icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
13. apr 2016

@veronika1603 takže aj ty si mala pásik??? ako pozerám tak pomohol 😀 a veríme aj my že to pomôže a všetko bude v poriadku dokonca sme sa z mužom rozprávali, že ak to bude chlapec tak mu dáme krstné meno dominik 😀

matilda72
13. apr 2016

@leticia22 moja to trvá dlho 😀 mne síce odpísali hned ale ako som hovorila kým mi prišiel pásik dlhšie to trvalo ale prišile aj z krásnym dopisom 😀 neboj určite si ho nájdu a pásik ti zašlú. drž sa 😉

michala.s
13. apr 2016

Baby, asi nie je normlne, ze testovacia ciarka zoslabla? Dnes som si robila test s lepsou citlivostou, a ledva minidusik

martinaj
13. apr 2016

@michala.s lepsia citlivost je 10. Ten si robila?

michala.s
13. apr 2016

@martinaj ano ten som si robila dnes rano

martinaj
13. apr 2016

@michala.s tak mozno islo len o biochemicke tehu 😔 skus este zajtra, drzim palce

michala.s
13. apr 2016

@martinaj uvisime kedy mrcha dorazi... Ja uz si pomaly zvykam, ze mne to asi ani sudene nie je

martinaj
13. apr 2016

@michala.s a kedy ma prist?

veronika1603
13. apr 2016

@matilda72 nie len.ze mala.stále ho mam.nakrku.ked otehotnies v brozure je zas ina modlitba za dieta ktore nosis pod srdcom.snazim sa ju modlit kazdy den.dnes som.bola u doktora.vse.je ok.srdiecko este.nebilo ale ze je skoro este.som 5+4tt..podla ultrazvuku 6+1.drzim.palce vsetkym babenky moje

matilda72
13. apr 2016

@veronika1603 dakujeme 😉 ved aj ja ho stále nosím ale ja ho mám prepásaný cez bruško 😀 ale podarilo sa mi ho už aj omylom strčiť do práčku 😀 😀 tak je pekný vonavučký, verím, že aj nám sa podarí čoskoro. moja držte sa nech je všetko v úplnom poriadku 😀

michala.s
13. apr 2016

@martinaj vcera, najneskor dnes. Mam velmi presny cyklus a okrem zravky ziadny iny priznak Ms

martinaj
13. apr 2016

@michala.s skus este zajtra..... ja som zufala z mojho, lebo bol ako hodinky a po 2 MA teraz 20dc a ovula vobec neprisla... cele zle.....

michala.s
13. apr 2016

@martinaj ja som aj ochotna dat ruku do ohna, ze som tento mesiac nemala ovu. Po porode som mala pekny cyklus, no ako nam maly zomrel sa asi moje telo pod naporom stresu rozhodlo strajkovat, vobec sa necitim vo svojej kozi

martinaj
13. apr 2016

@michala.s hej to moze byt, ale viac testov by ti neduchovalo.... k oplodbeniu doslo le k uhniezdeniu nie..... takze asi bola 😉
Ja som zacala merat teplotu a podla nej nebola a ona urcite neklame....
Aj nieco uzivas?

michala.s
13. apr 2016

@martinaj no ak sa rata tak ked nezabudnem dam si kyselinu listovu

michala.s
13. apr 2016

Toto som mala teraz poobede, uplne najsitnejsi a najlacnejsi test aky som v dedine zohnala. Nechapm, tak rano mi drahy a zevraj kvalitny ani len ducha pomaly neukazal a teraz poobede toto?

michala.s
13. apr 2016

Inak bezne niesom taka sibnuta, ale teraz mi to proste neda...

patris11
13. apr 2016

@evinqua dakujeme fraxiparin nie,lebo hematologia bola ok iba anopyrin,ten skrining robili u nas v nemocnici,kedze som mala v prvom tehu tazku preeklampsiu ,ale este to nemam vyhodnotene,robi sa usg zamerany na cievy,tlak sa meria,krv plus sa berie anamneza vysledok budem vediet v utorok.

martinaj
13. apr 2016

@michala.s super 😍

matilda72
13. apr 2016

@michala.s a to koľko dní máš do ms?? ja som skúsila aj dnes a mám tak cca tak 3 dni do ms a sa mi zdal taký malí dúšok do tých 5 min a potom zmizol takže asi zase nič 😉

michala.s
13. apr 2016

@matilda72 vcera alwbo dnes mala ms dojst

tinka881
autor
13. apr 2016

@denidi Mala som az tri foliky.Dva 18mm a jeden mensi.Len neviem ci praskne.pregnyl mi nepichol,neviem preco.zas mi dal clostil+duphaston.A ked sa nam do augusta nepodari,tak ma gyn odporuci do centra.Tak sa nechame prekvapit

matilda72
13. apr 2016

@michala.s tak to je už poriadna čiarka a možno si mala ovuláciu skôr a ja možno neskôr 😀 síce sme mužom boli spolu každý druhý deň ešte to nič nemusí znamenať 😀

kakatulik
13. apr 2016

@tinka881
to boli veru pekne foliky,len este aby praskli svinuchy....cize tak do 2-4 dni by mohol aspon jeden z nich pasknut .Na tvojom mieste by som nasledujuce dni zintenzivnila snazeneie.Ten pegnyl ti veru pichut mohol....Meias BT?Pohla by si par dni aby si vedela ci bola ovulka.

denidi
13. apr 2016

@tinka881 no vidis,krasna uroda folikov 🙂 presne ako kakatulik pise skus zajtra rano odmerat teplotu a potom este par dni,nech vies,ci folik popraskali a prebehla ovulka...uz by mohol byt aj plodny hlien,spozorovala si?

michala.s
13. apr 2016

@matilda72 U mna by to bolo dost divne, nakolko vzdy som mala strasne neskoro ovu aj dr mi to tvrdil po utz, ze som mala neskor ovu, preto mi pri oboch tehu az 7 dni od vymeskania MS ukazalo ducha a teraz uz pred ms ...

denidi
13. apr 2016

@michala.s tento testik vyzera super,drzim palce,aby silneli ciarocky🙂

matilda72
13. apr 2016

@michala.s vieš naše telá sa neustále menia takže je to možné koľko báb má jeden mesiac 18Dc a o dva cykli už 13Dc takže to kludne môže byť., ja som pri našom druhom tehu mala že ovu bola na 18Dc ale bábo podľa ultrazvuku bolo 5 po takže ovu bola tak na 23DC

michala.s
13. apr 2016

@denidi Dakujem, no je to velmi divne s tymi ciarami, raz silna potom nic a potom zase silnejsia. Tusim cim horsi a lacnejsi test tym silnejsia ciarka

denidi
13. apr 2016

@michala.s ty si tento robila poobede a bol silnejší,ako ten rano? Tak som to pochopila,ale vie čo už som tu videla pár bab,ktorým ukázali testy poobede silnejšiu čiarku,ako rano,je to zvláštne,neviem ako je to možné,ale mali to tak 🙂 ved urcite rano zasa vyskúšaš a uvidis,ako ukáže. Možno len ten dnešný ranný bol napríklad menej napusteny farbivom,alebo vadny 🙂