Cvičenie a snaha o dieťa
Ahojte dievcata. Su pravidelne aktivity ako beh do schodov; dynamicke, posilnovacie cvicenia (vratane brusneho svalstva) vhodne pri snahe o dieta? Nezaujima ma teoria, ale vase konkretne skusenosti, ci sa zadarilo 🙂
Pozn.: Mala som dlhsiu prestavku a vraciam sa opat plnohodnotne do pravidelneho rezimu, cize zamer je aj schudnut (cca do 10 ki).
@radanaaa dakujem za tvoju skusenost, ja necvicim vo fitku, na strojoch, ale s fyzioterapeutom mam sukromne hodiny - cvicime SM system, s vlastnou vahou cvicenia na posilnenie svalstva, rozne metody a behavam schody plus vo svojej rezii drepy; vypady; svihadlo, brucho a pod. My sa snazime uz dlhsie a nic, tak som sa namotala zas na cvicenie radsej 😃
@sylvia_123 ahoj, ja som otehotnela v čase keď som sa v posilke vôbec nešetrila, práve naopak
@sylvia_123 ahoj, ani podla mna to nie je problem, ja mam taky životný štýl, makam stale..pri prvom dieťati dokonca cele tehotenstvo 😊 pri druhom uz som nemohla tolko, ale aj tam som nasla kompromis. A teraz som rok po pôrode a zase ficim, zacala som uz v šestonedelí..
@sylvia_123 ja som vzdy makala ked som otehotnela, ale pre mna je cvicenie radost. Nemyslim ze tam moze byt prepojenie, hlavne hlava ma byt v pohode 😉
@sylvia_123 ja som nemohla otehotnieť roky. Dlhé. Skúšala som (okrem teda všetkých možných metód na počatie) schudnúť....cvičiť....necvicit...brušné tance...posilku...za tie roky a popri hormonálnej liečbe som pribrala 30kil.
(Akože áno veľa aj svalov ale proste pribrala).
Potom.som začala chodiť strieľať a robiť s mužom sebaobranu. Konkrétne wing chun kung fu. Fakt drsné tréningy a teda nešetril ma môžem povedať.
Otehotnela som po roku takéhoto režimu. 😂
Čiže bud si telo povedalo....ze keď zvládne toto zvládne aj tehotenstvo....alebo si povedalo, ze už sa mlátiť nenechá 😂😂😂
Inak mne pomohol k úprave cyklu a rovnako k zvýšeniu plodnosti kolagén od Werbey a Clarycalm na brucho od Doterry. Dva mesiace sme to užívali aj s mužom...A bac...po 15 rokoch tehotná...

@sylvia_123 ahoj, ja som otehotnela až keď som práve zvolnila tempo...a prestala cvičiť (nie úplne, len menej intenzívne...dovtedy mi každý vravel že to nemám prehánať v posilke keď sme sa snažili ... a zadarilo sa 🙂