Čo je to bilaterálna priechodnosť?
Prosím vás čo to znamená? Že nebudem môcť sama prirodzene nikdy otehotnieť?
@monula3421 drzim palce💞
@trgypadl ďakujem že ste mi takto pomohli lebo čakať až do 10.10 je dlho pre mňa ..vtedy mi má dr vysvetliť všetko .a ešte ak môžem ..10.10 budem 23 DC čiže 1-2 dní po ovuláci ak nejaká teda prebehne...a idem na tie výbery stichov..tam by mi vedel dr povedať či som mala ovuláciu? Aj keď bude dva dni po nej?
@monula3421 mohol by vediet povedat, len najlepsie je odsledovat ovulaciu od začiatku cyklu..
Mavate dlhe cykly, ked mate tak neskoro ovulaciu?
@trgypadl kľudne mi tykajte.. no ako kedy ..33/36/39teraz naposledy až 50
@trgypadl A čo mu mám povedať keď chcem aby mi tie vaječníky on nejako prebral k životu a aby mi dal niečo na tu ovuláciu ?
@monula3421 v prvom rade treba zistit ci ovulujes a preco mas take dlhsie a nepravidelne cykly, hormonálny profil robil?? Stitna žľaza je ok?
@trgypadl na štítnu som bola v apríli a povedala že tam je všetko ok akurát mi chýbal vitamín d nič viac...hormonálnu profil mi robila ešte predošlá doktorka a tá mi čosi len že mám nejakú hormonálnu nerovnováhu ale neriešila a keď som si našla tohto súkromníka tak mi povedal že má pošle na lpsk že až sme o krok bližšie k dieťaťu ale on mi ešte veru ani nebral krv..to mi môže brať v hociktorom cykle?
@monula3421 myslim hociktorý deň v cykle
@monula3421 nejlepsie je ist na kontrolu po lps, porozpravat sa s gyn o predstave, on Ti presne vysvetli ktore dni cyklu spravi HP. Mozem vediet vek?
@trgypadl jasné ..mám 26
@trgypadl no popýtam sa na všetko ..akurát má zaujíma to pco keď sa to nepotvrdilo teda tak čo on na to povie ..a tie cysticky či čo su to na pravom vaječníky to je moc zle?
@monula3421 ten vajecnik je zmenený treba podla mna odsledovat, ci na nom vlastne dochadza k ovulacii. Dobre je pockat na histologiu po laparoskopii... Doktor robil aj nejake vystrenie, aby potrvdil alebo vyvratil pcos? Su u Teba nejake ine priznaky? Nadvaha, nadmerne ochlpenie atd?
@trgypadl a z tej histologie načo môžu prísť? Čo sa tam vlastne testuje?
Áno mám, ochlpenie nadmerné,aj trošku nadváhu ...nerobil nič povedal že to zistí pri operácii že tam sa to asi potvrdí ..pri sone keď som chcela vedieť či mám ovuláciu to som brala vtedy clostilbegyt 3x1 a mala som potom aj ovitrelle tak povedal že z pravého vajecnika som mala ovuláciu a od vtedy nič iba to vždy spomína pri sone že mám pco a že po operácii sa to asi len potvrdí
@monula3421 z histologie sa urci typ polypu, ci bola slniznica materncie bez patologie. A ovulacia bez liekov prebieha?
@trgypadl no práveže to asi nie ..vtedy keď som mala clostilbegyt tak som ju dosť cítila ale mimo som si už není istá že prebieha...ovulacne testy som nikdy okrem toho mesiaca (clostilbegyt)nemala pozitivny
@monula3421 tak držím palce nech sa ju podari naštartovať
@trgypadl a čím všetkým by sa to mohlo dať naštartovať? Čo si môžem pýtať od lekára na predpis
@trgypadl a je normálne že takto ukazujú tie testy? 10 a 13 DC boli viac sfarbené (viem že nie pozitívne) a posledné dni ledva tú druhú čiarku vidieť
@monula3421 hormonalne podporit podla vysledkov HP, ale to uz uvidis, co povie lekar.
Ovu testy si vyhodnot az po cykle, moze sa stat, ze moze byt aj anovulacny cyklus, ale pokkracuj s nimi
@trgypadl dobre ďakujem . Uvidíme čo mi povie toho 10.10

@trgypadl snažiť sa začneme po normalnej ms aby náhodou neprišlo k potratu(po laparoskopii že je väčšie riziko potratu) len mňa hlavne zaujíma či ovulujem...