@aluska2999 teraz mysli len na dobro babatka. Keby si bola ty babatko a mohla si vybrat, aky zivot chces prezit? Ako by si sa rozhodla? Podla toho konaj.
..stale najhorsi je 1dc...a zas je tu ☹
@blanch12 to ti verim...:-\ co uz narobime..musime ist dalej
@matilda72 😵
Jeeej ďakujem za srdiečko 😘
@adria88 to sú tehu testy? Gratulujem
@aluska2999 tehu tehu 🙂
@aluska2999 ďakujem 🙂
@adria88 wau super...to ozaj budem zas posledna....gratulujem prajem nech silnie.o kolkeho dpo si testovala?
@veronika1603 este som tu ja 😊 ja budem posledna 😉
@veronika1603 Neboj sa. Ja si uz ani nadej nedavam a to je este len prvy rok snazenia...
@veronika1603 moja, sú tu aj dlhodobejšie zúfalé snažilky 😉 takže ani zďaleka nebudes posledná 😀
@renimac
@veronika1603 žienky tak dám tomu vzťahu ešte šancu kvôli mojim detickam snáď sa zmení ak nie budem musieť utekať preč od neho :-/
Ahojte, tak ja sa k vam pridavam 😊
@veronika1603 moja je nas tu viac tych poslednych,sme k sebe proste solidarne 🙂 ale ked zacneme to vzruso z dvomi// verim,ze sa budeme nahanat 😉
@veronika1603 tak cca 15-17 dpo... neviem presne, lebo nemávam moc pravidelné cykly...
@martinaj vitaj...pozeram.ze.dve deticky mas v nebicku...smutne...a este tak kratko posebe.zistili preco sa ti to deje???neviem jak by som to ja zvladala.prajem vela sil
@aluska2999 mojo nepoznam tvojho chlapa.keby ano skor ti dokazem poradit ci tomu dat sancu ci nie...neviem ale musis mat nejaky podvedomy instinkt ci tvoj bude schopny sa zmenit,ked sa.dozvedel ze cakate dietatko ako sa zachoval?tesil sa?
@denidi chcela by som aby to tak bolo ze sa rozbehneme dako po sebe.najprv jedna ,pa.c druha a pojde to kazdej...aj @butterfly333...aj ked nie do toho vysnivaneho maja..aspon do konca roka..len.vy niektore aspon mate porobene.vselijake vysledky a ja zatim neviem nic ci je vsetko ok...ten cas nastane v juni.
@veronika1603 v piatok som bola na hematologickych testoch o 3 tyzdne budu vysledky. Tak uvidime 😊 snazim sa mysliet na ine veci, inak by ma porazilo..... prvy krat to bolo strasne.......
@martinaj tak to ti verim...vysledky o 3 tyzdne cloveka aj moze porazit co a ako...drzim moc moc palce
@veronika1603 dakujem 😊
@veronika1603 moja ja mám tiež len hp cytologiu a take vysledky mám ine nič mm spermio v poriadku no neviem mám ist na nejake vyšetrenie??Ja len sedím doma a čakám na zazrak 😒

@renimac ja viem urobila som chybu ale teraz neviem co mam robiť ☹