ďakovný list, možno ti niečo pošľú :D :D
Ahojte baby, tak ja som v septembri prvykrat brala clostilbegyt, kedze mam PCOS a anovulacne cykly a vcera mi dr. potvrdil tehotenstvo 🙂 vsetkym odporucam 🙂 drzim vam prsty, nech sa vsetko dobre podari!!!
@majkap77 jééééj, aké krásne správy nám tu prichádzajú na povzbudenie 🙂 gratulujem z celého srdiečka a viem si predstaviť, ako sa tešíte 🙂 všetko dobré prajem a krásne tehulkovanie 🙂
Dievčatá dnes som vstala na prvý budík - neuveriteľné 🙂 Hneď utekala urobiť test, ale bol biely ako sneh :( Dnes 9DPO, moje nádeje sa pomaly strácajú. V kútiku duše ešte verím, že nedelu MS nedojde
@zuzulik005 dievky, len to nevzdat a bojovat za najkrajsi dar 🙂

@jajoda no vzhľadom na to, že ja som vždy mala nejaké problémy a riešime to cez CAR, tak som sa o tom rozprávala s maminou, lebo mi sme zatiaľ neplánovali, ale prišla požiadavka na nastavenie funkčného cyklu od endokrinológa a moja dr. mi dala návrh, že buď bábo alebo antika, čím sa problém vlastne nevyrieši iba posunie. Tak som sa o tom potrebovala s niekym porozprávať a kedže ona je hrozne zvedavá tak sa stále pýta a vie vlastne všetko čo teraz so mnou riešia no a včera už mi písala, že či bude babka... 🙄 a večer mi aj s tatikom dali hubovú polievku, že nemám robiť nič namáhavé, lebo čo ak sa podarilo... 🙄 a to som len upratovala večer doma... prach, podlahy a tak nič zložité...