@reni1512 a to mávam len v den ovu aj to len pol dna.
Baby poradte.. Neviem ako to vysvetlit.. snazime sa a tyzden pred ms mam PMS..a presne viem ze uz dostanem ms.to znamena bolia ma prsia, brucho ma boli, nervozna som a pod..poznam sa a viem ze dostanem.. Je tam nejaky rozdiel od PMS a priznakov tehu..? proste ma unavuje to, ze zase to nevyslo, a ze to uz viem tyzden dopredu..:(
@kakatulik ja zle mi je stále ma napina no neviem sa dočkať 7ho apríla či vôbec bije srdiečko atď s priateľom ako tak zatiaľ uvidím čo bude ďalej a ty moja?
@aluska2999 ja som si myslela,ze s tym panom si to uz davno zabalila....jasne ze bude bit srdiecko...nad inou alternatívou ani neuvazuj prosima ta...
Nooo ja pekne ocistujem a vakam na mrsku,ktora by mala prist cez vikend 🙂
@kakatulik no teším sa na prvu fotku drobca 🙂
😲 ale dievcata dirvcataaaa...to fajceni vam neodpustiiim 😀 😀 😀
@lauritka
@kakatulik @butterfly333 babenky pokles teploty pred alebo v den ms mam cakat aky???to by malo klesnut na uroven predovulacnych teplot ci to zistim az potom? Poovulacne boli 36,5 tri dni potom 36,6 36,7 36,8 a dnes 36,6 to este asi nemam brat za pokles?
Žienky mne je strašné zle od žalúdka :'( je to ako keď v ňom mam skalu za každým keď dačo zjem :'( aj teraz mam tazobu ach jaj
@aluska2999 toto som mávala aj ja...ale odkedy som sa naštvala a išla som na prevenčku, na krv a na sono..a výsledky mi vyšli dobré, prestalo to.. 🙂 a bolo to v období, keď sme sa začali snažiť... skús to sledovať a ak to bude časté, normálne si to choď dať pozrieť a budeš mať pokoj na duši 🙂
@veronika1603 uplne staci. Ja niekedy neklesnem ani tak.
@veronika1603 36,6 by som este za velky pokles nebrala. Uvidis po prvom cykle merania,ze ako sa to vyrubi.
@aluska2999 no vies,na zaciatku tehotenstva to tak byva.
Baby uz cas dlhsie sleduje ale zatial som sa neodhodlala napisat. Len teraz dost panikarim nakolko mi mrcha (ak sa to Tak da nazvat) zacala o 4 dni skor ako by mala. Cyklus mavam sice nepravidelny ale nikdy nechodi skor. A na hovno je ze tu sa len tak lahko na gyndu nedostanem aby ma vysetrili.
Baby. Ak sa chceme snažiť po mrche o babo ale zároveň by som potrebovala schudnúť cca 5kilo (sviatky a depky po kyrete) ide to dokopy?
@veronika1603 vies co to je individulane 🙂 mne lesne a vacsinou uz na druhy den dostanem.. v den poklesu uz aj spinenie moze zacat.. ked uz sa zacne sliznica pomaly odlupovat
@veronika1603 moja ahoj tak ako dnes BT?? kolko siDC kedy máš mat ms??

@veronika1603 no ja pokles mám niekedy v den ms inokedy aj v den ms mám ju vyskou.