icon

Dá sa zistiť tehotenstvo aj LH ovulačným testom?

iwuskapoh
3. máj 2020

Ahojte baby ešte som neskúšala ovulcny test mešká mi ms už 3 dní skúšala som ovulacnym testom a vyšiel pozitívny...

Strana
z2
iwuskapoh
autor
6. máj 2020

@elly23 Dakujemmm pekne 💞💞💞💞

elly23
6. máj 2020

@iwuskapoh Hej, Dr toho veľa nakecaju... Mne povedali, že deti mat nikdy nebudem 🤔🤣🤣🤣

magdalena807
6. máj 2020

@iwuskapoh to je dôkaz, že zázraky sa dejú a nie vždy je to tak, že lekár má pravdu 🙂 pekné tehotenstvo ti prajem 🥰

giuli
6. máj 2020

@iwuskapoh gratulujem zo ♥️

iwuskapoh
autor
6. máj 2020

Ďakujem vámm 🍀🍀🍀🍀

nikoleta14
5. sep 2020

Ahojte baby chcela by som sa vás popýtať o radu pretože už som zúfalá z tejto situácie a neviem co si mam myslieť. Poslednú menštruáciu som mala od 24.7 do 27.7 a odvtedy nič robila som si aj tehotenský test ktorý ukázal negatívne a však už som dávno po ovulacii ale včera a dnes som si robila ovulacny test ktorý mi vyšiel pozitívne mohla by tam byt šanca ze som tehotna posielam aj fotku ovulacneho testu plus tehotenského testu ďakujem za všetky rady

nikoleta14
5. sep 2020

Ahojte baby chcela by som vás poprosiť o radu. Poslednú menštruáciu som mala od 24.7 do 27.7 odvtedy nič robila som si aj tehotenský test ktorý vyšiel negatívne a však už som dávno po ovulacii a dnes som si robila ovulacny test aj včera ktorý vyšiel pozitívne neviem co si mam otom myslieť

Strana
z2