icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
12. mar 2016

@senselinka dakujem velmi pekne.Vyskusam.Teraz si spominam,ze aj svagrina na tom bola....tiez nepapa iste veci 🙂

senselinka
12. mar 2016

@renimac je, my sme platili 20€, ale to bola nejaka pani z KE, co si doniesla pristroj a robila to cez vikend mimo ambulancie

michala.s
13. mar 2016

@tynka1406 tak uz dorazili... A to som sa aj tesila... No nic

aluska2999
13. mar 2016

Žienky čo robiť keď môj muž ma neznesiteľnu povahu nedokážem s ním žiť a po včerajšej hádke mi povedal ze platiť vyzivne mi nebude že mi dieťa vezme.. Toto neni láska chcela som to ukončiť no v tom prišiel pozitívny test a dieta za nic nemôže☹ mam to ja smolu na chlapov poraďte čo robiť? Jeho rodina má znenavidi

kakatulik
13. mar 2016

@aluska2999 no akoze mam teraz dost.
Pamätam si ako si tu pisala ze ste zasnubeni a chcete spolu zit a sa vziat a to plodenie poto...a teraz toto?
Ono asi ziadna kasa sa neje taka horuca ao sa uvari....,ale preco s kazdym chces dieta...fuuu no to je goool.
Tak ale platit musi.Nie ste zosobaseni,teda si velmi vyskakovat nemoze.

malinka2020
13. mar 2016

mam mojho prveho dusika som 11-12 DPO ale testovala som s testom rapi clear zeleny a viem ze ten vie ukazovat niekedy falosnych duchov tak neviem :( ked sa mi podari test lepsie odfotit pridam foto mozno ked uschne ale este to nevidno

matilda72
13. mar 2016

baby skúšali ste niekedy ovu testy miesto tehu testu?? doma iné nemám mala som celé balenie a mám pocit a možno to nie je ani pocit ale robila som si testy od štvrtky a každý den je čiarka silnejšia 😉 viem, že to nič neznamená ale aj tak je to zaujímavé. ms mám dostať dnes alebo zajtra 🙂 síce ako tehu sa necítim ale človek nikdy neviem 😀 no a ten ovu test musí byť pozitivný, že?? ak by som bola tehu 😉 inak je to asi neplatné 😀 ale aj tak je to zaujímavé s týmy testami 😉 😉 jáj jáj ako len pekne na nás tie firmičky zarábajú

nataliuska
13. mar 2016

@matilda72 bez kupit tehotensky.. mne ked tehotensky ukazal slabu ciarku (fialove), ovu ukazal toto (oranzovy).

korytnacka1981
13. mar 2016

@matilda72 ano ja som robila ovu, rano, z ranneho mocu a tiez silnela 🙂 po 3 dnoch tehu s //

tynka1406
13. mar 2016

@michala.s tak o mesiac si napiseme ze meskaju a budú dve ciarocky 😉

matilda72
13. mar 2016

@nataliuska no taká silná nie je ale nemá od tej tvojej daleko 😀 ked som si robila ovu test v piatok len tak tak som tam niečo videla a teraz som si ten test robila cca pred hodinou a hned ako som to namočila tak sa tam trošičku črtala druhá čiarka 😀 no ale nechcem sa predčasne tešiť lebo nemám vôbec žiadne príznaky, žiadny pms, vôbec ma nebolí brucho ani prsia jedine som už druhý deň som nafúknutá už teraz vyzerám ako v 3 mesiaci 😀 už aj muž si robí so mna srandu

matilda72
13. mar 2016

@korytnacka1981 takže to vyzerá nádejne 😀 😀 ty kokos ak to naozaj vyjde tak sa budem smiať aj mesiac 😀 😀 lebo tutu mutu bolo po ovu a bola to podľa jonáš 😀 😀 no dám vedieť ako to dopadlo ak to bude meškať tak dva dni tak si urobím tehu test ale vedela som že mám ovu testy tak som len chcela vyskúšať 😀

korytnacka1981
13. mar 2016

@matilda72 a tehu si neskusala?

aluska2999
13. mar 2016

@kakatulik myslela som ze sa zmení tak som sa vrátila k nemu z ľútosti a chcela som to nakoniec ukončiť no v tom krámy už nedošli ☹ toto som takto nechcela a hneď vyhrážky ani manželia nie sme to by čo potom bolo kebyze sme ach neviem žienky čo robiť

mirikk
13. mar 2016

Ahojte kočky, ja som sa len chcela spýtať .. s priateľom sa snažíme o bábenko prvýkrát . kedˇže chodí na služobky , posledný krát sme sa snažili od 25.2-3.3.2016 ...Pred MS som mala dva dni strašne bolesti v podbrušku-(ktore inokedy keĎ mam, vždy dostanem hneď MS ), MS som mala dostať 10.3.2016 ale dostavila sa mi o deň neskôr-a to sa mi nestáva . Väčšinou mávam veľmi silnú, ale teraz som mala len prvý deň silnejšiu a tieto dva dni skoro nič, len silnohnedé špinenie včera. Chcela by som sa spýtať-poradiť, či mám ísť aj napriek tomu v blízkej dobe k doktorovi-aby som vedela na čom som, alebo to nechať tak ? Test mi pred MS vyšiel negat. :/ ... ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede 🙂

malinka2020
13. mar 2016

@mirikk ja by som si na tvojom mieste urobila este tehu test ak by si bola tehotna myslim si zeby ti ukazal . ja som uz mala vela krat taku ms ako opisujes alebo som mala len to spinenie .

alzbetinocka
13. mar 2016

@malinka2020 ako tu pisu baby-na kazdu znacku tehu testu sa niekto stazuje.Ja som skusala aj Rapid aj Mama test a oba mi ukazali poxitivny.Skus testnut o 2 dni z ranneho,ak je pozitivny-viarka bude silnejsia.Drzim palce

alzbetinocka
13. mar 2016

@mirikk ja som mala PD presne ako ty.A vysli mi //.
Skus o 2 dni rano a uvidis. Drzim palce

malinka2020
13. mar 2016

@alzbetinocka dakujem 🙂 tie rapi clear zelene mi uz kedysi ukazali ducha alebo skor ako taky kanalik na teste ale zvlastne ze pred dvomi dnami som mala ten kanalik biely a menej viditelny ako teraz a teraz je malinko ruzovy . testnem o dva dni a uvidime 🙂

mirikk
13. mar 2016

@malinka2020 , skusit spravit môžem , za to predsa nič nedám 🙂 , ja len , že to mám tak prvý krát ,tak troška som vyvedená z miery 🙂 myslíš že mám aj napriek tomu ísť k dr ?

mirikk
13. mar 2016

@alzbetinocka bodaj by si pravdu mala, vyskočim z kože od radosti :D ale nebudem sa predčasne tešiť radšej 🙂 Ďakujem pekne 🙂

malinka2020
13. mar 2016

@mirikk ja nemam pravidelny cyklus a vela krat sa mi stalo ze som mala len spinenie alebo mi ms prisla dva krat do mesiaca alebo kazdy druhy mesiac isla som za dr. a ten mi nepovedal nic len ze mam ist na stitnu zlazu ze z jeho strany podla neho mam vsetko OK . proste to sa niekedy stane . je to ovplyvnene stresom , pracou, zivotospravou . moze byt na to xx dovodov . nestrachuj sa vsetko bude v poriadku 🙂 a drzim ti palce aby si si nasla dve pekne ciarocky 🙂

kakatulik
13. mar 2016

@aluska2999 ojooj,to je prave ta chyba,byt s niekym iba z lutosti.....nuz ale je to ako je a nabuduce si musis dat lepsi pozor....je tazko takto po funuse morlizivat....

matilda72
13. mar 2016

@korytnacka1981 skúšala ale to bolo vo štvrtok a netušila som kedy mám ovu. no ja som si urobila tehu test v stredu a vo štvrtok a vo štvrtok sa mi tam niečo marilo ale skôr nie a tak som skúsila ovu test, že tie skôr ukazujú ako tehu testy, a len tak zo srandy som to skúsila. v štvrtok bola slabulilinká čiaročka bolo ju vidno len ked test uschol no a včera som skúsila ovu test ráno a čiarka bola silnejšia a skúsila som len tak zo srandy aj dnes a čiarka bolo výrazne silnejšia ale je to ten test women secret a tie neviem či sú dobré 😉 no ved ja som bola stotožnená, že nič z toho máme v pláne na veľkú noc ísť na chatu a trošku si odýchnúť a trošku plodiť takže ak to nevyjde hlavu nevešiam ale dalo mi to trošku nádeje. lebo ako som hovorila, skúšali sme to podľa jonášovej metody a to som bola už sakra po ovulácii 😀 😀 no máme z mužom aj stávku ja tvrdím, že to nevyšlo a on že áno tak uvidíme kto bude piecť tortu 😀 😀

aluska2999
13. mar 2016

@kakatulik každý mi radi zostať sama s deťmi a stastna ako s ním a trpieť aj s deťmi... Ach jaj som zúfalá

renimac
13. mar 2016

@aluska2999 suhlasim s @kakatulik, pamatam si Tvoje prve prispevky, a teda mala si si rozmysliet, ci chces dieta s takym clovekom. Byt s niekym z lutosti je jedna vec, ale tahat do toho dieta a vedome, je druha. Zena, kolko mas rokov? A teraz to naozaj nemyslim ako urazku, ale najprv treba merat, potom strihat. Dufam, ze sa to vyriesi v prospech dietatka.

renimac
13. mar 2016

@malinka2020 mne sa fakt osvedcil Lady Max, ten jediny mi neurobil ducha.... mamatest, pepino aj rapid clear mi uz ducha spravili a tehu som nebola.

kakatulik
13. mar 2016

@renimac teraz si zu tehotna apreto teba mysliet na babo.Uz neries jeho,ale ako pocuvam,nebude sa dat velmi odradit.

renimac
13. mar 2016

@kakatulik hihi, to asi nebolo mne 😀 😀

kakatulik
13. mar 2016

@renimac jaj prepac,to bolo pre @aluska2999 😵