Aj ja chcem bábätko 👶 ☹ :'(
@senselinka no ja uz asi tyzden strachujem,budem na vas mysliet nech mame zajtra 🙂 a vsetko bude Ok.
@zuzka2208 ahoj moja no ako pokračuješ bola už ovu?Kolko si DC?
@aluska2999 aj jaaa 😉 😊
@aluska2999 moje zlatíčko asi nie si jediná v tejto skupine 😉 😉 musíme to nejako ustáť a verím, že čoskoro ved je taká krásne jar a všade samy bocian 😀 trpezlivosť nič iné 😀
@pepka123 ja by som sa tiež nenahnevala 😀 do ms mám ešte pár dní tak som zvedavá ale necítim, žiadne zmeny a tento mesiac sme mali taký kadejaký viac stresu ako pohody. takže skôr to vidím na budúci, mám už novú prácu tak prídu iné myšlienky tak verí, že aj drobec 😀 to by bolo také krásne nová prác, gulaté bruško 😀 čo si viac priať
@veronika1603 tak toto su teda riadne kolajnice.😀
@kakatulik dnes este pre istotu.lebo ani zle mi neni ani nic.iba prsa mi idu odpadnut...ved asi to este pride....
@veronika1603 Waaau nádherné dufam že sa aj ja takých dočkám 🙂 🙂 🙂
@kakatulik ALL baby ako dlho býva ten natahovací hlien pár dní či???Dnes rano som ho mala dost no teraz už nie.
@butterfly333 ahoj no myslim ze super 😊 opat 29 dnovy cyklus 👍🏻 dnes som 3 den cyklu tak budem sledovat ovulku a podla jonasa mame skusat na 6 den 😉 a ty ako ? Brusko uz splaslo ?
@butterfly333 to je asi individualne,ale ja ho maw tiez iba jeden den.
@veronika1603 kedy sa chystas k doktorovi?
@butterfly333 ja zas som ho nikdy nemala.az taky natahovaci jak ma byt.dva tri dni pred ovu iba vlhko dole...jedine ze si ten hlien staihnes z krcka aby si vedela jak sa natahuje.inak je strasne ten.hlien mylny
@butterfly333 a co ak som ho vobec nespozorovala??:(po kolkych dnoch od ovu mozem zacat testovat duchov??
@veronika1603 krasa,no mne nevolnosti zacali az v 8tt uz som sa tesila,ze nepridu no a este neskoncili,kazdodenne vracanie ale vsetko prezijem,len nech sme v poriadku.Vsetko dobre prajem nech to dotiahneme do uspesneho konca.
@kakatulik volala som sestricke a v stredu idem...mozno je este skoro ale tak mi kazala.aspon budem kludna.ze.je spravne ulozene a tak...tehu tyzdnov by som mala but este len 5+3 ale to je uz 6 tyzden
@veronika1603 tvoja odpoveď má upokojuje 🙂
@butterfly333 ja si tiez myslim,ze sa netreba tym hlrenom velmi zaoberat. Uz pocit vlhka bez sexualneho vzrurenia je podla mna dobre znamenie.
@zuzka2208 ano už splasklo dnes som 13Dc cítim sa fajn včera bol sex no a teraz v stredu by mali by výsledky z hystero a pojdem na stehy som zvedava čo mi povie gyn a aby mi preložil tu prepuštaciu spravu z nemocky kedže mi nič bližšie o operacii nepovedali.
@veronika1603 urcite sa ozvi ako pokracujes 🙂!! a pfuj pfuj pfuj
@kakatulik ved to ja som si ho tiež od kedy sa snažíme nespozorovala no dnes rano som ho mala dost
@veronika1603 na nohavičkách tak sa natahoval tak neviem kolko má byt ako dlho lebo som len 13Dc skušala som dnes ovu test chcela som vediet či a kedy mi príde ovu po tej laparke no ešte tomu chýba dva tri dni.
@patris11 dakujem.podobne prajem vela zdravia...musime to zvladnut do konca...🙂
@butterfly333 no ved to aj ja tak 2-3 dni pred ovulkou mavam.
@kakatulik o áno len ma to prekvapilo a beriem Femigard a vraj je dobrý na hlien tak reku či to z toho,no podla hlienu sa ovu asi blíži snád sa trafíme do ovu
@butterfly333 ahab no vidis to by mohlo byt veru aj tym Femag. Ako ho beries?
@butterfly333 ja mam zapisane ze 15.16.17.3vlhko a ovu bola vraj 20.3..takze rob ovu testy a uvidis najblizsie dni..ked bude pozitiv snazte sa aj kazdy den alebo raz na druhy den po.pozitivnom ovu teste ale skuste dat dlhsiu pauzu predtym...alebo od dnes setrite a potom sup nato

@michala.s waaaa Miška, gratulujem a želám nech je všetulinko až do konca v poriadku 🙂