icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

hateria
2. mar 2016

@aluska2999 neboj sa, urcite bude vsetko v poriadku 🙂 drzim prsty 🙂 a ked budes mat pocit, ze nieco nie je,tak utekaj k lekarovi...radsej aj 3x do tyzdna ako keby sa malo nieco zanedbat a potom by si si to vycitala do konca zivota

senselinka
2. mar 2016

@janka7177 tak ja budem mat 38 a mam za sebou 4 potraty... A aj tak termin 15.3., pomaly mesiac meskania MS. Vsade je to inak...

veronika1603
2. mar 2016

@senselinka tie priznaky mas uz?

senselinka
2. mar 2016

@renimac ved jasne, ale ty si mala komplikacie, spinenie, bolesti... To by som sla aj ja. Ale ked nie je nic... Tiez by som uz najradsej vedela, na com som a musim len cakat 😔
U mna keby zacalo spinenie, viem, ze je koniec

renimac
2. mar 2016

@senselinka žiadne spinenie sa nekoná 😉

senselinka
2. mar 2016

@veronika1603 nemam nic... Na zaciatku ma boleli prsia aj brusko, potom to preslo. Brucho zaboli obcas, krize nic, prsia trosinku... Inak nic. Ale ja som nemala nic ani pri dcere

nera123
2. mar 2016

Baby, nevydržala som a spravila som si dnes test..negatívny..ale som len 10 DPO..myslíte, že ešte je nádej? že to bolo skoro?...teraz budem testovať až v nedeľu asi..to už budem 14 DPO..

tinka881
autor
2. mar 2016

Baby,mam blbu otazku.Rok a pol som nemala normalnu mrchu,len spinenie a aj sa nam zadarilo,ale nie do stastneho konca.Gyn mi nasadil clostil na 5 dc a prve dva dni som mala spinenie a dnes je aj krv.Kedy mam pocitat prvy den cyklu?Krv som nemala rok a pol takze som uplne mimo.Asi mi pomohli lieky norethisteron.Este nech je ovulka a budem stastna

kakatulik
2. mar 2016

@tinka881 az od krvi sa rata 1DC.😀

aluska2999
2. mar 2016

@hateria ďakujem dúfam že bude všetko v poriadku

veronika1603
2. mar 2016

@nera123 kludne ti nemusel.nic ukazat...mne.teraz meska uz 4dni ani necitim zeby mala prist.mne.den.po vynechani neukazal nic.teraz sa chystam v piatok testovat znova tak silno dufam.dam potom vedieť.. ale je zas pravda ze ja mavam neskoro ovulku

matilda72
2. mar 2016

tak ovulku som úspešne premeškala ale to nevadí, lebo sme si dali z mužíčkom výpočet dr. jonáša a máme to skúsiť tak 4.5.6.-marca tak to ideme skúsiť. som veľmi ale naozaj veľmi zvedavá či to vyjde 😀 😀 😀 i ked asi viem aký bude výsledok ale za skúšku človek nič nedá 😀 😀

reni1512
2. mar 2016

@renimac ahoj,ake si mala priznaky pri mimom.? a je mi to luto :-/ ja som potratila koncom augusta..:-/ v 7tt

renimac
2. mar 2016

@reni1512 najskor krce, ktore presli po uprave stravy a potom spinenie hnedou krvou. Snad uz budeme mat len stastie 😉.

reni1512
2. mar 2016

@renimac ooch joj..ja nemam cely vajecnik lavy...cize viem co prezivas...Jasne ze budeme 🙂 uz len a len stastie..ja uz mam jedno doma take 2,5r ale po velkych zdrav.problemoch...no je tu a zdrava!

renimac
2. mar 2016

@reni1512 to je super, ze mas aspon jedno 🙂 k nam to prve najprv bludilo a nakoniec aj zabludilo totalne, vo vajcovode ☹. Dufam, ze nam to vsetko raz vykompenzuje stastie velke ako Zem.

reni1512
2. mar 2016

Zeny naahodou neviete co so zapalenym prstom na ruke? bojim sa ATB ked este neviem ci sme tehu ci nie...ale zase ma to boli, cele to mam cervene bolestive opuchnute :-/ nechcem (ak som nahodou tehu) ublizit babanku..dik

maryennn1
2. mar 2016

@renimac och to mi je ľúto, čo teraz prežívaš, registrovala som tu, keď si pridala pozitívny test a teraz toto ☹ ja som potratila prvé bábo v piatom mesiaci... viem ako hrozné to je, keďčlovek príde o prvé...potom sa nám podaril zdravučký chlapček a teraz koncom januára som zase v 9tt prišla o bábo... takéto veci by sa nemali stávať žiadnej žene ☹ ... ale verím... že tentokrát sa nám to všetkým podarí 🙂

nera123
2. mar 2016

@veronika1603 hm, ďakujem 🙂 no ja som na teba veľmi zvedavá...dosť dlho ti mešká, na to že nezvykne..držím palce..ja som vlastne dnes len 9 DPO, keď to rátam, že minulý pondelok bola ovulka..

veronika1603
3. mar 2016

@nera123 dakujem.ms stale nic tak.snaaad to nieje len take meskanie zo srandy kralikov a bude to tam.kazdy den trpnem.ci ano.ci nie.no do piatka uz len.den tak vydrzim este.dakujem tebe drzim palce...este poskaj par dni s testom..

renimac
3. mar 2016

@maryennn1 si zlatá 🙂 je mi ľúto, čo si prežila, a ako píšeš, nemalo by sa to stavať žiadnej žene. ... Prajem ti, aby už len dobre bolo 🙂. Držím palce 😉.

senselinka
3. mar 2016

@veronika1603 a citis sa ako?

veronika1603
3. mar 2016

@senselinka pustil sa mi hnedy vytok.tak je to asi v keli...zas...ja uz neviem co sa to somnou deje????

nera123
3. mar 2016

@veronika1603 ☹ nevadí...možno sa ti spúšťa mrška, ktorá zo stresov meškala, ale hlavne, že si vporiadku... aj mne veľakrát meškala aj 3-4 dni... myslím si, že sme dosť všetky snažilky napäté a očakávame či príde ms či nie, že si ju aj nejak podvedome posúvame.. a možno to bude len špinenie 🙂 uvidíš.. a ak ms, tak nech friško odíde, nech môžeš ísť do ďalšieho kola 😉

veronika1603
3. mar 2016

@nera123 ano..trosku si ma ukludnila...ked dojdem domov spravim test pre istotu...nemam uz chut ani naladu ist do dalsieho kola...snad sa to po ms zmení

veronika1603
3. mar 2016

@senselinka
@nera123 @butterfly333 baby test zase negativny.dnes spinenie takze ms sa kazdu chvilu spusti.ach jaaaj mam to ja smolu...@butterfly333 po ms zacinam s tym meranim BT keby mam nejake otazky mozem sa na teba obratit ze?

butterfly333
3. mar 2016

@veronika1603 to mi je luto moja že ms príde,škoda že ta zbytočne natahuje aj ja som tak mala 5dni meškala,no ak budeš potrebovat radu čokolvek napíš ak budem vediet poradím,Ja už od tohoto cyklu nerobím nič nemeriam nerobím ovu,

pristavkn
3. mar 2016

@reni1512 od čoho je zapálený? Je tam ranka, alebo pri nechte? Nám vždy pomôže aloe vera -rastlina/ Ja mám doma takú staršiu veľku rastlinu v kvetináči a vždy odlomíme jeden list a s tým liečime rany, hlavne hnisavé, zapálené a aj popáleniny. Keď je je tu už veľmi zapálené napr necht tak odlomím kusov listu, rozrežem pozdlž a položím na ranu, niekedy aj zaviažem na noc. Do ráno je zápal preč. Ale určite je veľmi dobrý aj BETADIN /z lekárne/ je to iná liečba ale tiež účinná

nera123
3. mar 2016

@veronika1603 hej, to ti verím, teraz je to najhoršie obdobie, keď žena čaká a ono si to prídu červené dni..najhoršia chvíľa v tom cykle,...tiež to ale znamená, že si zdravá žena a musíme byť vďačné aj za mršku, lebo bez nej by to všetko tiež nešlo, ak sa rozumieme..a neboj po jej skončení sa ti zase bude chcieť, uvidíš.. dobrý nápad s tou bazálnou teplotou..aj si to budeš značiť do tých grafov? ja som nad tým tiež uvažovala, ale nejak tomu moc nerozumiem..

veronika1603
3. mar 2016

@nera123
@butterfly333 mne to doktor kazal merat mesiace a potom budem chodit na folikumetriu.od juna.vraj tym meranim zistime ci ovu prebieha.tak co uz.musim to merat a robit graf...sak trocha ma aj tesi ze som nemusela na vyvolavacku...ale teda teraz som ozaj dufala ze to vyslo.baby tak co uz...jedeme dal