icon

Čo je lepšie Inofolic combi alebo Femibion 1 ?

jaja8_9
18. jan 2020
hrasocek12
18. jan 2020

@jaja8_9 inofolic combi je pre zeny s pcos a nadvahou, pomahaju upravit cyklus a aj niektorym babam k otehotneniu.. A femibion 1 su len vitaminy v tehotenstve nie 🙂? Lebo ja som inofolic combi brala na radu lekara v centre pretoze mam pcos a nadvahu a troska sa mi upravil cyklus a femibion 1 som brala do konca 1trimestra jak vitaminy 😊

jaja8_9
autor
18. jan 2020

@hrasocek12 to áno, len femibion sa môže užívať aj ako príprava tela pred tehotenstvom - príjem všetkých vitamínov... Inofolic aj ako úprava cyklu

jaja8_9
autor
18. jan 2020

@hrasocek12 inofolic combi mi upravil cyklus presne, preto sa pýtam ci mam v tom pokračovať alebo prejsť na vitamíny

monicka79
18. jan 2020

@jaja8_9 mne nepomohlo ani jedno. 5 rokov snaženia tak som bola na umelé v Brne. Už som ďalšie deti neplanovala, začal mi pred rokom a pol blbnut cyklus, mala som dlhu menštruáciu, tak som užívala bylinkové kvapky regalen tri mesiace, menštruáciu mi to upravilo, ale aj som nakoniec nečakane otehotnela, takže mne pomohli kvapky a to mam už 40 rokov😀 môj gynekolog skoro odpadol keď som tam prišla že asi som tehotná keďže vedel aké problémy som mala predtým

hrasocek12
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
18. jan 2020

@jaja8_9 ja som dlhsie ako 6mesiacov ho neuzivala predsalen je to chemia to radsej potom uz ten femibion lebo je lacnejsi 🙂 a baby beru dost ten femibion svagrine sa podarilo po potrate do mesiaca otehotniet 🤗ale je to asi individualne 🙂 kazda sme ina a funguje na kazdu nieco ine 🙂 a tebe poradil lekar ten inofolic combi? Ale mozes aj obe sucasne uzivat nic tym nepokazis len lepsie podla mna stimulujes telo a zasobis ho vitaminmi 😊 baby co boli so mnou na ivf brali inofolic a aj femibion sucastne a nic im nie je su tehulky 😊 snazite sa o babatko?

miskamichalka
18. jan 2020

@jaja8_9 skus obycajny inofolik, nie combi

elinosar
18. jan 2020

Ja beriem naraz aj jedno aj druhe

jaja8_9
autor
18. jan 2020

@hrasocek12 ja som po vysadení hak mala problémy s cyklom začala som brat inofolic combi jeden cyklus, ten sa mi upravil (predtým som musela každý mesiac na vyvolavacku) a mam pravidelný až doteraz tak som to prestala brat áno neviem prečo nejak som zabudla, už vyše roka sa snažíme o bábätko tak ze nie neustále ale tak keď to príde tak to príde a teraz som uvažovala nad začatím femibion 1

jaja8_9
autor
18. jan 2020

@jaja8_9 nakoľko už som z toho na nervy ze to nejde... Myslela som si ze to nebude tak dlho trvať... A co viem tak babám inofolic rozbadzal cyklus ktorý mali pravidelný tak sa ho bojím si ho zase nasadiť

hrasocek12
19. jan 2020

@jaja8_9 ak mas s nim zle skusenosti tak si ho nenasadzuj znova 🙂 nie kazdej babe robi dobre 😊 ten femibion alebo akukolvek kyselinu listovu odporucaju vsetci lekari lebo pomaha k oplodneniu 🙂 tak ak mas dobry cyklus a inofolic pomohol tak ho uz neber a daj si len femibion 😊 ja som po 7mich rokoch konecne otehotnela, cakam prve babo a rovno dievcatko 💞 ale tak my sme mali problemy obaja s manzelom a pomohli aj vitaminy ale ivf hlavne 😊 rok nie je taka dlha doba a skusajte dalej urcite sa zadari ak ste doteraz nemali vaznejsie problemy 🙂 drzim prsteky a nech do konca roka das dve ciarky na forum 💞💞💞

lelluska
19. jan 2020

Dievčatá, objednavala som si niečo z Dr. Max lekárne, a ako darček mi poslali inofolic plus 60 kapsúl. Dátum spotreby je tam 6/2020. Ak by niekto rad vyskúšal, rada darujem. Ja nevyuzijem, a je mi luto vyhodiť.

jaja8_9
autor
19. jan 2020

@hrasocek12 inofolic combi mi pomohol upraviť cyklus a teraz ho mam pravidelný tak sa ho bojím si vziať aby s ani to náhodou nepokazilo lebo ešte nemám ani diagnostikovane pcos zatiaľ uvidím čo mi povie vo februári idem na preventívku, s femibionom asi nič nepokazím začala som ho teda včera užívať 🙂 tak uvidíme, ak to nepomôže partner pôjde na spermiogram.... Ďakujem krásne 😊😊 aj tebe nech to dobre všetko dopadne a nech ste hlavne zdravé 🎀😘 gratulujem

wave1804
20. jan 2020

@lelluska ja by som mala záujem o ten inofolic ak je to ešte aktuálne, dakujem

lelluska
20. jan 2020

@wave1804 napis mi do spravicky kontaktné údaje na Teba, a pošlem poštou ak suhlasis🙂

beabelisova
20. jan 2020

@jaja8_9 nemas co s nim pokazit, obsahuje vsetky potrebne vitaminy, tiez mam s nim skusenost, aj ked sme sa snazili aj teraz, ked uz cakame prirastok, sice nam to snazenie trvalo dlhsiu dobu, ale stalo to cakanie a snazenie za to 🙂

alexi2211
21. jan 2020

@beabelisova Pri Kubkovi som toto brala aj ja, len pozerám, že už je trošku iné balenie, obal a tiež asi aj zloženie je upravené. Vy ste sa veľmi dlho snažili?
Aj nejaké vyšetrenia si predtým podstúpila, či nič také?

jaja8_9
autor
22. jan 2020

@beabelisova my už vyše roka 😣 tak verím femibionu a dúfam ze mi chýbajú len vitamíny ktoré sa mi dajú do poriadku

janulla123
Autor odpoveď zmazal
tara42
1. feb 2020

Inofolic combi som brala na úpravu cyklu, prípadne ako pomoc k otehotneniu, nemala som nadváhu, mala som 50kg ale tento mi odporučila gynekologicka. Otehotnela som do 4 mesiacov, brala som ho ešte do konca prveho trimestra a teraz už beriem femibion2.

piussi
3. feb 2020

@lelluska ahoj.. Ak ho ešte máš. Mam záujem.

lelluska
3. feb 2020

@piussi ahojky, prepac, už som ho posunula prvej záujemkyni

piussi
3. feb 2020

@lelluska jasne.. Potom som si všimla neskôr v texte.. Ďakujem

beabelisova
11. feb 2020

@jaja8_9 bude to dobre, neboj sa nic, niekomu to trva dlhsie, niekomu kratsie, najlepsie je hladiet si svojho, podstatne je zameriavat sa na seba, na svoje telo, ako sa citit, aby si sa zbytocne nestresovala a bude dobre 🙂
@alexi2211 ano novy obal je, to mas pravdu 🙂 dlho dlho, boli sme aj na roznych vysetreniach, ale nastastie vsetky dopadli dobre, ze sa nic vazne neukazalo 😉

wave1804
11. feb 2020

@lelluska poctivo užívam 😊 ďakujem opäť 😘

migl88
11. mar 2020

@wave1804 ahoj mám inofolic combi 41 ks v baleni predam s postovnym za 20€

migl88
11. mar 2020

ahojte mám inofolic combi 41 ks v baleni predam s postovnym za 20€ brala som ho 1 cyklus 19 dni a rovno pomohol 🙂 a tiez nemam nadvahu rozdiel medzi nim a klasickym inofolicom je hlavne v obsahu latok combi ich obsahuje ovela viac femibion su len vitaminy ako zelezo , D, B a podobne inofolic vyslovene pomaha pri uprave cyklou , ovulacii , dozrievani vajicok a podobne

mouse14
29. jún 2020

Mala by som otázku, ako sa užíva ten inofolic combi, dávkovanie je mi jasné dve tabletky denne.Ale ako dlho a kedy je pauza v cykle.Dakujem pekne....tiež mám PCO a reagujem len na clostyl inak nič moc