@lenkastar no lebo mi sme skušali minuly tyzden cely (vraj ovulacny) a uz by som chcela vediet na com som, dva tyzdne sa mi teda nechce cakat.
ale urcite mi to nic neukaze :(, som sa dopocula, ze existuju aj testy, ktore to zistia po dvoch dnoch, ale nic podobne som na nete nenasla. tak budem musiet asi cakat :(
drzim palce, ked na fotku pozeram z dialky, vidim tam slabucku druhu ciarku 🙂)
@simonezet ako nehnevaj sa.ja som tiez sibnuta ale toto? Ako to ze nevydrzis cakat? Mam pocit ze to beries ako povinnost.toto uz prehanas nie? Po dvoch dnoch test?ja som tiez snazilka uz dlho, som po potrate a tiez si to zelam.ale nerobim ovu testy, nemeriam si teplotu ani nic podobne.sorry to je chore uz.neuraz sa. 🙂
@lanci23 ja sa tiez snazim nie dlho povedzme 7 mesiacov ale nerobim si ani ovu testy ani nic...uzivame si ak sa podari budem rada.... Zatim vsak nic :D drahy uz asi vystrielal vsetko dobre :D :D
@senselinka uf to mi je luto. A uz si bola skoro za tym rizikovym obdobim 😕
@zlatarybka29 😀 nam sa tiez akosi nedari.😖 psychika robi svoje.
@lanci23 nie neberiem to ako povinnost, veľmi tuzim po babatku, mam zdravotne problemy a musela som sa dlhsie pripravovat kym sme sa do toho mohli pustit. hrozilo, ze budem musiet dlhsie cakat.
A kedze donedavna som vobec netusila co su rozne skratky HCG, DPO, DC a pod., tak sa zaujimam a ucim sa. Len som chcela vediet, kedy sa najskor robia testy, aby som zbytocne neminala peniaze, manzel sa tiez tesi a tiez nevedel kedy sa to da zistit. To je vsetko.
@lanci23 neboj zadari sa ked nebudeme cakat :D ja predpokladam ze v july lebo som si kupila listky na 3 dni festival :D aj letenky som bookla a stareho nehavam v aglicku :D idem vypnut hlavu domov a uz vidim ze budem tehu takze nebude ani festival ani ziadna party len prednasky od rodiny ci naozaj chcem dieta s jamajcanom :D
@butterfly333 cauko. Uz mas po laparke a hned mozte ist nato? Ani vam dr nedal stopku? To ta neboli pritom brucho? Tie diery? Mne sa to blizi ale neviem ci my budeme moct ist nato hned. Lebo ja mam tie dve cysty iste a bohvieco este najdu
@dejna20 už mám po laparke aj hysteroskopii dnes 9dní,no aj ja som mala cystu a myom to my vybrali a už sme aj sex mali nebolí ma nič zajtra idem na stehy a vobec mi nič nepovedali nezakázali len že je všetko vporiadku vaječníky su priechodne.Mám 3diery na bruchu.
@butterfly333 a si mala endocysty ci vodnu, nevies? No tak super potom. Dierky sa ti dobre hoja? Neotvara sa to? Sj nieco citis, zeby ta tahalo?
@dejna20 neviem aká cysta tam bola,nič ma netahá stehy ešte držia.
@butterfly333 opytaj sa gyna, kedy mozes zacat cvicit?
@dejna20 neviem kedy pojdem ku gyn nemám ešte výsledky z hystologie dnes som tam volala a že aj do troch týždnov.
Sme v 12tt.vyzera,ze je vsetko zatial ok,dnes nam robili skrining na preeklampsiu a vyzera,ze nas to ohrozuje zase,ale dostali sme anopyrin preventivne,tak velmi sa o nas bojim ale budeme bojovat.Drzime vsetkym palce nech mate cim skor // a uspesne az do konca.
@lenkastar ze sa oplodnilo vajko ale nestihlo sa zahniezdit. Tehu test pozitiv pred kramami ale kramy dosli s 1 -2 dnovym mesknim.
Ze to byva caste, len zeny o tom nevedi ked netestuju. Ja som testovals kvoli tomu, ze idem na laparku. Ta sa mi skrz toho odlozila. Tak uvidime ako tento mesiac, ci budu 2 palicky alebo laparka

@lenkastar nooo je to tam 🙂