@aluska2999 no vidíš to, supeeeeeeeeeeeeeeeer GRATULUJEM , uži si tehu 😉 a potom aj to malé drobátko 🙂
@aluska2999 gratulujeeeeem 🙂
Baby jedna otazka. Neviem ako to vysvetlit.ak je malo ejakulatu. Znamena ze je aj menej spermii? Ci to s tym vobec nesuvisi? Mozno taka trapna otazka, ale zaujima ma to, vdaka
@adria88 gratulujem. ...tak mne jedinej to nevyslo :'(
@veronika1603 ahoj, si ma označila omylom 🙂 ale nevadí... ja ešte stále čakám, či vyšlo tento mesiac, cez víkend budem mudrejšia 😉
@veronika1603 hlavu hore, vyjde nabuduce... drzim silno prsty 🙂
@veronika1603 ani mne.
@veronika1603 moja niesi sama ani mne sa nezadarilo.
@veronika1603
@butterfly333
no tak nejak podobne ani mne sa nezadarilo a to uz dom sa chcela tesit kedze mi ms meskala uz 14 dni ☹
@butterfly333
@matka90 ani mne, aj ked som mala ducha na teste... :/
@aluska2999 vidis ako sa to vsetko vymenilo. Ja som o babo prisla a ty si uz tehu 🙂. Drzim palce!
@renimac
@veronika1603 žienky ďakujem za podporu no ešte uvidíme či všetko bude v poriadku 🙂 aj tak vás odtiaľto neopustim
@adria88
@lanci23
@butterfly333
@hateria adria tebe budem drzat palce.a my ostatne teda este cakame.som zvedava kedy sa milostiva sputi ked uz ma natahuje dva dni co sa predtym nestalo.po ms mam zacat s meranim bt aspon si budem ista ci ovu prebieha.tak babenky ideme do dalsieho kola...zas a zas.
@matka90 a potom dorazila ci bola si na vyvolavacke?
@veronika1603 ďakujem pekne 🙂 no neviem sa dočkať toho testovania...sama neviem na čom som a všetkým držím palce, nech sa zadarí čo najskôr ... @lanci @butterfly333 @hateria
@adria88 Držím palce 🙂 🙂
@butterfly333 Vďaka 🙂
@stanuska777 skus bylinkarku Anku Kopacovu z Vrboveho, vie vam pomoct, ale len pri osobnom stretnuti.
@aluska2999 no vidiiiiiiiis 🙂 huraaaa!!! blahozelko
@aluska2999 no prosiiim. Same stresy a nakokomiec sup a je to tam.
Gratulujem a hlavne nech to dobre dopadne.😀
@hateria no ved prave ze aj ja so mala ducha
@veronika1603 bola som na vyvolavacke a dosla na 5 den, sice slabsia ale prisla
Babulky prosim co sa zistuje hormonalnym profilom? Ďakujem
Ja tiež zase nič ☹ ale zvolila som novú taktiku boja a to, že vôbec nepozerám na kalendárik, kedy mám mať ovu, nič nerátam, nič nemeriam, nič neriešim a na nič netlačím... tak som zvedavá, či toto pomôže ako vieceré vravia, že to je o psychike, jednoducho si žijem, akoby som neplánovala byť tehu 😝 😀 😀 😎 😎
@aluska2999 gratulujem, krásne dve čiaročky :D
@aluska2999 Gratulujem,to je super,tak dnes sme teda dve ,co sa vytesujeme!🙂

@aluska2999 vidis 😉 gratulujem. Bud pozitivna 😉