icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
12. apr 2016

@lenkastar fúha to so testla skoro či?? ja som skúšala dnes a test negat a ms má prísť 16.4 tak som videla akého máš ducha a ja nič tak tento mesiace to asi tiež nevyšlo,. nevadí, tebe držím palce nech to nie je len dúšok a ja idem čakať a dúfam, že príde na čas 😀

lenkastar
12. apr 2016

@matilda72 no ten duch tam je ale len pri rannom testovani 😏 tak neviem neviem co to bude za sranda 😊 uz len cakat. A neboj na kazdu z nas sa to stastie nalepiiii 😍

matilda72
12. apr 2016

@lenkastar no nech sa pekne lepí 😀 😀 aj máš nejaké prízanky?? ako pred ms?? no kedže neviem kedy bola ovu tak šancu mám vždy, že to vyšlo v nedelu by mala ms doraziť tak som zvedavá 😀 😀

jarinka33
12. apr 2016

dievcata ja Vam tak zavidim... my sa tolko snazime a zatial nic.. ☹

matchgame
12. apr 2016

@jarinka33 žiadne zvesené plecia, to predsa dáme! 😉

jarinka33
12. apr 2016

@matchgame ano ano musime... 😉

senselinka
12. apr 2016

@patris11 super, som rada, že je všetko vporiadku, aj keď urcite riziko ti vyskočilo, to pekne zvládnete, drzim moc palce 😘✊

renimac
12. apr 2016

@jarinka33 a odkedy sa snazite?

dejna20
12. apr 2016

@butterfly333 no pekne sa dlho caka a tam ti akoze co povedia z tej histologie?

tinka881
autor
13. apr 2016

Baby,drzte palce.Poobede idem ku gyn na folikumetriu,som 13dc a uz druhy mesiac beriem clostil 2x denne

denidi
13. apr 2016

@tinka881 drziiiim 🙂 nech to dobre dopadne a najdete krasne folikuly 🙂

tinka881
autor
13. apr 2016

@denidi min.mesiac som bola na 10dc a folik mal 17mm.Ale mam pocit,ze ovu nebola.ani hlien ani krce neboli☹

denidi
13. apr 2016

@tinka881 myslis,že min mesiac ti ovulka neprebehla? Bt nemerias? Neboj,dobre bude,,dnes nameriate krasny folik 🙂 a ked si myslíš,že ovulka neprebehla,nepichne ti aj pregnyl? Vtedy by folik isto praskol

butterfly333
13. apr 2016

@dejna20 čo som si čitala spravu tak mi čistili maternicu či niečo take ja som bola v r1998 operovana na maternicu mala som tam septum prepážku neviem či to suvisí no bolo tam pisane septum nejaku vzorku odtial brali.

tinka881
autor
13. apr 2016

@denidi dnes sa ho chcem opytat na ten pregnyl.meriam len mesiac BT.ale aj tak sa v nej nevyznam.teraz mam dva dni 36,2

denidi
13. apr 2016

@tinka881som zvedava,čo ti povie ,ale verim,že ti ho predpise 🙂 teplota je predovulacna,daj vediet potom,ako si dopadla 🙂

martinaj
13. apr 2016

@butterfly333 tak snad uz vsetko bude super 😊 drzim palce

emakiki
13. apr 2016

Baby ale ten pregnyl sa asi nedáva na to aby folik praskol ale aby dorástol nie? Lebo on samovoľne praskne keď dorastie.

emakiki
13. apr 2016

@matilda72 ahoj, tak už mám výsledky od endokrinologicky, všetko v norme v správe mam uvedené že mi prebehla KRASNA ovulacia a výsledky nepodporujú možnosť ze by som mala PCOS 🙂 čie ovulaciu mam potvrdenú aj hormonalne 🙌😆

lauritka
13. apr 2016

@emakiki na narastanie folikulov je napríklad clostylbegyt ,pregnyl je na to aby to prasklo,s tým.sa nacasovava aj ovulácia v centrách,napríklad pred IUI

kakatulik
13. apr 2016

@emakiki nene,pregnyl je na to aby praskol. Dava sa preto aby urcite praskol v obdobi kedy sa snazite.
Niekedy asi aj vajko dozreje,ale hormony mu nedovolia prasknut.

matilda72
13. apr 2016

@emakiki no tak to je výborné 😀 môžete sa snažiť bez prekážky 😀

emakiki
13. apr 2016

@lauritka
@kakatulik aha, tak že má prasknúť v určitú dobu, ale prasklo by určite... Dobré to chápem? Lebo mne dr. povedala že nepraska iba ojedinele 🙂

lauritka
13. apr 2016

@emakiki Áno za 36hodin

emakiki
13. apr 2016

@matilda72 no až na tie mužove spermie, on ma výsledky že ani dobré ani zlé a že s tym sa dá otehotnieť, mal by ísť ešte na jeden spermiogram, lebo na to vplýva veľa faktorov a z jedného sperm. sa nič moc ani urológ nedozvie 🙂 ale mm to odmieta ☹ ale kaslem na to už, chcela by som ešte jedno, ale už to nebudem siliť, keď príde príde keď nie tak sa svet nezruti a zaobstarame si psíka 🙂 ešte pojdem pár krát na folikulometriu a ked sa nezadari tak to už celkom necham tak... ☹ len mne je luto ,že som si ani tu malu moc neuzila, byvali sme u svokrovcov a tam som mala viac nervov a stresov ako kľudu... Teraz máme svoje bývanie a viac by som si to babatinko uzila...

emakiki
13. apr 2016

@lauritka
@kakatulik takže keď mi praskol na 14 DC ako cca 20 mm(na 13DC mal 18mm) a sex sme mali na 13DC a 15 DC je tam nejaká šanca, že bolo dozreté a trafili sme sa?

kakatulik
13. apr 2016

@emakiki uplne suprova ,velikanska sanca😀
A tomu tvojmu nejake vitaminy naordinuj,trenky namiesto slipov,nemat pocitac na kolenach,ak eajci obmedzit a ani sa nenazdas,zadari sa.😀

emakiki
13. apr 2016

@kakatulik no ved to ,že ja normalne neverim tým jeho výsledkom, lebo nefajci, nepije, nosí trenky, nemá sedavé zamestnanie a ani nič iné, čo by mohlo znehodnocovat spermie... Užíval cca 3 mesiace Macu a stale sa nedari...
No dúfam, že máš pravdu a a ta vysoká šanca sa aj premení na realitu 🙂 dakujem

kakatulik
13. apr 2016

@emakiki ale jasne. Ale take nieco atjo Zinok,Selen,C,A,D. Nasadit na tri mesiace a popripade este kotvicnik. Taky koktejlik. Ono to je mozno iba taka faza. Jarna unava nechodi asi iba po ludoch,ale aj spermoskach.😀😋

matilda72
13. apr 2016

@kakatulik inak mna len tak napadlo ako žena vie, že nemá ovu ked si nerobí testy a nemeria bt. lebo ani hlien som si veľmi neodsledovala lebo sme sa dosť často milovali takže vždy tam boli pozostatky spermošiek či je tam nejaký rozdiel. pri ovu hlin. a spermoškách lebo obidva sa natahujú 😀 bože nad čím ja v novej práci nerozmýšľam už abz som sa zabehla 😀