icon

Čo ste brali predtým než ste otehotneli?

dari3
13. jan 2011

ahojte maminky. chcem sa opýtať, čo ste brali predtým, než ste otehotneli? my sme s prvým dieťatkom problém nemali, no teraz je to horšie. mám nepravdilený cyklus, polycystické vaječníky, opakujúce sa mykózy napriek všetkým možným snahám. mám už niečo nakúpené, ale chcem vedieť, čo ste brali vy, čo poradíte, čo pridať do denného "jedálnička" 😉

miriam25
13. jan 2011

@dari3 kyselinu listovu 😉 a drzim palce, aby problemy odisli inde a vam sa podarilo babatko 😉

tenty
13. jan 2011

kyselinu listovu, drzim palce 😉

seagull2404
13. jan 2011

babyplan a nohy hore na stene po sexe ako v americkych filmoch, u nas to vazne zafungovalo 🙂 drzim place

lucka1987
13. jan 2011

velmi dobry je alchemilkovy caj..(dostat ho aj v lekarni a nestoji vela) ja som ho pila.. po roku a pol sa podarilo ale neskoncilo to dobre.. a po potrate som ho pila 5 tyzdnov liter denne a zas som tehula (dva mesiace po potrate) a pridaj femibion800.. dzim palce

bamb27
13. jan 2011

kyselina listova, alchemilkovi cajik a femi kvapky od valovica na nepravidelny cyklus, anionove vlozky ako prevencia castych mykoz 😉

bona
13. jan 2011

Ja som po vysadeni antikoncepcie zacala "preventivne" pit alchelmilku a uzivat Maternu..neviem, ci nieco z toho malo vplyv, ale otehotnela som da sa povedat na prvy ne/pokus..😉

ludka140281
13. jan 2011

ja som mala tiez problemy 😢 brala som,kys.listovu,zelezo: tardyferon, pyridoxin na zosilnenie maternice, duphaston od gynekologa pred otehotnenim a este do 20tt....... vela stastia...a jedla som ,co sa mi prave ziadalo....vela ovocia,zeleniny,maso 🙂

luciana157
13. jan 2011

hovori sa ze po vysadeni antikoncepcie zena hned otehotnie....mne doktor povedal,ze nech vysadim antikoncepciu,mala som nejake problemy,a ze ma budu musiet liecit na neplodnost,lebo mam cysty na vajecnikoch.no a po vysadeni antikoncepcie a dlhych placoch moj muz povedal,ze ziadne liecenie nepotrebujem a ze to skusime....no a na 1 krat som zostala tehotna 🙂

stanca22
18. jan 2011

Ahojky, takže my s manželom, keď sme sa dali na plodenie dieťatka, tak to také jednoduché nebolo, čo my sme si mysleli pravý opak, prvý rok som vysadila antiku po troch rokoch, sme premilovali, ráno,deň i noc, no do roka stále nič, druhý rok, teda prvý pól rok v druhom roku som si nasadila vitamín Calibrum - baby plán, pre budúce,plánujúce mamičky a nič, v druhom pól roku v druhom roku teda, sme s mužom šli k doktorovi - urológovi a tam bol problém so spermiamy u manžela, tak sme nasadili Profertil a ja pokračujem s Calibrumom a teraz čakáme čo bude ...