icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
13. apr 2016

@denidi hliwn som nespozorovala.Cez vikend idem na oslavu,tak snad BT nebude skreslena alkoholom.Podla BT zistim na 100% ci praskol folik?

michala.s
13. apr 2016

@denidi ano spravne si pochopila, este ku tomu ten ranny bol drahsi a vraj najkvalitnejsi.... Tento poobedny je len taky lacak za 2eura su dva v krabicke.

tinka881
autor
13. apr 2016

@kakatulik meriam mesiac BT.Snazime sa obden,dnes vynechame a od zajtra skusime kazdy den.Dnes bola BT 36,2.v piatok mam zacat brat duphaston.dufam,ze mi to nezastavi ovulku

evinqua
13. apr 2016

@patris11 asi som podobny pripad ako a kedze planujem otehotniet, rada by som to tiez absolvovala. Ja som sa nezbavila tlaku a stale som na liekoch, hemato mi vyslo ok , ale preventivne budem mat fraxik a podla potreby anopyrin. A v ktorej nemocnici?na slovensku?o skriningu som citala ale nestretla som sa s nikym kto ho absolvoval.

denidi
13. apr 2016

@tinka881 áno po ovulacii budú teploty vyššie a budú sa držať hore 🙂 alkohol môže,ale nemusi zvýšiť bazalnu teplotu,ale to by ti stupla len v ten jeden deň a potom by zasa klesla....ale skus ak sa dá merať v pošve a v tu istú hodinu,tak to bude najpresnejšie 😉

denidi
13. apr 2016

@michala.s podľa mňa,ak je žena tehotná,aj lacnejší testik jej ukáže dve // 😉 a tebe krasne ukázal 🙂

denidi
13. apr 2016

@tinka881 tak super,až teraz čítam,ze už merias bt 🙂 🙂 tak je to okik 😉

tinka881
autor
13. apr 2016

@denidi ked sa zvysi teplota,to uz je po ovulke?a keby neprebehla,tak sa teploty drzia dole?

butterfly333
13. apr 2016

Babenky beriete niektorá ten Bromelain ??že ako sa to berie dbes somho konečne zohnala

kakatulik
13. apr 2016

@butterfly
neviem aku gramaz mas,ale od 1DPO 5 dni.Tak som to tu citala,ale nemyslim ze by bol problem aj dlhsie.

kakatulik
13. apr 2016

@tinka881,ano ak neprebehne ovulka,tak BT nestupne.Ten dufik by somzacala brat az 1DPO.

veronika1603
13. apr 2016

@tinka881 skus si teploty znacit napr.na womenzeone a ked ti ovu prebehne podla teplot tak ti to graf vyznaci.tu mas.moj priklad vitazneho grafu.predovul.teploty 36,2 36,3 po ovu nad 36,5a vyssie a uz neklesla.styk bol 19.3a ovu prebehla 20.3

denidi
13. apr 2016

@tinka881 jj 🙂 kakatulik to napísala presne 😉

tinka881
autor
13. apr 2016

@veronika1603 dakujem za info.som zvedava.tak velmi by som uz chcela aj ja mat vitazny graf a hlavne do uspesneho konca

veronika1603
13. apr 2016

@tinka881 ja som tiez nevedela ze bude úspešný..teplota sa sice drzala hore ale co som citala tak moze klesnut az v den ms a niekedy sa stane ze az po ms klesne...ale to len asi malokedy..ja som testla len tak 2dni pred ms.proste som.len chcela vediet na com som...ci cakat pokles alebo sa tesit..vobec ma nenapadlo ze sa budem tesit.po tolkych mesiacoch som uz nenavidela negativne testy..ale tento mesiac som to nejak cakala.ze bude biely malo sme sa snazili.len 3krat.tesne po ms , potom 15.3 a 19.3 a konec....potom az za tyzden len tak sex...ono som si to asi ozaj vymodlila.alebo to malo jednoducho prist...uz som pomaly uvazovala co po meraní BT,mm spermio ja potom laparo a tak.reku co vsetko ma este caka.proste som uz nedufala.iba v kutiku duse..proste ked si zdrava pride ten moment...

maminka12345
13. apr 2016

Baby pridavam sa k vam aj ja tuzim po babetku ked to tu citam vidim ze nas je fakt vela ktore po tom tuzime drzim vsetkym palceky aby kazda jedna z vas bola tehu a uzila di tie najkrajsie dni ake mozu byt.vela z vas uz ma deticky a presli si vsetkym moznym aj nemoznym,viem o com to je tak v kratkosti prve tehu som mala uplne bezproblemove a na prvy sup,na druhe som si uz pockala tristvrte roka,mala som potraty cistenie ako to byva uz.v tehotenstve som si musela pichat fraxik a este aj dietu riadne prisnu koli tehu cukrovke no a tretie prislo necakane ked mi mala este ani nechodila bola som zufala ako to zvladnem opat sa pichat cela modrinova ale zvladli sme to i ked vysli vsetky testy zle bola som v koncoch napriek tomu ziadne odoberanie plod.vody odmietla som vsetko urcili to ako hypotrofiu plodu v 37tt vyzerala na 30 ked som porodila bola zdrava mala 2.90 takze uplne ok akurat mala malu hlavicku dnes uz ma skoro 7 a som stastna ze ju mam i ked ja som tymto vsetkym presla az do stavu ked mi zacalo byvat zle a som na ad a tuzim mat este jedno posledne dietatko takze snad sa zadari. 🙂 prajem vam vela vela uspechov a aby sme vsetky boli tehulky 🙂

renimac
13. apr 2016

@veronika1603 ako vyzera ten naramok, prosim Ta? Vies mi poslat foto? Dakujem 🙂.

veronika1603
13. apr 2016

@renimac myslis ten naramok jadeit alebo ten pasik.sv dominika?

renimac
13. apr 2016

@veronika1603 ten pasik sv. Dominika 😉

veronika1603
13. apr 2016
veronika1603
13. apr 2016

@renimac tento je z obchodiku so sv.vecickami...kamoske poslali priamo dominikanci ten je z ineho materialu a je dost dlhy aby sa dal nosiť aj na.pase...tento je kratky nosim ho na krku..ale to je jedno kde ho mas.dolezita je modliba.ja ju uz viem naspamat...teraz sa uz modlim inu.bola k tomu brozurka a je tam aj modlidba ked uz dietatko cakas...teraz sa modlim tu.

renimac
13. apr 2016

@veronika1603 vies mi poslat tie modlitby? Kludne do IP. Aj ja som mala jednu, mozno je to jedna z nich.

kikushaa
13. apr 2016

@patris11 @evinqua baby potom ma hodte do kopie pri odpovedi aj mna to zaujima, a snazime sa o druhe babo. vdaka 😉

veronika1603
13. apr 2016

@renimac toto je ta co sa modlim teraz a ta ked chces pocat je na tej stranke dmc pod okienkom modlidba. Zacina sa svaty dominik ty si dostal dar od boha pomahat tym.ktori sa k tebe utiekaju.....atd.to najdes

renimac
13. apr 2016

@veronika1603 dakujem pekne 😉

patris11
14. apr 2016

@evinqua ako prebiehala u teba preeklampsia?U mna nahle 27tt.a mala zomrela este v brusku,tlak rastol potom no do mesiaca som bola bez liekov.Ja som zo Starej Lubovne male mestecko a tam robili skrining,dam vediet,ze co a ako sme dopadli,no kedze predtym bola preeklampsia dost skoro tak musime s nou pocitat,ked robil usg tak sa zameral na cievy a vravel,ze to vyzera tak vseliako no vysledky budu az utorok.Tak je to hnusna,zakerna ta preeklampsia no musime bojovat,ale bojime sa.

kakatulik
14. apr 2016

@patris11 baby a da sa nieco proti tej preklampsii robit preventivne?

patris11
14. apr 2016

@kakatulik ved to,ze ani nie a liecba ked to pride tak lieky na znizenie tlaku,magnezium no nie stale to zaberie,riesenie je porod,ohrozuje to matku aj dieta na zivote,dietatko uz nema vyzivu prestane rast a musi ist von,viac su ohrozene zeny,kt.uz mali pred tehu problem s tlakom,ich mama to mala,alebo pri poruche zrazalivosti krvi,no ja nic z toho som nemala a predsa to slo rychlo vecer ma bolela hlava tlak 130/90 rano som sla do doktora a bolo uz neskoro,potom uz len rastol tlak,bielkovina v moci a opuchy noh,ruk a tvare.Ako preventivu beriem anopyrin a pri poruche zrazanlivosti davaju aj fraxiparin,sledujem tlak,moc.

evinqua
14. apr 2016

@patris11 Aj u mna podobne.asi od 20 tt som mala dopegyt, ale ten pekne hned zabral, ale v 25tt som rovno z poradne sla do nemocnice s tlakom 170/110 a bielkovinou na tri kriziky.tam sa este cca dva tyzdne snazili tlak znizovat, ale odpadove latky stupali a ked sa rozhodli, ze uz nemozno cakat, pri kontrolnom sone pred cisarskym, ktory chceli urobit, uz bohuzial srdiecko nemalo akciu..velmi sa bojim aj ja, ale u vacsiny sa to nezopakuje, tak verim, ze to musi byt v poriadku, aj ked na liekoch ja budem po cely cas. Ja sama som dieta s preeklampsie - moja mamina ma rodila ako svoje stvrte dieta, v ziadnom tehotenstve predtym nemala problem.bola v podobnom stave ako som bola ja,no jej sa to prejavilo az v 36tt a to uz som bola donosene babo.ja som bola v univerzitke v ba, dufam, ze aj lekari budu obozretnejsi pri mojej anamneze.

pepka123
14. apr 2016

Ženy, neviem či ich tam vidíte ale nad domom mám 4 bocianov 🙂 ktorej pošlem? Upozorňujem, že jeden je môj 😂😊😇