@patris11 opuchy som nemala ziadne, nikto nechapal.s tlakom 220/140 na trojkombinacii som rodila, nechali ma normalne, boli radi, ze ma nemusia uspat v takom stave. Klesol o tyzden na hodnoty , s ktorymi ma mohli pustit domov.teraz mam len isoptin a tlak 120/80, ale pocitam s tym, ze aj ak nebude preeklampsia, tak z toho psychickeho vypatia asi stupne tlak a budu musiet nieco pridat.
@evinqua no ja meriam doma tlak a teraz na zaciatku mam skor nizsi ale u doktora isiel hned vyssie 125/80,tak mame nestresovat ale po tom co mame za sebou to ide tazko,bojim sa kazdej kontroly uz tyzden dopredu,mne supli nieco do zily pri porode a nic nepametam,potom 3 dni boli kriticke,taka som bol spuchnuta,ani lyzicu som neudrzala,nevidela poriadne na oci a nohy o 3cisla vacsie.Tak a potom sa neboj ved sa bojim kazdy den,ale snazim sa mysliet pozitivne.
Baby a ja som niekde počula či čítala, že keď sa snažím otehotnieť, mala by som prestať piť kávu... je to tak? veď ja umriem, ja dve denne dám stále... ako keď otehotniem viem že nemôžem, ale teraz keď len na tom pracujem? ☹
@leticia22 kamaratky kavu pili a tehotne ostali, otazne je aka asi silna kava je a ako je telo citlive.
Inak chcem sa spytat, klasicky obyc. test Pepino z DMky - mate s nim dobre skusenosti?? niekto mi vravel, ze ukazuje //, aj ked tehtone nie ste, ini zas na neho nedaju dopustit.
@leticia22 pila som kavu, keď som sa snažila, aj ako tehotna,aj pri kojeni... Nic sa nestalo mne ani babatku 😉
Neries zbytocne :-*
Uz tyzden mi meskaju ale test mam negatyvny....:(
Ahojte 🙂 mala otazka, mozno trochu hlupa aj napriek tomu ze sa dlho sledujem. Moze byt plodny tzv. bielkovy hlien mierne zakaleny, teda ze ho nemam uplne ciry? Malo kedy sa stava ze je uplne ciry, vzdy je tak take male mliecne zakalenie. Ale natahuje sa... Dakujem 🙂 Ja som inak z toho hlienu vzdy mimo niekdy ho neviem presne popisat 😒

@pepka123 ja si prosim 😊