icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

martinaj
14. apr 2016

@pepka123 ja si prosim 😊

patris11
14. apr 2016

@evinqua juj moja tak u teba to zacalo este skor,ja 26tt.poradna vsetko ok tlak,moc aj usg a o 5 dni uz neskoro,v nemocnici bol tlak aj 240/148 asi moje maximum no ja som sa citila ok,potom trojkombinacia liekov a do mesiaca uz bez nich,tak dufam,ze budeme ok.

simonezet
14. apr 2016

@pepka123 vidím ich, pasú sa na kopci 🙂 aj ja chcem 🙂)

evinqua
14. apr 2016

@patris11 opuchy som nemala ziadne, nikto nechapal.s tlakom 220/140 na trojkombinacii som rodila, nechali ma normalne, boli radi, ze ma nemusia uspat v takom stave. Klesol o tyzden na hodnoty , s ktorymi ma mohli pustit domov.teraz mam len isoptin a tlak 120/80, ale pocitam s tym, ze aj ak nebude preeklampsia, tak z toho psychickeho vypatia asi stupne tlak a budu musiet nieco pridat.

pepka123
14. apr 2016

@martinaj
@simonezet posielam vlastne je ich tam 5 😂

renimac
14. apr 2016

@pepka123 aj ja si prosim, velmi velmi ☹

pepka123
14. apr 2016

@renimac Posielam 😉 a ešte ostal jeden 😉 😀

patris11
14. apr 2016

@evinqua no ja meriam doma tlak a teraz na zaciatku mam skor nizsi ale u doktora isiel hned vyssie 125/80,tak mame nestresovat ale po tom co mame za sebou to ide tazko,bojim sa kazdej kontroly uz tyzden dopredu,mne supli nieco do zily pri porode a nic nepametam,potom 3 dni boli kriticke,taka som bol spuchnuta,ani lyzicu som neudrzala,nevidela poriadne na oci a nohy o 3cisla vacsie.Tak a potom sa neboj ved sa bojim kazdy den,ale snazim sa mysliet pozitivne.

evinqua
14. apr 2016

@patris11 a si na PN?

simonezet
14. apr 2016

@pepka123 :D :D :D čakám

kikushaa
14. apr 2016

@patris11 uff "dobry tlak" a ja som myslela ze vyhravam s mojim 213/120 😂

leticia22
14. apr 2016

Baby a ja som niekde počula či čítala, že keď sa snažím otehotnieť, mala by som prestať piť kávu... je to tak? veď ja umriem, ja dve denne dám stále... ako keď otehotniem viem že nemôžem, ale teraz keď len na tom pracujem? ☹

kakatulik
14. apr 2016

@leticia22 dve kavy denne su uuuplne ok?Aky dovod by mal byt na nepitie kavy?

simonezet
14. apr 2016

@leticia22 kamaratky kavu pili a tehotne ostali, otazne je aka asi silna kava je a ako je telo citlive.

Inak chcem sa spytat, klasicky obyc. test Pepino z DMky - mate s nim dobre skusenosti?? niekto mi vravel, ze ukazuje //, aj ked tehtone nie ste, ini zas na neho nedaju dopustit.

leticia22
14. apr 2016

@simonezet mne neukazal nikdy nič ale nebola som ani tehotna, takže mňa našťastie nikdy neoklamal že mám dve //. asi by ma potom porazilo 🙂))

pepka123
14. apr 2016

@simonezet čakaj čakaj kto si počká,ten sa dočká 😉

mmoni89
14. apr 2016

@leticia22 ja som pila kávy aj pred tehotenstvom, aj počas, aj teraz keď kojim 😁neboj kľudne môžeš,nevidím dôvod prečo nie, ja by som trpela bez kávy 😊

renimac
14. apr 2016

@simonezet mne ukázal // len keď som bola tehu. Ale slabšie ako Lady Max. Modlim sa deň čo deň za to, aby sme dostali šancu na "opravak ".

ajana1
14. apr 2016

@leticia22 ja som pila kavu aj ked som bola tehotna lebo som zavislak. tiez som sa snazila ist bez ze ci pomoze ku druhemu prckovi a sice som mesiac vydrzala s krutymi bolestami hlavy ale zial sa nezadarilo. Takze vklude pi kavicku dalej.

patris11
14. apr 2016

@evinqua ano som pn,pracujem v nemocnici a mame to tam dost infekcne,trojsmenka tak nebudem riskovat,predtym som robila do 6teho mesiaca,tahala 12tky,ale teraz nechcem riskovat.

dejna20
14. apr 2016

@michala.s miska testuj obden az rovnakou znackou testov. Kazdyje inak napusteny tak tazko porovnavat rozne znacky testov. Drzim palce nech to tentokrat vide a male bude 100% zdrave 😘

michala.s
14. apr 2016

@dejna20 dakujem, uz testovat nebudem. Dnes som si spravila posledny test a pockam co v maji povie doktor

dejna20
14. apr 2016

@leticia22 ja som pred tehu pila kavu od 6-12tt nie lebo mi z nej bolo zle, potom zase hej. Maly je ok

michala.s
14. apr 2016

@leticia22 ja som pila 3-4 silne kavy denne a ani raz som nemala problem ostat tehu. V tehotenstve tak 1-2denne a pocas kojenia mi bolo doporucane tiez max dve za den

senselinka
14. apr 2016

@leticia22 pila som kavu, keď som sa snažila, aj ako tehotna,aj pri kojeni... Nic sa nestalo mne ani babatku 😉
Neries zbytocne :-*

zuzuk22
14. apr 2016

Uz tyzden mi meskaju ale test mam negatyvny....:(

darka252
15. apr 2016

Ahojte 🙂 mala otazka, mozno trochu hlupa aj napriek tomu ze sa dlho sledujem. Moze byt plodny tzv. bielkovy hlien mierne zakaleny, teda ze ho nemam uplne ciry? Malo kedy sa stava ze je uplne ciry, vzdy je tak take male mliecne zakalenie. Ale natahuje sa... Dakujem 🙂 Ja som inak z toho hlienu vzdy mimo niekdy ho neviem presne popisat 😒

emakiki
15. apr 2016

@darka252 aho aj ja som sa to pytala mojej dr. Aj ja ho mám biely, ale že to nevadí, hlavne že sa ťahá 😉

darka252
15. apr 2016

@emakiki dakujem, cize staci ked sa natahuje a je to "ten pravy" ? 🙂

emakiki
15. apr 2016

@darka252 ano, aspoň tak mi to povedala moja dr. 🙂