Dal si niekto vyrátať pohlavie od Jonáša a vyšlo mu to?
Napiste skusenosti
Dakujem
Sesternica si dala vypočítať od Jonáša - chceli dcérku - majú ju.
Mozes sa na to spolahnut na cca 50% 😉
Kamoska dala a nevyslo ... bavila sa na tom ... ze mohla rovno splachnut peniaze do WC ☺
dala som a nevyšlo 🙂) ale neľutujem 🙂 iba vyhodené peniaze 🙂)
Dala som si vypocitat podla jeho metody,ale v inej firmena nevyslo to,peniaze mi vratili. Potom som si dala priamo unho vypocitat a vyslo to, mala som presne tak ovulaciu ako mi to on vypocital rok predtym a pritom mam velmi nepravidelny cyklus. Vyslo to aj mojej sestre.
moja teta si dala vypočítať a nevyšlo.... oni to majú ako podnikanie, už to robí asi jeho syn, pretože ten pán to robil už pred 50timi rokmi...
To ci bude mat dieta pohlavie chlapec alebo dievca zalezi od toho, ci muzska spermia prinesie chromozom X alebo ci prinesie Y.. To neaky pan Jonas ci kto bohuzial neovplyvni.
Jonáš? O ňom som čítala ako o spasiteľovi neplodných párov po nežnej revolúcii. Ešte žije ?
Ze som sa ja nedala na podobny biznis, sanca, ze sa trafim, ze vysoka. Ludia su neskutocni
@mircalla veď hej,50%😂😂😂😂😂 nechápem ako môže niekto napísať, že výpočty vyšli. Veď buď alebo.... 50% šanca))))) podvodník už celé desaťročia, že ho ešte nezavreli.
no niekomu to urcite vyde 🙂 sanca 50:50
Dnes ti ani na sone nepovedia presne pohlavie. A nie ešte nejaký Jonáš, ktorý má pri veštení hneď pravdepodobnosť 50%, že uhadne nakoľko sú len dve pohlavia. A do budúcna rátať komu sa čo narodí. Ja by som si to nedala nikdy rátať. Príde k tebe to, čo ma prísť. A zbytočne vyhodené peniaze ktoré sa dali použiť na niečo lepšie.
Vy tu pisete iba o pohkavi, ale dr Jonas da v prvom rade specializuje na neplodne pary, nie na vypocet pohlavia. Poznam osobne zenu ktorej vyratal ze otehotnie o 10 rokov, gynekolog sa z toho smial, lebo jej tvrdil ze nikdy nebude mat deti a presne o 10 rokov otehotnela ako jej to vyratal. Zeny ktore nemozu mat deti sa chytaju kazdej slamky, taknisto ako tie ktorym sa strati dieta a idu za vestkynou.
@mircalla ja neviem keď je zdravé dieťatko je to jedno si myslím aj ja. Peniaze bude bábätko potrebovať aj keď sa narodí.

Zeny vsak klud stalo to 16 eur to je banalita nie 50 😂😂 som realista ale preco ked mozem to neskusim ..bere te to moc vazne podaktore ...
@flodun mne pri synovi peniaze vratili,kedze som mala vypocitane dievca a urcite niesom z tych ze by som niekoho za to obvinovala. Mali sme urcene tri dni kedy sme to mali robit a my sme to robili cely tyzden kazdy den,takze sme vlastne neposluchli co nam oni napisali,ale opakujem ze to nebol dr Jonas, ale len firma ktora pouziva jeho metodu a to je rozdiel.

neviem kto je janoš, moja susdeda si dala vypočítať od Jonáša 4x, lebo po prvom chalanovi chcela dcéru.. Majú 5 chalanov🙂🙂🙂