icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kachita
31. dec 2015

Bude dobre, verim, ze bude dobre. Pouzivate inak ovulacne testy alebo si meriate bazalnu teplotu? Alebo vobec?

butterfly333
31. dec 2015

@kachita ja som to robila pol roka aj tento cyklus predošlí ale od tohoto cyklu nemeriam ani ovu nechcem robit.Zbytočne ma to stresuje.Ovu viem kedy mám BT svoju už poznám tak verím že sa podarí aj bez toho.

eva2809
31. dec 2015

@senselinka takze sme na tom podobne🙂tesim sa...tentokrat to vyjde

denidi
31. dec 2015

@kachita ja meriam bt treti cyklus a ovu testy budem robit teraz druhy cyklus,v tomto som viac menej novacik,aj ked v snazeni som uz veteran 🙂

scarlett111
31. dec 2015

Tak zeny, mne dnes pichnuty pregnyl az 10 000, tak uz dnes po polnoci asi zaciname so snazenim. Folik ma uz 22x20 mm, druhy ma 17-18 🙂

matilda72
31. dec 2015

@butterfly333 muselo to byť veľmi ťažké, bratrancova manželka tiež prišla o 4 detičký a teraz majú malú nezbednicu 😀 také krásne a šikovné dievčatko som hádam ani nevidela. takže nádej umiera posledná a my to zvládneme . 😀 ja si tiež pamatám na ten pôrod 😢 😢 mne sa drobček zakliesnil, pretože išiel nožičkami a mne sa ho nepodarilo vytlačiť tak som tam musela, ležať hodne dlho, pretože pri potrate všetci na teba kašlú.... a potom takto sa dostať na operačku 😢 aby ju vybrali no hrôz. ale hovorím, si že vetky tieto veci sa stávajú aby sme boli silnejšie a vážili si všetko čo máme aj ked sú to len maličkosti. a o čo bude krajšie keď odídeme z pôrodnice s krásnym batôžkom v náručí 😀

eva2809
31. dec 2015

@matilda72 tak tak🙂treba mysliet na to,co chceme a nie na to,coho sa obavame...a brat vsetko s pokorou a byt vdacni za vsetko.ja mam krasneho 6rocneho syna...vtedy som ani netusila,ze je vobec tazke ostat tehotna...prislo to ako blesk z jasneho neba..teraz zistujem,ze nieje to az take jednoduche..tym nechcem povedat,ze nie som vdacna prave naopak...uvedumujem si,ze aj mne sa uz stal zazrak,ze mam zdrave dieta..co nieje vobec samozrejmost..a ja to skor beriem ako zazrak..uz len donosit zdrave babo je niekedy narocne...co vsetko sa moze stat...uz som sa rozpisala..🙂.a dufam,ze to ma hlavu aj patu🙂

matilda72
31. dec 2015

@eva2809 presne tak treba ubrať :D podľa mňa je dobré ak vieme, kedy mám približne ovu. aby sme vedeli orientovať, a šikovný plavci si nájdu cestu aj pred ovu :D :D a keď vieme ako náš cyklus funguje môžeme byť kľudnejší a pekne sa ľúbiť so svojimi polovičkami. 😀

kachita
31. dec 2015

@eva2809 Aj ja som presne každý mesiace nervózna a rozčuľujú ma príznaky blížiacej sa MS.
A máš pravdu, na dobré veci treba počkať, oplatí sa, ten hore vie prečo. Veď keby som sa vydala v 20-tke, nemala by som tak šťastné manželstvo ako mám, lebo naozaj môj vkus nebol práve najzrelší. Takže ďakujem tomu hore, že to zariadil tak, že som vlastne počkala.

matilda72
31. dec 2015

@eva2809 neboj sa malo. 😀 aj ja teraz po tom všetko si to veľmi jasne uvedomujem ☹ pred tým všetkým som si myslela, že otehotniem a budem mať krásne dieťatko ( pretože vmojom okolí nikdy neboli komplikácie) jednoducho som to brala ako samozrejmosť a možno preto sa mi to stalo aby som dalšie dieťako prijala ako zázrak a veľký dar. niekedy berieme veci ako samozrejmosť a Boh nám ukáže že to tak nie je.bohužila nám to vie ukázať dosť drastickým spôsobom aby sme sa prebrali. no zobrala som to trošku filozoficky 😀 😀 (to bude asi tým že mám vyštudovnú etiku :D) ale myslím si o tom všetko, že všetko má svoj zmysel . 😀

kakatulik
31. dec 2015

@scarlett111 vela stastia v snazeni...kraasne foliiikyyyyy 😀

senselinka
31. dec 2015

@kachita ja aj meriam,aj robim testy, len mne ovu lieta tak rozne, takze aj meranim teploty si viem vsetko pekne odsledovat a aj viem, kedy prichadza mrcha... A mna ten pozitivny ovu test vzdy tak potesi, ze aj vacsiu chut na sex mam 😍A moj muz aj chce, nech si robim, on ma v tom len podporuje. Aj vitaminy papa poctivo bez reptania

senselinka
31. dec 2015

@matilda72 nie, to som si robila srandu, bolo by skvele, keby to tak vyslo, ale nie su to ziadne plany... Ja sa denne pozeram na svoje dieta ako na zazrak a dakujem Bohu, ze mi dovolil byt matkou tak uzasnemu stvoreniu... A aj ked bolo tazke preniest sa cez styri potraty, dnes uz nezialim (aj ked mnoho zien by ma asi odsudilo, ze si nepripominam ich "narodenie"), ale ja som aj za ne vdacna, lebo sa cez ne zistilo, kde je problem a dnes mam dokonalu naplast za vsetky bole. A keby nebolo mojich nebickovych deticiek, moja sestra by nesla na vysetrenia, kde jej zistili diagnozu, pri ktorej mohla zomriet... Takze moji anjelikovia davaju zivot dalej 💜

senselinka
31. dec 2015

@butterfly333 hej, dnes sa mrchana rozbehla, ale to nevadiiii, je to uplne ok 😉

matilda72
31. dec 2015

@senselinka presne tak všetko je tak ako má byť. my ešte nevieme čo to spôsobilo ale tak hádam sa to zistí. a vdaka môjmu anjelikovi viem, že mám v tele bacila, ktorý je pre tehu nebezpečný, takže sa musím nabudiť aby som neochorela a bacil sa neprebral, pretože on útočí len ked je oslabená imunita. tak ak sa zistí, že to bolo niečo iné aj tak viem, že teraz sa musíme dať s mm dokopy a ďalšie bábo bude zdravučké.

eva2809
31. dec 2015

@matilda72 mas uplnu pravdu.ja som pevne rozhodnuta..ze od januara idem merat teplotu a robit si testy...na druhej strane prave rozmyslam,ze na to kaslem...lebo to sa duplom budem na to sustredit..a okolo nicoho ineho sa nebudem tocit.co ma prist to pride a my to nezmenime...🙂ktovie,ci to mozme ovplyvnit;)

eva2809
31. dec 2015

@kachita tak je🙂vsetko sa deje koli niecomu...my to ale zistime az casom,ked sa obzrieme dozadu vidime,preco sa veci diali tak ako sa diali...vtedy to vsak nechapeme.

scarlett111
31. dec 2015

@kakatulik Dakujem 🙂

senselinka
31. dec 2015

@eva2809 vies co, ja meriam a testujem, ale nemozem povedat, ze by som sa extra sustredila... Mna to bavi a hlavne neustale fascinuje, ako neskutocne funguje ludsky organizmus a co vsetko sa pocas cyklu deje

kakatulik
31. dec 2015

presne ako pise &senselinka.Tiez ma to bavi a vôbec nestresuje...len ma nastve ked som po nocnej a na druhy den je skok v teplote a ja neviem ci uz aj vcera ralne bol...ale mam testiky a uz sa dost dobre poznam,cize sa to krasne da vsetko odsledovat. 😉

denidi
31. dec 2015

@senselinka
@kakatulik dievcence normalne ste ma teraz upokojili,ja som si totiz myslela,ze som trosku vadnejsia,lebo ja safakt tesim,ako si rano odmeriam bt,ako ju napisem do grafu a sledujem,ako sa to tam vyvija,kedy ma zacne boliet v brusku,kedy prsia,kedy je chut na lubkanie,kedy nie atd atd,ani nie tak preto,ze by som sa isla zblaznit a sledovat,ze teraz je ovu,podme rychlo na to,aj keby traktory padali,ale je uzasne,ako kazda jedna bunka v tele reaguje na urcite veci a kolko faktorov,dokaze narusit aleb pozmenit chod tela,no okik trosku som sa rozohnila 😀 😀

matilda72
31. dec 2015

@eva2809 určite to môžeme ovplyvniť, našim myslením, že budeme veriť, že všetko dobre dopadne, že čoskoro budeme naša uzlíčky šťastia držať v náručí. Ja napr. si idem zo dva mesiace, kým sa začneme snažiť zistiť kedy bude ovulka ale len z testov a ja mám v tedy aj väčšiu chuť na ľúbenie 😀 a aj viac hlienu tak ak vyjdu všetky tri veci naraz tak viem, že je správny čas, len teraz po tehu sa mi to trošku pomenilo tak sa musím odsledovať. napr. už nemám žiadne bolesti pred ms ani prsia ma nebolia a vtedy som išla zošalieť. ale som si hovoril, že ked mám malé prsia ( skoro Nulky 😀 ) tak aspon na pár dní viem, že ich mám 😎 takže teraz vyzistím ako sa veci majú aby sme to neprešvihli a budeme sa ľúbiť odušu, držím sa hesla " milujte sa a množte sa " 😀 😀 ved dieťatko má byť splodené z lásky a nie len z výpočtov 😵 a preto to chcem nechať tak a príde to samé 😵 😵 ale som aj netrpezlivá tak už aby to bolo 😀

denidi
31. dec 2015

@scarlett111 mozem otazocku-ako sa citis po pichnuti pregnylu? juuj to budete mat krasne snazilkovanie,hned novorocne 😉 🙂

matilda72
31. dec 2015

@senselinka

@denidi
@kakatulik presne tak je to fascinujúce ako celé naše telo funguje, ako hodinky a všetko na seba nadväzuje a ladí spolu 😀 no pán božko to ale vymyslel a príroda to všetko pekne zariadila, veď povedzme si pravdu všetko pred tým ako otehotnieme je krásne 😀 😀 ten samotný proces je fajn 😵 😵

butterfly333
31. dec 2015

@scarlett111 na ktorý DC si bola na folik?ja beriem dnes štvrtu tabl clostilu a cítim trocha podbruško vaječniky aj ty si to tak mala?Som dnes 8Dc

denidi
31. dec 2015

@matilda72 uuuplne s tebou suhlasim 😀 z niecoho krasneho vznikne nieco este krajsie 😉 a to uz cochvilu dievcence moje 😀

matilda72
31. dec 2015

@denidi tak to si píš!!!! že čoskoro 😵

matilda72
31. dec 2015

takže všetky dievčence čo sme tu 😀 😀 prajem Vám všetko dobré do nového roku 2016 aby bol úspešnejší ako ten minulý, ktorý je už pomaly za nami. Prajem Vám aby vajíčka správne dozrievali a mužíčkovia mali šikovných plavčíkov 😀 aby sa nám splnilo to najkrajšie želanie stať sa maminkou 😵 😵 mať doma ten najkrajší dar v podobe nezbedného dieťatka. a aby sme sa tu na budúci rok zišli ale v úplne v inej skupine 😀 a pekne sa bavili o plienočkách, zúbkoch a našich nezbedníkoch. a taktiež vám, želám pokoj, radosť, šťastie a zdravie v kruhu svojich rodín. Dievčence užite si silvester, pretože to je posledný, kde sa môžeme opiť ( hlavne tie, ktoré nemajú detičky ) takže si to užime s noblesou a radosťou. 😀 😀

butterfly333
31. dec 2015

@matilda72 aj tebe krasneho Silvestra a nech sa nám splnia naše túžby,verím že sa to podarí.Krásny Silvester.

kakatulik
31. dec 2015

@matilda72 a vsetky ostatne....aj ze lam vam ten najkrajsi dar v podobe zdravia vlasnteho,vsetkych ktorých lubime a aby sme ako matilda pise boli stale take vesele,pozitivne a optimisticke aby sme sa vtedy az pride nas cas,tesili so zdravého babatka 🙂