Baby, asi nie je normlne, ze testovacia ciarka zoslabla? Dnes som si robila test s lepsou citlivostou, a ledva minidusik
@matilda72 nie len.ze mala.stále ho mam.nakrku.ked otehotnies v brozure je zas ina modlitba za dieta ktore nosis pod srdcom.snazim sa ju modlit kazdy den.dnes som.bola u doktora.vse.je ok.srdiecko este.nebilo ale ze je skoro este.som 5+4tt..podla ultrazvuku 6+1.drzim.palce vsetkym babenky moje
@veronika1603 dakujeme 😉 ved aj ja ho stále nosím ale ja ho mám prepásaný cez bruško 😀 ale podarilo sa mi ho už aj omylom strčiť do práčku 😀 😀 tak je pekný vonavučký, verím, že aj nám sa podarí čoskoro. moja držte sa nech je všetko v úplnom poriadku 😀
Inak bezne niesom taka sibnuta, ale teraz mi to proste neda...
@evinqua dakujeme fraxiparin nie,lebo hematologia bola ok iba anopyrin,ten skrining robili u nas v nemocnici,kedze som mala v prvom tehu tazku preeklampsiu ,ale este to nemam vyhodnotene,robi sa usg zamerany na cievy,tlak sa meria,krv plus sa berie anamneza vysledok budem vediet v utorok.
@tinka881
to boli veru pekne foliky,len este aby praskli svinuchy....cize tak do 2-4 dni by mohol aspon jeden z nich pasknut .Na tvojom mieste by som nasledujuce dni zintenzivnila snazeneie.Ten pegnyl ti veru pichut mohol....Meias BT?Pohla by si par dni aby si vedela ci bola ovulka.
@michala.s ty si tento robila poobede a bol silnejší,ako ten rano? Tak som to pochopila,ale vie čo už som tu videla pár bab,ktorým ukázali testy poobede silnejšiu čiarku,ako rano,je to zvláštne,neviem ako je to možné,ale mali to tak 🙂 ved urcite rano zasa vyskúšaš a uvidis,ako ukáže. Možno len ten dnešný ranný bol napríklad menej napusteny farbivom,alebo vadny 🙂

@veronika1603 takže aj ty si mala pásik??? ako pozerám tak pomohol 😀 a veríme aj my že to pomôže a všetko bude v poriadku dokonca sme sa z mužom rozprávali, že ak to bude chlapec tak mu dáme krstné meno dominik 😀