icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

emakiki
12. apr 2016

@lenkastar nooo je to tam 🙂

lenkastar
12. apr 2016

@simonezet ahoj.ja nejak uz neriesim ovulku.vsak nie je dane, ze zena moze otehotniet len cez ovu.a my sme skusali aj cez ms a tak vselijak a mozno prave tam motyka vystrelila 😊 zatial sa ale nevytesujem.uvidime co bude o par dni 😊 ms cakam az 20.4 😊

simonezet
12. apr 2016

@lenkastar no lebo mi sme skušali minuly tyzden cely (vraj ovulacny) a uz by som chcela vediet na com som, dva tyzdne sa mi teda nechce cakat.
ale urcite mi to nic neukaze :(, som sa dopocula, ze existuju aj testy, ktore to zistia po dvoch dnoch, ale nic podobne som na nete nenasla. tak budem musiet asi cakat :(
drzim palce, ked na fotku pozeram z dialky, vidim tam slabucku druhu ciarku 🙂)

lenkastar
12. apr 2016

@simonezet vsak test by mohol ukazat uz 5-7 dni od styku nie?drzim palce aby to vyslo, a aj vsetkym ostatnym snazilkam 😘

lanci23
12. apr 2016

@simonezet ako nehnevaj sa.ja som tiez sibnuta ale toto? Ako to ze nevydrzis cakat? Mam pocit ze to beries ako povinnost.toto uz prehanas nie? Po dvoch dnoch test?ja som tiez snazilka uz dlho, som po potrate a tiez si to zelam.ale nerobim ovu testy, nemeriam si teplotu ani nic podobne.sorry to je chore uz.neuraz sa. 🙂

simonezet
12. apr 2016

@lanci23 dakujem za tvoj hodnotny nazor, velmi ma to obohatilo, naozaj 🙂. ako sledujem MK videla som omnoho chorejsie veci, ako to ked sa opytam odkedy sa pouzivaju testy

zlatarybka29
12. apr 2016

@lanci23 ja sa tiez snazim nie dlho povedzme 7 mesiacov ale nerobim si ani ovu testy ani nic...uzivame si ak sa podari budem rada.... Zatim vsak nic :D drahy uz asi vystrielal vsetko dobre :D :D

dejna20
12. apr 2016

@senselinka uf to mi je luto. A uz si bola skoro za tym rizikovym obdobim 😕

dejna20
12. apr 2016

@lenkastar caves, znama tvar z juloviek 😂 sa nas tu dako nakopilo

lanci23
12. apr 2016

@simonezet ja som to nemyslela v zlom.nechcem aby si sa nahnevala.len mam pocit, podla toho co pises.ze to beries ako povinnost.

lanci23
12. apr 2016

@zlatarybka29 😀 nam sa tiez akosi nedari.😖 psychika robi svoje.

simonezet
12. apr 2016

@lanci23 nie neberiem to ako povinnost, veľmi tuzim po babatku, mam zdravotne problemy a musela som sa dlhsie pripravovat kym sme sa do toho mohli pustit. hrozilo, ze budem musiet dlhsie cakat.
A kedze donedavna som vobec netusila co su rozne skratky HCG, DPO, DC a pod., tak sa zaujimam a ucim sa. Len som chcela vediet, kedy sa najskor robia testy, aby som zbytocne neminala peniaze, manzel sa tiez tesi a tiez nevedel kedy sa to da zistit. To je vsetko.

dejna20
12. apr 2016

@simonezet najskor 10dni po ovulacii

zlatarybka29
12. apr 2016

@lanci23 neboj zadari sa ked nebudeme cakat :D ja predpokladam ze v july lebo som si kupila listky na 3 dni festival :D aj letenky som bookla a stareho nehavam v aglicku :D idem vypnut hlavu domov a uz vidim ze budem tehu takze nebude ani festival ani ziadna party len prednasky od rodiny ci naozaj chcem dieta s jamajcanom :D

dejna20
12. apr 2016

@butterfly333 cauko. Uz mas po laparke a hned mozte ist nato? Ani vam dr nedal stopku? To ta neboli pritom brucho? Tie diery? Mne sa to blizi ale neviem ci my budeme moct ist nato hned. Lebo ja mam tie dve cysty iste a bohvieco este najdu

butterfly333
12. apr 2016

@dejna20 už mám po laparke aj hysteroskopii dnes 9dní,no aj ja som mala cystu a myom to my vybrali a už sme aj sex mali nebolí ma nič zajtra idem na stehy a vobec mi nič nepovedali nezakázali len že je všetko vporiadku vaječníky su priechodne.Mám 3diery na bruchu.

dejna20
12. apr 2016

@butterfly333 a si mala endocysty ci vodnu, nevies? No tak super potom. Dierky sa ti dobre hoja? Neotvara sa to? Sj nieco citis, zeby ta tahalo?

michala.s
12. apr 2016

@simonezet Minuly mesiac som mala test, ktory vraj ukaze 8 Dni po ovulacii ci si tehu alebo nie. Test ukazal ducha a ms aj tak prisla. Podla mna nema skorej zmysel testovat ako v den ocakavanej ms.

butterfly333
12. apr 2016

@dejna20 neviem aká cysta tam bola,nič ma netahá stehy ešte držia.

dejna20
12. apr 2016

@butterfly333 opytaj sa gyna, kedy mozes zacat cvicit?

lenkastar
12. apr 2016

@dejna20 ale ahoj! No uz sme tu 4 tusim z juloviek 😁 tak aj ty sa snazis? Ja tak v kutiku duse dufam, ze od oktobra to konecne vyslo 😉

butterfly333
12. apr 2016

@dejna20 neviem kedy pojdem ku gyn nemám ešte výsledky z hystologie dnes som tam volala a že aj do troch týždnov.

lenkastar
12. apr 2016

@simonezet ja uz nakupujem testy ci ovu ci tehu tu na mk po 0,30€ ks. Lebo v lekarni by som skracjovala 😁 a to som sa ich uz nieco narobila od oktobra.no co som nedockavec 😉

simonezet
12. apr 2016

@michala.s mna dnes pomylila jedna mamicka, ktora mi do krvi tvrdila ze sa daju kupit testy, ktore to zistia po par dnoch., tiez sa mi to nezdalo

patris11
12. apr 2016

Sme v 12tt.vyzera,ze je vsetko zatial ok,dnes nam robili skrining na preeklampsiu a vyzera,ze nas to ohrozuje zase,ale dostali sme anopyrin preventivne,tak velmi sa o nas bojim ale budeme bojovat.Drzime vsetkym palce nech mate cim skor // a uspesne az do konca.

dejna20
12. apr 2016

@lenkastar ja tiez od oktobra. Min mesiac som mala biochem tehu. Cize skor skoncilo ako zacalo. Tak teraz uz to hadam dame co najskor a poriadne

darka252
12. apr 2016

Ja dnes takto.... Do mája by sme to mohli stihnúť čo? Som mesiac po laparke a tak dávam tomu vyššiu nádej, vraj veľa babám laparka dopomohla aj hneď 🙂

evinqua
12. apr 2016

@patris11 drzim palce!a fraxiparin si nepichas? Kde ti robili ten skrining?

lenkastar
12. apr 2016

@dejna20 ake to je biochemicke? 😞 no t by bola sranda keby sme boli vsetky 4 znova v rovnakej skupine 😊

dejna20
12. apr 2016

@lenkastar ze sa oplodnilo vajko ale nestihlo sa zahniezdit. Tehu test pozitiv pred kramami ale kramy dosli s 1 -2 dnovym mesknim.
Ze to byva caste, len zeny o tom nevedi ked netestuju. Ja som testovals kvoli tomu, ze idem na laparku. Ta sa mi skrz toho odlozila. Tak uvidime ako tento mesiac, ci budu 2 palicky alebo laparka