Ja som tiez pri prvych dvoch nemala priznaky ziadne, len pri druhom pri umyvani zubov az do 6mesiaca 😀 a pri tretom a stvrtom mi bolo zle uplne, ale ak, rychlo to skoncilo... 😔
Juuuuuj baby, drzim vam vsetkym palceeeeee 😊
No baby neviem vo si mám o tom mysliet a tak som sa tomu chcela vyhnut, duch tam je ale veľmi veľmi veľmi slabý na foto asi ani nebude vidieť a ked uz sa bavíte o tych nevolnoatiach tak ja mám nevoľnosti už pár dní, po večeroch vraciam (aj pri malej som mala skôr večerné nevoľnosti) , neskutočnú kyselinu a aj teraz mi je na grc...
@matilda72 drzim silno palce a potichu blahozelam ;)
@emakiki ja som si tiež predstavovala svoje bábo ako krásny darček pod stromček a možno sa to niekomu bude zdať ako blud ale ked som odchádzala z nemocnice po potrate tak prvé čo ma napadlo, že sa nám podarí v ten mesiac ako sa mala malá narodiť a bábou príde v decembri 😉 😉 som trošku nervozna ale to si myslím, že je hromonmi či??, neskutočný nekľud v rukách a srdce mám ako zvon 😉 😉 ale inak som šťastná 😀
Nedalo mi to a odfotila som ho ešte raz, tu je vidieť už lepšie 😉
@emakiki a sila pozit. myslenia dokonca som včera kukala film tajomstvo tak tam to bolo všetko povedaná ako tvoje mýšlienky pritahujú veci. takže si idem pritiahnúť zdravé, decembrové bábo a už teraz sa teším na pôrod a ako ho budem držať v náručí. ale aj tak som to vôbec nečakala aj ked sme boli tento mesiac ako fredky 😀 tak som si myslela že sme to prehnali 😉 ale aj tak tomu nemôžem uveriť je to ako sen ale krásny sen

@kakatulik no ja sa radujem ešte tak potíšku ani som to sem nechcela veľmi dávať. poznáme ako to chodí ale nedalo mi to, lebo ma ten test vystrašil ale mám trošku rešpekt pred tým, že som necítila uhniezdenie je mi len zle a trochu sa mi točí hlava no samozrejme driemem 😀 ale ako som hovorila pri našaj malej mi išlo urvať bok a prsia hruza tak len dúfam že to bude dobre a nebude to biochemické 😒 ale som rada že som ta potešila