@maryennn1 dakujem.skoro rok..a co pomohlo?uprimne modlidby a po sexe som nesla na wc a zaspala som s vylozenou ritou..🙂 snad to dobre dopadne..este stale tomu neverim.sex bol len raz den pred ovu
@veronika1603 no niekedy aj motyka vystrelí, veľmi ti to prajem 🙂
@maryennn1 dakujem pekne.uz som nedufala a dnes rano mi skoro srdce vyskocilo z hrude.manzel ze si robim srandu z neho ked je 1april...
@veronika1603 úžasné, dúfam, že aj ja si budem o chvílu robiť test 🙂
@veronika1603 🙂 jeeej no vážne, takto vám to vyšlo 🙂 snáď aj ja uvidím čoskoro také krásne paličky 🙂
@veronika1603 jeej gratulujem 🙂)
@veronika1603 to co je,ake kolajnice😀! Neuveritelne sa tesim. Kolkaty DC si?
@kakatulik 12dpo a tusim 29dc...som rano skoro odpadla
@kakatulik a dakujem...ty vies mojko
@veronika1603 az mi slza vybehla😀nech to uz len pokracuje do uspesneho konca. Davaj si na seba pozor a zahod cigarety.😍🌺❤
@veronika1603 ty,ale ze to tak rychlo zaberie som necakala ani ja...😍
@kakatulik som sa modlila kazdy den...poctivo aj dva krat.nedavno.som bola aj na spovedi po dlhom case.panbozko ma.vyslysal.a ty ako si natom?
@veronika1603 jaaj no ja este nic,lebo 15.4.mam to MRko,tak snazenle sa odklada az na maj😀. Ved to uz je coby dup.
Ja so verila ze sa vam zadari. Vidis,zvolnili ste tempo a je to tu😀
@veronika1603 gratulujeeeem
@veronika1603 moja to je nádhera,modlidbicky boli vyslisané,veľmi drzim palceky a prajem,aby všetko išlo ako má a kolajnicky silneliv🙂
@denidi si predstav ze tento krat som nedufala ked vsetky priznaky ako na mrchu...uuuplne vsetko...troška sa bojim aby to dobre dopadlo...ale musi...ja tomu verim
@simonezet drzim palce potom daj vediet
@veronika1603 gratulujem ku krasnym // 😊 joj velmi sa tesim poposielaj aj nam bacilky 😊
@veronika1603 kolko dpo si?
@veronika1603 jasne ozvem sa 🙂a teda aj ja velmi gratulujem a drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙂
@veronika1603 uzasne, gratulujem moc moc 💖😍😘👍
@veronika1603 gratulujem 🙂
@veronika1603 No vidíš krásne
@lauritka
@stazistka
@senselinka
@simonezet ste uzastne baby dakujem.prajem vam tiez co najrychlesjie taky testik.lauritka vcera teplota 36,9dnes 36,7 ani som nechcela testnut reku pojde pomaly dolu

@veronika1603 jeeeej to je prekrásna ružová palička 🙂 gratulujem, tíško sa teším z tebou, nech všetko dobre dopadne 🙂 ako dlho ste sa to snažili? a čo ti pomohlo?