icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

malinka2020
21. mar 2016

@hateria no moja obvodna je poslednu dobu taka divna vsetko chce mat podlozene .... ved toto ze to budem este len 4tt alebo 5tt ak bude ratat od zaciatku poslednej ms ale aj tak dufam ze ma necha pn ked mu poviem ze mam problemy v praci

kakatulik
21. mar 2016

@malinka2020 ja si myslim,ze nieco uz vidno bude,ale moze ti zoadrat krv a podla toho uvidi presnejsie. Neboj,ja si myslim,ze vidno uz bude nieco. Tehotenstvo sa pocita od prveho dna poslednej ms. Cize buduci tyzden uz budes dalej.

kakatulik
21. mar 2016

@malinka2020 nie zodrat,ale zobrat krv malo byt.

malinka2020
21. mar 2016

ach moja snad mi to vyjde a budem na pn este dva mesiace kym mi hentam skonci zmluva a odidem odtial prec lebo take stresy tam ja prezivat nemienim . len neviem co urobim este na tie dva mesiace ked ma nenechaju pn

malinka2020
21. mar 2016

@kakatulik to som tebe pisala vyssie zabudla som oznacit

sandriika
21. mar 2016

13DPO - test negativny a teplota sa stále drží medzi 36,7 - 36,9. Pocit na mrchu nikde.
http://www.fertilityfriend.com/home/635cab

salmas
21. mar 2016

@darka252 Ja som to mala tiež podobnē po laparke. Asi 2 týždne po som začala špiniť takmer 7-8 dní, z toho 2 dni trolinku silnejšie od špinenia.

mima177
21. mar 2016

Neopisatelny pocit....priam neopisatelny ;) len mam strach, pocity mam ako pred MS, krce v bruchu, pichanie v oblasti vajecnikov a nutkanie na zvracanie 🙂)))

kakatulik
21. mar 2016

@malinka2020 tak to dufam aj ja,lebo by ta tam tie zenske zozrali,aj ked tomu nerozumiem.Tiez pracuje v prevazne zenskom kolektive a kazde tehotenstvo znamena,ze okamzeite odchadza na inu poziciu a hlavne sluzby navyse pre ostatných,ale nikdy,fakt nikdy sme nikoho takto nesikanovali...jasne hundrali sme a tak ,ale koniec koncov sme sa tesili a blahozelali....
Teraz si doma a buduci tyzden sa to doriesi,Sadni si vyloz nohy a prehovaraj bublinku aby pekne rastla... 🙂

martinaj
21. mar 2016

@mima177 kolkaty dpo si? Len nech silnie 😉😊

renimac
21. mar 2016

@mima177 sama tehulka.... Gratulujem! 🙂 @lauritka nieco robime zle, dievca zlate 😀

mima177
21. mar 2016

@martinaj 13dpo. Dakujem 🙂

mima177
21. mar 2016

@renimac Dakuje. Este rano som pred odchodom do prace zbalila tampony a lieky, lebo som mala uz krce a poobede take prekvapko. Aj ja Vam prajem tento pocit cim skor. Z celeho srdca! Nechcem predbiehat, lebo lekarom to potvrdene este nie je....

mima177
21. mar 2016

Baby a priznaky klasicke ako pri PMS. Bolestive prsia od ovu, ako stale. Den pred MS som mala chut muza od zlosti zjest...ako stale🙂 Den pred pocity hladu. Akurat si neviem predstavit, ze prsia ma teraz neprestanu boliet... To budu Vianoce 🙂 Uz chystam muzovi veceru s odkazom na tanieri, ze bude tato.... A to sa chysta vo stvrtok na spermiogram 🙂))

lauritka
21. mar 2016

@renimac do riti a u man ešte ani sex nebol od včera :-d šetrime.. na dnes večer 😅

lauritka
21. mar 2016

@lauritka pardon ani nie od včera.. ale uz par dni 😀 .. tak snad nazbieral uz slušne zasoby, vajca boliaaa. moje 😝

renimac
21. mar 2016

@lauritka dufam, ze tie bociany najdu aj nas dve 😉

lauritka
21. mar 2016
renimac
21. mar 2016

@lauritka musím asi vylepiť pred barak nejaký plagát alebo rovno bilboard 😀. Lebo ten môj je asi dobre nevidí. Hmm...

elliottka
21. mar 2016

Baby, tak vypada to, ze my sme to do maja stihli, tak sa tu s vam rozlucim a kazdej z vas prajem, nech si co najskor na teste najde dve ciarky. Ja sa objedam k doktoke po sviatkoch, verim, ze budeme ok.

kakatulik
21. mar 2016

@elliottka gratulka...nadherne to tmavne...uz ten rozdiel medzi 16.17.3. 🙂

elliottka
21. mar 2016

@kakatulik dakujem pekne, ano pomalinky tmavne, akurat ten digi sa uz vybil, neviem preco som si myslela, ze to tam vydrzi dlhsie ;)

butterfly333
21. mar 2016

@zuzka2208 all ahojte baby konečne som doma od rana som si vybavovala tu laparku a všetko som vybavila bloasom v Trnave nemocnici termím mám prist 3.4.to je v nedelu a v pondelok mabudu operovat.
@veronika1603

butterfly333
21. mar 2016

@elliottka Gratulujem dufam že sa čoskoro k tebe pridáme. 🙂

denidi
21. mar 2016

@butterfly333 ty si riadna sikulka,ale aj ja mam rada,ked sa veci hybu,ked si vezmem nieco do hlavy,najlepsie,nech to je cim skor a ty budes vediet presne na com si a uz sa urcite potom zadari 🙂

butterfly333
21. mar 2016

@denidi no som rada že som to dnes všetko vybavila no mala som nutkanie už ked som tam čakla že idem preč nechcem ist na operaciu no ostala som a som rada budu mi to robit tesne po ms tak snád sa potom zadarí.

kakatulik
21. mar 2016

@butterfly333 fihaaaa,tak rychlo..na slovenske pomery az neuveritelne.Takze gyndos nemal nic proti?
treba sa hned snazit potom🙂

butterfly333
21. mar 2016

@sandriika ozerám tvoj graf bt ti klesla to podla mna vyzera na ms.

butterfly333
21. mar 2016

@kakatulik moja rano somišla do Hc k svojmu a sestrička že mám ist do TT na konzultaciu tak som hned letela do TT gyn som tam povedala očo sa jedna že chcem laparku pýtal sa na ms kedy ma byt ja že 29.3 tak mi hned dal termín že v nedelu 3.4 mám príst na prijem a 4.4.ma budu operovat.hned som si dnes vybavila anesteziologiu zajtra na krv v piatok interne a hotovo.

kakatulik
21. mar 2016

@butterfly333 takze super...mozete vyuzit hned prvu ovulku...jedna moja znama takto otehotnela a to bola uz odpisana ako neplodna... 🙂