@senselinka ooooch dakujem ti 🙂! som spokojna uz!
@lauritka womenzone 🙂
@veronika1603 appka ?, neviem najst v google play hmm ?
@tygricatko no ja vidim schopneho ducha 😉
@lauritka mojo normalne www.womenzone.sk
@lauritka ci womenzone.cz
@lauritka Uz mam dve dcerky. Pri nich som mala v case ocakavaneho menzesu omnoho silnejsiu ciarku, tak som taka na vazkach 😐 Ozaj zostava len cakat.. Ale to sa bude riadne vliect 😀
A v google play mam zas ze ladytimer
@tygricatko ano , niekedy moze Lh stupnut aj pred ms.
@tygricatko je tam duch 🙂 testuj dalej
@tygricatko nie nie, podobne testy som uz videla, nevidim tam ducha, este pockaj aspon dva dni a urob dalsi test, ale fotka moze klamat 🙂, drzim palce
@tygricatko je tam duch o dva dni testuj zas 🙂 drzim palce
Dakujem vam 🙂 menzes zatial nikde. Skusim aj zajtra..
@mima177 moja ozaj a kolko ste sa snazili?si bola na vysetreniach a si si bola ista ze ok aj mm?nejake vitaminky?
@tygricatko ako som uz pisala ciarka musi byt ruzovkasta...babyyyy ja mam asi pms zravost.tlacim cokoladu a taaak to ide do mna...mnaaam hlavne ze dietujem
@veronika1603 moja ms sa rozbieha vdaka bohu nemešká,
@butterfly333 sak teda mame s nou nejaku dohodu...neboj nic.aj klesla teplot?
@veronika1603 dnes 37,0
@butterfly333 no pekne.tak to je naprd ze az.ked sa spusti moze teplota klesnut...clovek moze do poslednej chvile dufat a nic.ale ja mam dnes taku pms zravost az no...
@veronika1603 ja to riešim tak, že volim aspon menšie zlo. 70% horku čokoladu pred ms 😀
@butterfly333 no teplotu maš peknu a urcite sa to rozbieha ? 😨
@lauritka no tu by som tak neladovala jak milku.z tej mi staci trocha ale nemam taku doma.maly toho vela vysibal az ma to provokuje.ale dnes mam extra chute.presne jak pred ms...nevadi ked dojde moc ma neprekvapi
@lauritka prave že mám intimku a tam len flak krvi nič viac tak uvidím dufam že sa rozbehne a to celý čas popijam vínko červene od víkendu.
Ahojte tak ja dnes hlásim 1DC... popíjam alchemilku a prehováram svoju maternicu, že teda by sme to mohli dať v apríli 🙂

@reni1512 ale to je uplne jedno, kedy si mala ovu, hormon, ktory "vytvara" druhu ciarku, mas v tele stale, od zaciatku do konca cyklu, len v case ovulacie stupne natolko, ze zvyrazni ciarku na silnejsiu a sposobi prasknutie obalu vajicka. Keby si testovala cely cas, videla by si, ako hladina kolise a ciarky su uplne rozne intenzivne, ale nic to neznamena.
Snazila som sa polopatisticky, tak dufam, ze pochopitelne 😉