icon

Čo to znamená "neplánovane otehotnieť"?

25. feb 2022

Často to tu čítam, ze niektorá neplánovane otehotnela...čo presne to znamená? Pri dnešných možnostiach ochrany 🤦 kupujete lacné kondómy? 😃

Strana
z2
evica17
25. feb 2022

@thoughtfulweirdo mozem sa spytat len, ze ake dve metody su podla teba fajn ? Zaujima ma to, lebo rozmyslam ako sa chranit a hormony moc nechcem a telieska sa trochu bojim no.

nikyball
25. feb 2022

Z toho čo tu čítam na MK, ak si chces udržať násilu chlapa, ak chlap nechce dieťa a ty áno, ak sa ti nechce chodiť do práce, zaručene otehotnies neplánovane 🤣

elizabet173
25. feb 2022
ivinkapink
25. feb 2022

Tak napr u nas to bolo tak,ze druhe dietatko nie anie pocat, tri roky sme doslova sukali jak zajace, brala som hormony a nic...az sme to uplne vzdali a podarilo sa...no a po dvoch rokoch od narodenia si hovorime ze asi tazko otehotniem na prvy krat, ze uz mam po ovulacii...ved tri roky sme sa kolko snazili a nic....a bum bolo "neplanovane" 😆

gertys
3. mar 2022

Mam 30. Cely život presny cyklus. Vždy to iste dookola. Takže sex len cez neplodne dni. Nikd som neotehotnela. Raz som sa opila a pomylila sa o deň. Myslela som ze mi plodny den skoncil pondeloka bol to utorok a neoverila som si to. A tak som otehotnela. Čo by sa nestalo

zabka1987
4. mar 2022

Ja som otehotnela s telieskom Mirena

andrea_ff
4. mar 2022

Nechapem narazku?? Bohuzial, ano, stava sa. A nemyslim si, ze k tomu treba zakladat diskusiu. Aby si sa nahodou ty neocitla raz v takej situacii, ked si tu z toho robis zabavu. Nepoznam antikoncepciu, ktora funguje vzdy na 100%. Ak ano, tak daj tip....vdaka

gertys
5. mar 2022

@andrea_ff podľa mňa je len frustrovana lebo ona sa snaži a nejde to a niekto to neplanuje a má a štve ju to. Tak aby si aspoň trochu uľavila založila tuto skupinu. No k ničomu to nie je a na psychike jej to neprida

zuzanockamt
5. mar 2022

Autorka: Tiež tomuto slovnému spojeniu nerozumiem.

Strana
z2