dievcata ja Vam tak zavidim... my sa tolko snazime a zatial nic.. ☹
@patris11 super, som rada, že je všetko vporiadku, aj keď urcite riziko ti vyskočilo, to pekne zvládnete, drzim moc palce 😘✊
@butterfly333 no pekne sa dlho caka a tam ti akoze co povedia z tej histologie?
Baby,drzte palce.Poobede idem ku gyn na folikumetriu,som 13dc a uz druhy mesiac beriem clostil 2x denne
@dejna20 čo som si čitala spravu tak mi čistili maternicu či niečo take ja som bola v r1998 operovana na maternicu mala som tam septum prepážku neviem či to suvisí no bolo tam pisane septum nejaku vzorku odtial brali.
@tinka881som zvedava,čo ti povie ,ale verim,že ti ho predpise 🙂 teplota je predovulacna,daj vediet potom,ako si dopadla 🙂
@butterfly333 tak snad uz vsetko bude super 😊 drzim palce
Baby ale ten pregnyl sa asi nedáva na to aby folik praskol ale aby dorástol nie? Lebo on samovoľne praskne keď dorastie.
@matilda72 no až na tie mužove spermie, on ma výsledky že ani dobré ani zlé a že s tym sa dá otehotnieť, mal by ísť ešte na jeden spermiogram, lebo na to vplýva veľa faktorov a z jedného sperm. sa nič moc ani urológ nedozvie 🙂 ale mm to odmieta ☹ ale kaslem na to už, chcela by som ešte jedno, ale už to nebudem siliť, keď príde príde keď nie tak sa svet nezruti a zaobstarame si psíka 🙂 ešte pojdem pár krát na folikulometriu a ked sa nezadari tak to už celkom necham tak... ☹ len mne je luto ,že som si ani tu malu moc neuzila, byvali sme u svokrovcov a tam som mala viac nervov a stresov ako kľudu... Teraz máme svoje bývanie a viac by som si to babatinko uzila...
@kakatulik no ved to ,že ja normalne neverim tým jeho výsledkom, lebo nefajci, nepije, nosí trenky, nemá sedavé zamestnanie a ani nič iné, čo by mohlo znehodnocovat spermie... Užíval cca 3 mesiace Macu a stale sa nedari...
No dúfam, že máš pravdu a a ta vysoká šanca sa aj premení na realitu 🙂 dakujem
@kakatulik inak mna len tak napadlo ako žena vie, že nemá ovu ked si nerobí testy a nemeria bt. lebo ani hlien som si veľmi neodsledovala lebo sme sa dosť často milovali takže vždy tam boli pozostatky spermošiek či je tam nejaký rozdiel. pri ovu hlin. a spermoškách lebo obidva sa natahujú 😀 bože nad čím ja v novej práci nerozmýšľam už abz som sa zabehla 😀

@lenkastar fúha to so testla skoro či?? ja som skúšala dnes a test negat a ms má prísť 16.4 tak som videla akého máš ducha a ja nič tak tento mesiace to asi tiež nevyšlo,. nevadí, tebe držím palce nech to nie je len dúšok a ja idem čakať a dúfam, že príde na čas 😀