icon

Dá sa otehotnieť pár dní pred ovuláciou?

nikol2122017
26. nov 2017

Ahojte baby. 👋👋👶
S priateľom sme mali 23.11. styk a radi by sme mali bábo. No plodné dni mi začínajú až 27.11. Myslíte, že sa dá aj pred nimi otehotnieť? Nemôžeme sa snažiť v plodných dňoch keďže priateľ dnes odchádza do Nemecka do roboty.

Strana
z2
vevericka318
4. apr 2020

@janciqa áno chápem a ďakujem dám samozrejme potom napíšem keď to budem vedieť

markus239
4. aug 2020

Zienky 1.8 v noci cca 1rano sme mali nechránený styk skúsili sme aj inú polohu a starý keď to z neho vyšlo tak dobre neodpadol že až toľko 🙉😅a včera som si robila ovu test a ukázal pekné dve rovnaké čiarky teraz večer cítim že už ma bolí všetko .. chcem sa opýtať 😁 je možné že tie potvory ešte vonné sú ? A môže niečo byť ?

mirxa
7. nov 2020

@nikol2122017 Žena je plodná iba 12-24 hodín v mesiaci, a to počas ovulácie. Otehotnieť však môže aj vtedy, keď má pohlavný styk 4 – 5 dní pred očakávaným dňom ovulácie, resp. aj deň po ovulácii.

stella123450
16. dec 2020

@nikol2122017
Ved to su najplodnejsie dni - 2 dni pred ovulaciou

teri1912
3. okt 2023

Ahojte ženy….. potrebujem poradiť. Štvrtok ráno sme mali s manželom sex ale chránený… z piatka na sobotu (o2 v noci) sme mali nechránený sex. Preto píšem aj čas lebo piatok sú 3dni a sobota 2dni pred ovuláciou a nwm ako to rátať….. je možné že som mohla otehotnieť? Tvrdia mi že som nemusela kôli tomu že vo štvrtok sa manžel spravil a 2-3dni trvá kým spermie budú ““plodné”” ……. Hrozné som v strese a nechce sa mi čakať týždeň kým si môžem urobiť test 🤷‍♀️😬😬 Ešte som chcela doplniť že keď mávam ovuláciu tak mávam hustý a veľa vytoku, teraz nemám že skoro vôbec nič a som deň po ovulácii.. príde mi to ako keby sa vajíčko oplodnení a neoslovilo sa

lila20202
6. mar 2025

@nikita94 dobry den a kedy vam ukazal pozitivny tehotensky test

Strana
z2