icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
29. mar 2016

@maryennn1 možno sa umúdri 😀 len sa s nou pekne porozprávaj 😉 😉 a nebolo by to krásne ak to vyjde teraz tak máš maličkú batožtek ako darček pod stromček 😉

martinaj
29. mar 2016

@maryennn1 ja 5dc a prehovaram cele telo 😀

martinaj
29. mar 2016

Inak baby ja som vcera muzovi ked na vysibal povedala, ze mam prenho nadherne vajce, len ho musi oplodnit 😀😀😀

matilda72
29. mar 2016

@martinaj @maryennn1 ja dnes 10 DC a konečne som si uvedomila, kde robím chybu. tak Pan Božko nech mi pomáha aby som to prekonala a zvládla, ešte k tomu trošku vitamínou a všetko bude tak ako má. držím baby palce 😀

martinaj
29. mar 2016

@matilda72 a kde robis chybu?

simonezet
29. mar 2016

@martinaj to som sa krasne pobavila. Ja som podobne zareagovala. "Laska radsej ma vysib niecim inym. Nech mam krasneho jeziska😀"

martinaj
29. mar 2016

@simonezet musia sa proste posnazit 😊😀😂

mima177
29. mar 2016

@veronika1603 Snažili sme sa rok. Na vys. sme uz nedošli. Mali sme plánovaný spermiogram, ale už nie je potrebný.

maryennn1
29. mar 2016

@matilda72 no to by bol ten najkrajší darček 🙂

matilda72
29. mar 2016

@martinaj no po neštastnej udalosti, ked sme prišli o naše prvé vytúžené som sa do seba uzavrela, len pohľad na tehotnú mi robil zle, stále som si myslela, že je to smútokom ale nie je to závisť. a uvedomila som si to až teraz, ked som ublížila veľa ľudom. a hlavne je to, že sa nedokážem tešiť z mojich tehotných kamošiek, že sa neteším z ich detičiek, že som sa prestala o seba starať, a myslela, len na to zlé, čo sa nám môže stať. takže dnes som si to všetko uvedomila, že nie vitam. mi pomôže ale moja psychika, a že musím prekonať svoj blok a tešiť sa zo života a a zabudnúť na minulosť, na to čo sa stalo a myslieť na budúcnosť.

simonezet
29. mar 2016

@matilda72 musi to byt velmi tazke. Ale uz sa to nezmeni. Ste krasny par s manzelom vezmite si dovolenku uvolni sa a uzivajte niekde daleko. Psychika je najvacsi blok pri probleme otehotniet ale verim ze sa nam to tu vsetkym podari tento rok 😵

maryennn1
29. mar 2016

@matilda72 presne psychika je základ

maryennn1
29. mar 2016

@matilda72 a inak ja som si tiež tak povedala, že idem teraz investovať čas do seba a robiť poriadok v sebe a vychystať tak miestečko pre naše zdravé krásne bábätko, ktoré tam niekde už čaká, aby sme sa mohli stať jeho rodičmi 🙂 a okrem toho mám sem tam pokec so svojou maternicou, aká som jej vďačná, že mi trikrát umožnila otehotnieť a že i napriek tomu, že mi pomohla donosiť iba jedno dieťatko... verím jej, že tentoraz to spolu zvládneme 😀

pristavkn
Odpoveď bola odstránená
miminka1986
30. mar 2016

ahojte pridám sa k vám ak nevadí.....ja som rozvedená a mám už dvoch veľkých čertov a teraz s priateľom sa snažíme o mimčo, zatiaľ len krátko tak dúfam že sa nám to čoskoro podarí........... mám trošku obavy keďže mám vyoperovanú štítnu žľazu už 13 rokov a otočenú maternicu.....síce mi to pri prvých dvoch synoch išlo ľahko, tak dúfam, že aj teraz bo po malej fazuľke veľmi túžime.

matilda72
31. mar 2016

@simonezet
@maryennn1 dakujem baby 😀 presne psychika je základ. a včera som urobila dalšie pre man ťažký krok a to že som volala kamoške, z ktorou som sa prestala stretávať lebo bola tehotná a malá sa jej narodila na termín ako by sa naša. musím sa pochváliť. zvládla som to a ešte k tomu sa teším ked ich prídeme pozrieť a už teraz uvažujem čo pekné jej kúpim bože mám tak rada tie maličké vecičky. 😀 😀 😀 ešte ma občas prepadne pocit nervozity, neistoty ale viem, že to nejde všetko zo dna. a dokonca mi môj ocino dohodol sedenia u psychologičky na taký menší pokec, bude to čudné lebo je to jeho dlhoročná partnerka a mám ju veľmi rada ale určite mi to dobre padne, prídu teraz na návštevy tak sa začínam psychicky meniť. a dnes idem ku kaderníkovu bože už trez som nervozna idem si zásadne meniť farby vlasov 😀 😀 som zvedavá ako to dopadne 😀

zuzka2208
31. mar 2016

@matilda72 drzim palce 👍🏻 my sme si tiez presli sklamanim po roku snazenia sme mali konecne vytuzene // bohuzial skor ako to stihlo zacat sa to skoncilo a uplne ta chapem tiez som sa hnevala na cely svet a ako naschval vsetky kamosky otehotneli a ja som nechapala preco to tak je a pri kazdej informacii o novom tehotenstve som plakala ako mala 😔 neviem co sa stalo asi som si len sama uvedomila ze takto to dalej nejde a zacala som sa tesit z kazdej tehulky 😊 dopraj a bude ti dopriate 😊 tymto som sa zacala riadit 👍🏻 ide jar vonku je krasne a ja sa tesim ze mam uzasneho manzela a havinku ktora je zatial ako nase dieta 😊 a verim ze ked bude ten spravny cas tak to urcite pride.

matilda72
31. mar 2016

@zuzka2208 presne tak 😀 asi sme si tým museli prejsť aby sme sa naučili tešiť 😀 a ono to príde ked to má prísť 😀 😀 už budeme len veselé. my máme zase zajačika 😀 takže hlavu hore ide sa dalej 😀 😀 a od dnes aj z novým lookom 😀 ono asi ozaj zatrpknutosť, hnev a závisť nikam nevedie. ale človek to tak berie prirodzene a ono to prirodzené nie je 😒 tak aj ja vám držím palce nech to vyjde

lenkastar
31. mar 2016

Ahojte baby.tak ja uzvna to snazenie kaslem.uz vyse 7.mes.a nic. Skusali sme obden sexovat, cez ms, len ked bola chut, cez ovu, a nic 😒 uz ziadne testy a pozorovanie sa.v sept.pekne do roboty 😊 este cakame na spermiogram. Mm ide 6.4 tak na to som zvedava 😊

maryennn1
31. mar 2016

@lenkastar kiež by som si aj ja tak vedela povedať, že na to kašlem, vtedy sa totiž zvykne zadariť 🙂 ale nastavená som tiež, že v septembri nastupujem do práce...

butterfly333
31. mar 2016

@lenkastar my už vyše rok a pol a nič,v pondelok mi idu robit laparku verím že to pomože.

lenkastar
31. mar 2016

@maryennn1 neboli sne my spolu v julovkach 2013 ? 😉

veronika1603
31. mar 2016

@butterfly333 mojo budem ti moc drzat palce aby si to zvaldla a bola rychlo fit.neboj mna to mozno len caka..ja dnes 28dc teplota hore 36,9 zatial neklesla.tebe kedy klesala v den ms?moze aj neskor druhy den ms alebo aj po nej klesnut vsak??je to pre mna tiez stresujuce rano to meranie i ked cítim ze ms sa blizi.zajtra testujem.pre pokoj na dusi.pozitivny vysledok aj tak necakam

reni1512
31. mar 2016

Ahojte baby.... idem si pre radu, mate niektora skusenost... som tyzden do mrchy, no podbrusko ma dost boli, v pohode je to len v noci...vcera aj predvcerom aj krize. Intimka je cista, ale ked sa utriem, pocas dna mam obcas krvavy papier...cim to je??? dnes som testla (aj ked je to este skoro) mozno je tam naznak ducha, ale je to tak slabe, ze bud si to len nahovaram, alebo to zacne silniet, lebo je to fakt brutalne slabe... k lekarovi mozem ist az v pondelok, nerobi do konca tyzdna... Co s tym?!

reni1512
31. mar 2016

@lenkastar aj ja som bola s vami v julovkach 🙂

reni1512
31. mar 2016

@martinaj 😀 s tym vajcom si zabila 😀 strasne sa smejem

veronika1603
31. mar 2016

@reni1512 posli foto testu mozno to vykukame 🙂

martinaj
31. mar 2016

@reni1512 vydrz, to si testla skoro 😊 urob test v nedelu 😊 drzim palce

butterfly333
31. mar 2016

@veronika1603 no moja ja som v den ms mala 37,0 no to len ms začinala na druhý den Bt 36,8 tak som vedela že už ide.No dnes som 2Dc tak dufamže do nedele budem bez ms.

veronika1603
31. mar 2016

@butterfly333 no ved toto je natom najhoršie ze nemusi ani klesnut na preovulacnu uroven.tak uz len cakat co sa stane.a do nedele mas.urcite konec.a potom sa pekne zadari.uvidis