icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
20. mar 2016

@zuzka2208 aj ja by som to chcela mat aspon pred sebou no uvidim ako to vybavím.Držím palčeky nech to dobre dopadne.

butterfly333
20. mar 2016

@martinaj mám to aj tu v albume ak chceš pozri.

veronika1603
20. mar 2016

@butterfly333 ano priamo z tt.ja mam gynekologa piknu vela zien nanho nadava ale podla mna je fajn

veronika1603
20. mar 2016

@butterfly333 to o tom gyndovi len tak ci ho nepoznas

butterfly333
20. mar 2016

@veronika1603 nie nepoznám ho ja chodím ku gyn v HC Breštanskemu no neviem nejak ma moc nerieši čo sa týka toho že sa nám nedarí mám pocit že mu to je jedno teda tak všeobecne zadarí sa alebo nezadarí,že nehladá riešenie ako mi pomoct dalmi clostil brala som ho dva cykli a z toho som bola raz na folik,Neviem chcem tam rano behnut a spýtat sa na tu laparo to by som išla do nemocnice v trnave snad mi to tam dobre spravia.ja somchodilav tt k Eliášovi je to najlepší odborník čo sa týka neplodnosti a rizikoveho tehu nebit jeho nemám vobec deti.A vraj ten zahumenský je vemi dobrý.

lanci23
20. mar 2016

Ahojte.mam takýto pronlem: beriem inofolic som 21 den cyklu mam este 10 dni do menstr.uz asi tri dni ma boli brucho.take pichanie.ale dnes je to strasne.neboli ma vkuse, asi kazdu hodku.a pred chvilou som bezala na wc a mala som hnacku. Nestretol sa s tym niekto? Je to tym inofolicom? Alebo zeby som mala dnes taku bolestivu ovulaciu? Ved to uz je dost neskoro nie? Pred mes som bola na gynde a vravela ze som mala ovulaciu asi niekedy na 15 dc. Vdaka za kazdu radu.

kachita
20. mar 2016

Onedlho je maj a my este nic.... :(

butterfly333
20. mar 2016

@lanci23 no ja som vždy mavala ovu na 15-16Dc no mala na 20 dc a tento mesiac na 18Dc a ajja som spozorovala hnačku v období ovu už to pozorujem tretí mesiac a to v den ovu alebo den po ovu aj dva dni ju mám,Ja neberiem nič take iba femi kvapky

lanci23
20. mar 2016

@butterfly333 dakujem pekne.ja som myslela ze uz mam po.no uvidime. Ak mam dnes ovulaciu.tak potom mam kratku lutealnu fazu.no coment.nie a nie zeby sa podarilo 😀

tinka881
autor
20. mar 2016

@kachita sme na tom rovnako☹kazda okolo mna je tehulka a na mna sa nie a nie nalepit tehu bacilky. Ani neviem ci som mala tento mesiac ovulku.Kedy necakas mrchu?

butterfly333
20. mar 2016

@lanci23 no možno sati aj le predlži ja som mala ovu na 20Dc a ms mi prišla nie na 30Dc ako chodi ale na 35dc čiže sa mi aj Lf predlžila.Tak možno to bude aj u teba tak.

drobcek2510
20. mar 2016

ahoj koceny mam tu na predaj naramok na otehotnenie zaujem ?

darka252
20. mar 2016

@butterfly333 tu hnacku pozorujem pocas ovu aj ja ale to vzdy pravidelne... obcas som uz aj toto povazovala za priznak 🙂

darka252
20. mar 2016

@tinka881 @kachita Hlavu hore baby este 2 mesiace mame tak popohnat manzelov nahodit sa do erotikus kosielok 😀 a snazit sa 😉 😉 😉

zuzka2208
20. mar 2016

@drobcek2510 a co to je za naramok?

butterfly333
20. mar 2016

@darka252 no ved aj ja zapisujem si to každý mesiac tak inak by ma to nenapadlo ale vždy cez ovu či v den ovu to mávam,je to zaujímave no prečo sa to deje neviem a ešte mavam ovu krvacanie ale to len v den ovu tak na slipovu vložku,od kedy sa snažíme to mavam .

drobcek2510
21. mar 2016

hej je to naramok na podporu plodnosti

eliska1986
21. mar 2016

@drobcek2510 ahoj,ešte je v ponuke naramok na plodnosť?Dakujem

malinka2020
21. mar 2016

ahojte baby . tak zatial to vyzera velmi velmi nadejne . v stredu som v robote veducej naznacila ze som pravdepodobne tehotna a ze nebudem zdvihat tazke veci ako palety atd ... jej reakcia bola takeho typu ze co som si to vobec dovolila , co teraz budu robit atd ... proste od vtedy bola na mna hnusna . pokracovalo to aj vo stvrtok- uhanala ma ako zdutu kozu ako keby mi chcela robit naprieky a v piatok to bol uz posledny vrchol ked vrieskala po mne este pred robotou ( este som poriadne ani neprisla do prace) ze ako si to predstavujem ze som nesplnila nic z toho co mi zadala vo stvrtok (ale to ze som sa natahovala s krabicami v sklade a vsetko upratala do regalov to si nevsimla) ze ju nezaujima ze som tehotna ze si mam najst za seba nahradu a podobne keci to som uz bola cela roztrasena vobec nechapem jej spravanie takze v piatok som jej napisala sms ze cez vikend nepridem do roboty ze som chora ze mi je zle a ze v pondelok jej donesiem pn.ku. predsa sa tam nebudem stresovat ked sa zacala chovat ku mne ako ku psovi . dnes o 12 idem k mojej obvodnej poviem jej co a ako a ci by mi mohla dat aspon na 2 na 3 tyzdne PN kym nepojdem za mojim gynekologom ... som z toho uplne mimo ako preplo tej mojej veducej

hateria
21. mar 2016

@malinka2020 gratulujeeeem 🙂 aa inak nepochopim takych ludi... ved veducej to moze byt jedno, nech si hlada nahradu alebo nejaku brigadnicku k tebe, ty mas pravo otehotniet...Ach jaj, ozaj nepochopim...urcite nic tazke nedvihaj, radsej zostan na PN cely cas. ked sa takto svinsky sprava hned na zaciatku kedy to mas najrizikovejsie, tak co bude vystrajat potom? drzim prsty a nedaj sa 🙂

malinka2020
21. mar 2016

@hateria dakujem moja za podporu . mne o dva mesiace konci zmluva a myslela som ze tie dva mesiace si este odrobim a potom pojdem na podporu ale ako sa ukazalo tie stresy tam by som nezvladla a ani by som to nechcela riskovat . ja len teraz dufam ze mi moja obvodna da PN aspon na tie 3tyzdne a potom by som si to vybavila uz s mojim gynekologom . ale snad ked jej poviem pravdu ako sa veci maju tak ma vypise

hateria
21. mar 2016

@malinka2020 neboj sa, urcite ta vypise, moze aj na dlhsie ako 3tyzdne, ak je normalna tak to pochopi.. neviem ci ta nahodou nemoze nechat aj do materskej na PN ale to nie som si ista. Skus sa spytat. Ja mam pracu v pohode ale aj tak keby som bola uz tehu,tak sa asi dam na PN, uz ked sme sa tak dlho snazili,tak nechcem ozaj nic riskovat.

drobcek2510
21. mar 2016

eliska1986 ahoj mam ho este a pisala som ti spravu

kachita
21. mar 2016

Dnes mi moja kamaratka pisala, ze otehotnela 🙂 Viete ako sa tesim. Mala ist na umele a otehotnela nakoniec prirodzene a to im hovorili ze maju len 4% pravdepodobnost!!!!!

veronika1603
21. mar 2016

@butterfly333 @lauritka a vsetky baby ktore sa rozumiete grafom.podla tohto ovu uz prebehla???

denidi
21. mar 2016

@malinka2020 presne tak nedaj sa,chod marodit,ten drobcek v brusku je teraz najdolezitejsi 🙂

malinka2020
21. mar 2016

@hateria neviem ci do materskej ono sa to potom riesi uz asi cez gynekologa ci ?? uvidim ako dopadnem dnes u obvodnej a podla toho sa zariadim .... prajem ti aby si si aj ty nasla dve // a ako dlho sa snazite ?

malinka2020
21. mar 2016

@denidi dufam ze to pochopi aj moja obvodna a vypise ma aspon na 3tyzdne . potom to uz skusim vyriesit cez gynekologa .. o 12 mam ist k nej potom napisem ako som dopadla a dakujem 🙂

denidi
21. mar 2016

@malinka2020 verim,ze ta vypise,drzim palceky 🙂

veronika1603
21. mar 2016

@denidi mojo ani ty sa nerozumies tym grafom?