icon

Ďalší neúspech

kacenkablazniva
30. júl 2016

Ja uz neviem co robime zle alebo co mame robit aby sa to podarilo.Ale sme z toho uz uplne zufaly.Neake triky od vas na otehotnenie?

Strana
z2
katkakovac
30. júl 2016

Pri prvom sme sa snazili rok, po pol roku mi to liezlo na mozog, potom som zvolnila a z dovolenky sme si priniesli parazita🙂 2 mesiace su strasne malo, kazdy mesiac je 25% sanca na otehotnenie. BBC o tom nakrutilo dobry dokument, pohladaj na youtube. Ksmaratky tiez nemuseli byt uprimne, maloktorej to vyjde hned 1 mesiac. Ale lepsie sa to rozprava... Treba trpezlivost, tu spominanu pokoru a ono to pride. Niekedy to, ze nieco nevychadza znamena, ze si mas z toho zobrat poucenie a riesit to inak....

michala.s
30. júl 2016

@kacenkablazniva este ma napadlo, ze uz pocas snazenia vela bab berie kyselinu listovu, ta sa potom berie do cca 9tt

katkakovac
30. júl 2016

@michala.s pri zdravej strave neni treba. Mnohym spodobuje nevolnosti. Naco spekulovat? Nechat to na prirodu...

seahorse27
30. júl 2016

@katkakovac Ani zdrava strava bohuzial neobsahuje tolko kyseliny listovej, aby dokazala zabranit vrodenym vadam, konkretne razstepom u plodu. Odporuca sa brat ako doplnok stravy minimalne 3 mesiace pred otehotnenim a potom aspon do 12.tt. Nemyslim si, ze by nejak vyznamne pomahala otehotniet, brala som ju hlavne kvôli znizeniu rizika poskodenia plodu.

mata1984
30. júl 2016

aj ja som brala kyselinu listovú, pre istotu

candii
30. júl 2016

@kacenkablazniva prepac ale to sa neda hned ako si zmyslis ani nam sa nepodarilo na prvy krat. Ale asi tak po pol roku. Dva mesiace je zalostne malo .. hlavne ked sa niektore zeny snazi aj 5 rokov. Tak mi to prislo take divne. Viem aj ja som ocakavala kazdy mesiac .. a potkm som sa na to vykaslala a bum ostala som tehotna .. nemozes na to velmi mysliet .. psychika je dolezita

gia87
30. júl 2016

Ja som tiež za bylinky. Pila som bio čajík Pre Mama a máme drobca. Určite to nie je len tým, ale podľa mňa bylinky pomáhajú

kacenkablazniva
autor
30. júl 2016

@candii Su zeny ktorym sa to podari hned,tak som si myslela,ze aj nam sa to moze podarit.Ved uz raz sa to tak podarilo.Mam 6rocnu dcerku.A teraz by sme chceli pre nu surodenca.

sardinka32
30. júl 2016

@kacenkablazniva Moja kamaratka velmi propaguje ucinky chlorelly a zeleneho jacmena...ano, predava ich a stale ma nahovara 😅 a raz mi hovorila, ze mnohym zenam zelené pomohlo pri otehotneni. Take to celkove ocistenie organizmu. Treba ale kupit kvalitne. Ja si myslim, ze ono je to cele o psychike, pokial clovek nema zdravotne problemy...ale rady typu nemysli na to, som ja osobne neznasala...lebo ako sa na to neda nemysliet, ked po niecom clovek velmi tuzi?! Niekto to riesi kupou psika, macky...nejakeho zvieratka. Niekto ide na dovcu k moru. Mne trvalo aj prve aj druhe otehu vyse roka, takze viem, co je to cakat...drzim prsty, nech je to uz cim skor.

nikadomi
30. júl 2016

@kacenkablazniva aj ja som si to myslela.. A už je to 7 rokov 😕

seahorse27
30. júl 2016

@kacenkablazniva ved prave preto, ze uz mate jedno dieta, by si mala byt vo vacsom klude. Nam prve trvalo pol roka a druhe na prvy sup - podla mna len kvôli tomu, ze sme sa na to vôbec nesustredili a boli sme zmiereni s moznostou, ze ostaneme len pri jednom dietati. Ved to nie je ziadna katastrofa. Cim viac dolezitosti tomu prikladas, tym horsie to ide...

drobcek2510
30. júl 2016

Ahoj kočeny 😀
my sa snazime o miminko 3roky a bez uspechu ja som minuly mesiac u doktora sa dozvedela ze neovulujem ☹ a miinuly tyzden sme sa dozvedeli ze moj muz ma spomalene spermie a ma ich malo
no tak som z toho k.o ☹ ☹ ☹

seahorse27
30. júl 2016

@drobcek2510 aspoň viete príčinu a môžete to riešiť.

drobcek2510
30. júl 2016

seahorse27 no nvm ci sa to bude dat poveddal mu nech si kupi folandrol a ja som sa docitala aj o dobrom cajiku kotvicnik uvidime ci bude dobre

seahorse27
30. júl 2016

@drobcek2510 a tebe na anovulacne cykly nepredpisal nič?

ciernypes
30. júl 2016

@kacenkablazniva tak nestresuj.2 mes je nic a kazdybdr by ta vysmial.zbytocne sa nestresuj.ze nie si tehotna ked len 2mes skusate .lebo sa bloknes...vies ako fungujee ovulacia a atak???tak si to zisti a sexujte cez plodne dni.po roku ak sa nezadari mas priblem a mozes to riesit.inak sa nic nedeje este

drobcek2510
30. júl 2016

nie mala som duphlaston a aj nejake lieky a nic nepomaha

dobromila1111
30. júl 2016

@drobcek2510 ja by som sa asi do mt pytala..a v podstate ani vym.listok tam nepotrebujete..

seahorse27
30. júl 2016

@drobcek2510 veru, 3 roky je dost dlha doba. Podla mna dost meskoro to tvoj dr. zacal riesit. Ak mate obidvaja problem, tak uplne prirodzene to asi nepojde. Tiez my som na tvojom mieste zvazila nejake centrum asistovanej reprodukcie.

mizu89
30. júl 2016

@kacenkablazniva nemysli na to ze si este stale neotehotnela.uzivaj si sex odviaz sa vychutnavaj si a nakoniec to pride.A hlavne ziadny STRES lebo aj to je casta pricina ze sa nedari.UZIVAJ SI A NEMYSLI NA TO ZE ESTE NENI.Potom to ries ked bude pol roka a viac... 🙂

petronela1985
30. júl 2016

@drobcek2510 Anovulačné cykly sú momentálne dosť moderná diagnóza, tiež som ich mala a má ich aj veľa mojich kamarátok. Mne pomohol práve prefuk vajcovodov, začala som brať Duphaston a hneď v nasledujúcom cykle som mala ovuláciu a otehotela som. Dr. ti na konzultácii iste povie, aké máš možnosti. Držím palce 🙂

drobcek2510
30. júl 2016

pan doktor nas objednal do bratislavy kde sa na to vsetko orientujua a venuju sa na tej klinike tomu a uvidime co povedia ja som z raz bola tehotna a aj verim ze sa nam to podari znova moj drahy bude brat prasky a kupim mu kotvicnik caj a nechame tomu volny priebeh

ahoj a ten prefuk boli to ?

petronela1985
30. júl 2016

@drobcek2510 Ja som bola na HSG - hysteropalpingografii. Tú vytláča momentálne laparoskopia. Tú som však nechcela podstúpiť kvôli narkóze. HSG sa robí pri plnom vedomí. Tak bolí to, ale po 10. minútach bolo po zákroku. A oproti pôrodu tá bolesť bola fakt zanedbateľná 🙂

drobcek2510
30. júl 2016

aha a kolko rokov ste sa snazili kym ti to doporucili

petronela1985
30. júl 2016

@drobcek2510 Konkrétne po 17. mesiacoch snažilkovania som absolvovala prefuk. Ale je to asi individuálne. Ja som šla k Dr., že sa nám nedarí po 6. mesiacoch, nasledovali vyšetrenia, konzultácie, kultivácie. Do toho sa mi pridružil iný ženský problém, tak to ma stoplo na tri mesiace.
Kamarátka šla na laparoskopiu po 13. rokoch snaženia a teraz sa teší z 9. mesačnej dcérky.

tana85
1. aug 2016

@petronela1985 laparka ma vsak oproti prefukom velku vyhodu, ze odhali mozne dalsie problemy ako endometrioza alebo nejake zrasty, atd. absolvovala som ju a nie je to nic hrozne, pre mna velka vyhoda, ze som vedela hned na com som. netreba sa toho bat, anesteza asi taka ako pri operacii slepaku

dziacka
5. sep 2016

@kacenkablazniva Pokusov môže byť veeeeeľa. Na inšpiráciu posielam vlastný príbeh:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

joannita
5. sep 2016

2 mesiace a zufala??😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mna po 9 rokoch potom mozu odviest rovno na.psychiatriu 😂
Ked chces rozosmiat boha, povedz mu o svojich planoch 😂

ali08
5. sep 2016

@kacenkablazniva ahoj my sme sa snažili skoro rok,nakoniec mi Dr.poradila sledovať si ovulku a hl.hlien môj mz bol nepravidelný ale keď som mala biely lepky hlien mala som aj ovulku. Vtedy sme to robili každý večer a vždy pi sexe na 15min aspoň som si mala dať hore nohy aby to so mňa nevytieklo, tiež mi poradila dať si večer pred sexom kúpeľ do lavorika si dáš sódu bikarbonu a namočiť sa tamto ti zabije všetky zle baktérie ktoré môžu zabiť spermie. Tiež je dobré užívať ale dlhšie kotvicnik (tribulus)to pomáha plodnosti predáva sa aj na Slovensku v tabletkách ale je to bylinka .mozete to jest obaja. A hl.nemysli nato.

ali08
5. sep 2016

@drobcek2510 čaj z kotvicniku ak je v nalevovych vreckach je veľmi slabý povedali mi to v lekárni. Ja som brala kotvicnik v tabletkách bola to susila zlysovana do tabletiek. Majú ho aj na fb nájdeš si to pod kotvicnikom.

Strana
z2