@veronika1603 ja mavam po MS teplotu od 36,2-36,4. Po ovulacii sa drzi od 36,6-36,9 a den, dva pred MS klesne na 36,6-36,5 a to uz viem, ze dalsi cyklus za dverami.
@alzbetinocka gratulujem. A silneju??
@july_pk postupne ano.2dni dozadu bola slabuckaaa
Baby? Viete nieco o histaminovej intolerancii a otehotneni? Snazime sa a nic ☹
@alzbetinocka nooo to uz je pekna ruzova ciarocka.myslim ze mozem gratulovat....dufam ze aj ja raz taku este uvidim...
@lanci23 ano, ja som musela nabehnut na tvrdu dietu, velmi vysoke davky vit.C a do troch mesiacov som bola tehotna.
@veronika1603 uvidis☺
@senselinka co vsetko si nesmela.
baby tak ja som dnes 10-11 DPO. tehu testy negativne . bolesti podbruska mam stale ... esteze tu mozem kratit cas medzi vami inak by ma z toho asi porazilo
@alzbetinocka tak super. Drzim palce aby bolo vsetko ok
@kakatulik fuuu, mala som uplne bezlepkovu a bezlaktozovu dietu, varila som si aj do prace, ziadne stravovanie vonku nehrozilo. Potraviny si musi vyskusat kazdy sam, je to velmi individualne... Prec isli paradajky, spenat, baklazan, vsetko kvasene, ocot, sojovka, vino, drzdie, olej len repkovy, zaklad bola ryza, zemiaky a mrkva 😀 Maso len domace, ziadne udeniny, sunka kvalitna bravcova, kuracie maso malo, je vysoko histaminove... Uz si vsetko ani nepamatam, mala som zoznam na chladnicke a podla toho som varila a piekla si chlieb a pecivo
@senselinka a ako vlastne clovek pride na to,te ma histaminovu intoleranciu?
Pytam sa preto,lebo mam alergiu na pele a tam hra tiez histain dost dolezitu rolu.
@kakatulik mne byvalo dost zle z urcitych jedal, uplne krce v zaludku, ale tam vela zohrava stres a v case, ked mi to zistili, som mala velmi zle a tazke obdobie v praci... Ale netusila som, z coho su tie tazkosti a kedze som bola po 4 potratoch, sla som na biorezonancne vysetrenie a tam mi to zistili. Ako som nabehla na dietu, uplne iny clovek bol zo mna.
@senselinka ahaaaa hmmm....no ale take biorezonancne vys.by nebolo asi od veci...ako sa to robi?
A teraz zu jes normalne?
A ako sa inak mas a citis?
@kakatulik ideme s malou von, potom ti napisem 😉
@senselinka kto ťa ináč poslal na tú biorezonanciu? Ja som mala toto podozrenie kvôli krčom v žalúdku a neustálym tráviacim problémom, ale mám pocit, že odkedy som odišla z práce, že sa to takmer vytratilo.
@renimac ja som sa poslala sama 😅
Ale tak isla som kvoli niecomu inemu, toto bol vysledok vramci toho. Mne ta pani povedala, ze vlastne mozem byt rada, ze som vzdy o babo prisla, lebo moje telo bolo tak vycerpane, ze vyssie stadium tehotenstva mohlo ohrozit moj zivot... V case vysetrenia vykazovalo moje srdce stres 99% 😕
@senselinka no v decembri by aj moje toľko vykázalo... A musíš mať nejaký papier od lekára alebo ťa zoberú len tak? Ja nad tým uvažujem už dlhšie a nie kvôli tehu. Celkovo kvôli problémom, ktoré som mala.
@kakatulik biorezonancia je take zvlastne vysetrenie... Vlastne ti daju do ruk take diodky a vysielaju do tela nieco a kedze kazdy organ ma urcitu energiu, na zaklade toho vidis, ako funguje. Mne zistili intoleranciu lepku, laktozy, mykozu a vela veci, ktore som uz realne mala, len sa mi potvrdili. Vytlacili mi pomaly dve A4 vsetkeho, co a ako mi funguje. Odporucili lieky, ale vobec som sa tym nemusela riadit. Muz bol tiez, co on takemuto moc neveri, 20€ to stalo.
V tehotenstve hist.intolerancia ustupuje, takze to bola pohoda, po porode som si nechala urcite zasady stravovania, aj ked uz nie take prisne a citim sa dobre 😉
@renimac nic nemusis mat, len sa objednas, tu napr.robia
http://www.biorezonancia-bratislava.sk
@senselinka akurát to pozerám 😉 len sa bojím, že mi budú nútiť kadejaké kvapky a prípravky. ..
@renimac mne ponukli, ale nikto neriesil, ked som odmietla... Dostala som odporucene, co na ktory problem a zariadila som sa sama podla toho
@senselinka OKI, porozmýšľam...60€ je dosť, ale zvážim to 🙂

@veronika1603 to maš predovulačnu teplotu to je dobre meraj pekne dalej moja.