icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

ajana1
12. apr 2016

@senselinka och az ma pri srdi boli. Skusila si si mozno urobit testy ci nemas alergiu na histamin? niekde som citala ze pri tejto alergii sa toto zial casto stava. Za pokus to stoji zistit preco sa ti toto deje.

senselinka
12. apr 2016

@mima177 zlatko, ja už som urobila všetko, viem, v čom je chyba, brala som aj lieky, aj pichala injekcie... Proste stalo sa. Znovu. S mojou dg. je veľmi ťažké mať dieťa, som vďačná aj za jedno. Len som chcela, aby raz neostala sama... Tak strašne ľúbi deticky. Čo už, možno ešte raz to skúsime...

senselinka
12. apr 2016

@ajana1 mam intoleranciu na histamin a viem o tom,aj dietu drzim... Nepomohlo

patris11
12. apr 2016

@senselinka moja zlata,to je hrozne som na vas myslela,kde je nejaka spravodlivost,velmi ma to mrzi.

senselinka
12. apr 2016

@nataliuska zlatik, nevedel Dr., len videl, že je malinke, prestalo sa vyvíjať okolo 9 tt. Vtedy som ešte bola na kontrole, srdiecko mi pustil na celú ambulanciu... Krasne to bolo. Potom sa ale niečo stalo... A srdiecko prestalo biť. Preco, to už teraz nik nezisti. Určite nežije, veľmi dôsledne to pozeral. Snad znovu neberiem silu este na jeden pokus... Niekedy v lete

nataliuska
12. apr 2016

@senselinka velmi ma to mrzi a hnevam sa na prirodu. Ja tomu telu nerozumiem.. zvladnete to, posielam vela sil... si super zena

ninna86
12. apr 2016

@mia005 zlato, ja len ze vymazavam sa odtialto.. Budem len na fb keby nieco😉 tesilo ma, ale toto neni pre mna..

lanci23
12. apr 2016

@senselinka mrzi ma to velmi.ja som tiez teraz potratila :'( a tiez mam histam. Int.akurat idem od doktorky a ma ubezpecila, ze som nepotratila kvoli tejto chorobe.ale nieco vo vnutri mi vravi ze hej. Vela sil.☹

senselinka
12. apr 2016

@lanci23 ja mám inú vážnu diagnozu, čo to zapríčinila, ale možno bolo babenko choré... Ktovie. Všetko sa pre niečo deje.

veronika1603
12. apr 2016

@senselinka je mi to strašne luto....toto si nikto na svete nezasluzi...:'(

renimac
12. apr 2016

@senselinka zlatko a vo stvrtok Ta este vysetria?

butterfly333
12. apr 2016

@senselinka Bože moja niéééééé 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 tak strašne mooc ma to mrzí prečo čo sa stalo? 😢 Ani neviem čo napísat no viem čo prežívaš ako sa cítiš prešla som si tým už 4x viem je to nepochopitelné prečo sa to stalo,no asi to tak malo byt lepšie teraz akoby sa narodilo nejaké choré.Moja držkaj sa.

blanch12
12. apr 2016

@senselinka ach nie ☹...tak som ti drzala palceky..je mi to velmi luto..☹...vela vela sil moja ..nevzdavaj sa...nevzdavaj sa..

ajana1
12. apr 2016

@senselinka tak to mi je velmi luto. Kamaratkyna dcerka ma tiez tuto "diagnozu" a dieta je fakt striktna. Verim tomu ze sa ti este raz podari dovrsit tehu do uspesneho konca

kakatulik
12. apr 2016

@aaach jaaaaj...je mi to veeelmi luuuto.Vela sil zelam

senselinka
12. apr 2016

Dakujem, baby, aj za srdiečka 😘

zuzka2208
12. apr 2016

@butterfly333 aha lebo ja beriem gynex to je tiez z roznych bylin 😊

senselinka
12. apr 2016

@renimac urcite ano, ale ratam uz len s kyretom, proste to tak je 😔

zuzka2208
12. apr 2016

@senselinka je mi to velmi luto 😢😓😓

monika1791
12. apr 2016

@senselinka Držím palce :-* Ten zamlknutý potrat je asi fakt najhorší :-/

renimac
12. apr 2016

@senselinka budem sa za Teba modlit!

pepka123
12. apr 2016

@matilda72 tak ti držím palčeky... 🙂 ja papam inofolic tak hádam pomôže a do MS mám ja strašne ďaleko takže ešte to nevzdávame a veríme si 😉 ako dlho sa už snažíte? My od decembra ale to len tak "lait" až tento mesiac tak vážne. Tak dúfam že konečne budú 2 // 😄😍

lauritka
12. apr 2016

@senselinka juj moja zlata, je mi velmi luto ☹ .... viem čo preživaš.. take veci by sa nemali diat.. ☹

denidi
12. apr 2016

@senselinka ach,strasne ma to mrzí☹ veľmi veľa síl ti prajem...

butterfly333
12. apr 2016

@zuzka2208 gynex som brala aj ja aj femikvapky cca rok,no teraz skušam toto uvidím či to pomože. 🙂 a počuj ovu ti došla po laparke ako?tak ako má?

matilda72
12. apr 2016

@pepka123 no tak ak to vezmem tak je to rok ale už som bola medzi tým dvakrát tehotná. jedno bol bud. biochemické ale bolo len krátko. a to druhé bolo do piateho mesiace. no od tých nepodarených tehotenstiev sa snažíme tak dva mesiace a tento mesiac veľmi inteznívne od 9DC tak každý druhý deň občas aj dva dni za sebou ale netuším kedy bola ovu takže ktohovie a ako som písala, tento mesiac bolo viac stresu ako pohody. no min. mesiac mi to aj meškalo ale testy nega. tak netuším ako to bude tento mesiac kedy ju mám čakať. no ak to teraz nevyjde tak asi zvolníme tempo. síce sme sa nemilovali lebo musíme, lebo mám ovu a aby sme sa trafili ale aj tak 😉 😉 tak ked od decembra ešte je to fajn. zdravému páru by sa malo podariť max. do jedného roka. takže držím palce. no ja som nevydržala mám do ms cca 4 dni plu mínus tak som si robila test a nič, takže žiadne pms nič 😒 takže asi ani tento mesiac to nie je nádejné ale idem do novej práce tak hádam sa skôr zadarí ked nebudem na to myslieť. z vit. som sekla ak so zdravá tak to pôjde aj bez toho. len ten vitex jahnačí a pelové guľky ktoré stále zabúdam jesť 😀 a ovocie a zeleninka a vyžiť víkendy na plno byť vonku lebo v novej práci budem asi aj nocovať 😀 😖

zuzka2208
12. apr 2016

@butterfly333 no vyzeralo to ze dosla normalne neposunula sa 😊

butterfly333
12. apr 2016

@zuzka2208 No som zvedavá kedy príde mne a či sa zadarí.

lenkastar
12. apr 2016

Dnes rano. No uvidime ci to bude silniet 😊

simonezet
12. apr 2016

@lenkastar kolko dni po ovulacii si robis testy?