Dlho sa nám nedarí bábo, sme zúfalí. Čo pomohlo vám?
Dobrý deň. Podobnú diskusiu som vytvárala už niekoľkokrát...no nikdy to nebolo špecificky...s partnerom máme po vyšetreniach, sme v poriadku no bábo sa nám nedarí rok a pol. Upadam/e do beznádeje. Je tu prosím niekto, komu pomohli nejaké vitamíny/ lieky alebo čokoľvek? Áno, viem, že je dôležité nesústrediť sa na to, no je to ťažké aplikovať v praxi. Ďakujem za akúkoľvek radu.
No tak podla mna je to medzi nebom a zemou🤯 nam sa nedarilo, riesili sme lekarov, vsetky dostupne vysetrenia, obaja uplne v poriadku..ukazkove vsetko.. 3× iui, nič, 1x ivf 3 vklady, 1 biochemicke 2 ani ťuk.. nakoniec prirodzene po 6 rokoch mame synčeka ❤ fakt frustrujuce, ked mas nevysvetlitelnu neplodnost..nevies co riesit, ako pomoct..drzte sa
@lula999 nám sa nedarí 5-rokov 👀
@diwotworna ach, to ma mrzí...približne si viem predstaviť, čím si prechádzate...držím vám palce ❤️
@lula999 nám pomohla dovolenka 2 týždne pri mori ,sami 2, nič len relax pri vode,pokoj ,vyhodili sme z hláv problémy,povinnosti, práce,..A ono sa to tam normálne podarilo😊👏 snazili sme sa 3r.Ďalej som počula, že pomohla Maca rastlina ,aspon známym pomohla my sme ju nestihli aplikovať
@janicka1985 ďakujeme veľmi 🙏
@lula999 niekedy za neuspechom stoja aj uplne "sprostosti". Poznam pripad, ked po roku snazenia si par s lekarom presiel bezny den krok po kroku a doktor zistil ze manzel ma rad teple vane a takto relaxuje pred sexom. po serii studenych sprch sa podarilo 😂. Skus sa zamysliet ci
nieco obdobne nie je aj u vas ( laptop na kolenach, mobil vo vrecku...) drzim palce, nech sa podari ❤
S manželom sme sa snažili roky, nedarilo sa nám. Navštívili sme Helios kde nám robili vyšetrenia, on ok, ja polycystické vaječníky.Doktor povedal pri prvej konzultácii, že do pol roka budem tehotná. Skúsili sme inseminaciu, neúspešná. Mala som ísť ešte na jednu a ak sa nevydarí ani tá ideme na umelé oplodnenie. V tom čase zomrel starý otec a dostala som silný zápal močového mechúra takže som sa s vidinou ,že sa to v tomto cykle podarí úplne rozlúčila. Keď som sa z pohrebu a choroby ako tak dostala, upratovala som si v kupelke veci a chystala sa o pár dní na kliniku. Našla som ešte jeden nepoužitý test tak reku skúsim a vyhodím celú krabičku nech mi to nezaberá zbytočne miesto v zásuvke. Kočky, skoro som odpadla keď som zrazu zbadala ,že tá čiarka sa objavila nejako skoro..... (Totiž, bola som zvyknutá po tých desiatkach testov až na tú druhú, zadnú čiarku , ktorá sa zobrazí keď je test negatívny.) Začala som veľmi plakať a volať manželovi ...ten chudák v strese v aute rýchlo šiel kúpiť ďalšie testy,ktoré nám to znova potvrdili,bola som už v 2. mesiaci. Zistili sme to presne na naše 7. výročie. A o pár mesiacov, znova na magické číslo 13. sa nám narodil Ondrejko. Nikdy sa nevzdávajte a choďte za svojím snom ❤️👶. Niekedy to príde, keď to čakáme najmenej. Držím vám palce.
@lula999 mám kamoša ktorý je jedináčik..jeho rodičia nemohli mať 20 ROKOV…a potom sa im podaril co šli jeho rodičia robiť dobrovoľníkov do Fatimy na jednu akciu..viera, láska …a v cca 40 sa im to podarilo. Niečo krasne a ani by ste nepovedali že je jedináčik, vôbec to na ňom nevidno.🤗verte, držte sa a veľa šťastia ❤️
@nikolasafarikova veľmi vám ďakujem, až mi slza ušla
@selena_luna ďakujeme za radu 🙏
@faustinocka ďakujeme moc ♥️

@sara1985 ďakujem veľmi 🙏