Čo ešte vyskúšať, aby som konečne otehotnela?
Ahojte, co mi poradite este vyskusat, aby som konecne otehotnela? Vcera mi dr oznamil, ze moje krvne testy su super, moj muz ma dobry spermogram, moje vajecniky a maternica su OK. Lenze sa snazime uz 2 roky! Uz asi rok a pol beriem kyselinu listovu, pravidelne vit D, dokonca aj nejake vitaminy na zvysovanie funkcnosti organov, zelezo, cvicim 3-4 tyzdenne, vela sme s malym vonku, spavam 8 hodin denne, chodim behavat, jem zdravo (nie ucebnicovo , ale vela ovocia a zeleniny a vyvazenu stravu), sledujem ovulaciu, spime spolu asi 100x do mesiaca. Ja uz neviem, ci ist k nejakemu zaklinacovi. Alebo mozno nejake cviky na panvove dno vyskusat. Idem si este kupit teplomer na bazalnu teplotu. Uz som si tolkokrat povedala, ze kaslem na to, vela mesiacov, je takych, ze prebehnu a ja som sa fakt nefixovala na plodne dni, tak si nemyslim, ze ani moja psychika to brzdi. Dokonca som vyhadzala, vsetko po prvom, aby som sa furt na tie veci nepozerala a nepripominalo mi to, ze to nejde. Pomoze vysadit uplne cukor a gluten?

@pato88 ja by som riesila imunologiu, mozno nesedi imunitne partner a robia sa protilatky. Po dvoch rokoch snazenia smer CAR za mna. Zbytocne hladat zaklinaca, mozno treba prednison alebo nieco ine na ten uspech