icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
21. apr 2016

@kakatulik no ja sa radujem ešte tak potíšku ani som to sem nechcela veľmi dávať. poznáme ako to chodí ale nedalo mi to, lebo ma ten test vystrašil ale mám trošku rešpekt pred tým, že som necítila uhniezdenie je mi len zle a trochu sa mi točí hlava no samozrejme driemem 😀 ale ako som hovorila pri našaj malej mi išlo urvať bok a prsia hruza tak len dúfam že to bude dobre a nebude to biochemické 😒 ale som rada že som ta potešila

maryennn1
21. apr 2016

@emakiki no jasné, že máš 😀

martinaj
21. apr 2016

Ja som tiez pri prvych dvoch nemala priznaky ziadne, len pri druhom pri umyvani zubov az do 6mesiaca 😀 a pri tretom a stvrtom mi bolo zle uplne, ale ak, rychlo to skoncilo... 😔
Juuuuuj baby, drzim vam vsetkym palceeeeee 😊

lauritka
21. apr 2016

@emakiki no neviem-niekomu ukaze ovu test tehotenstvo az neskor, toho sa velmi nedrz ale ked si mala potvdrenu ovulaciu na 14 dc.. a uz si taky den cyklu30 dc tak musi nieco ukazat, ak neukaze a mrcha ani do zajtra nedojde treba ist k lekarovi, čo to zdržiava. 😕

emakiki
21. apr 2016

No baby neviem vo si mám o tom mysliet a tak som sa tomu chcela vyhnut, duch tam je ale veľmi veľmi veľmi slabý na foto asi ani nebude vidieť a ked uz sa bavíte o tych nevolnoatiach tak ja mám nevoľnosti už pár dní, po večeroch vraciam (aj pri malej som mala skôr večerné nevoľnosti) , neskutočnú kyselinu a aj teraz mi je na grc...

lauritka
21. apr 2016

@emakiki poču a lekar ti povedal 14 dc, ze uz prebehla, alebo ze este len prebehne ??

emakiki
21. apr 2016

No baby kukajte... Teraz už je ten duch silnejší 😀 ja mám ducha... Waaaa
@
@lauritka
@martinaj
@matilda72
@maryennn1

emakiki
21. apr 2016

@lauritka na 15 DC už bol prasknutý folik a na 13 DC mal 18 mm 🙂

maryennn1
21. apr 2016

@matilda72 a kde máme fotku testu? 🙂 gratulujeeem

maryennn1
21. apr 2016

@emakiki super, aj tebe gratulujem, teraz nech pekne silnie 🙂

emakiki
21. apr 2016

@maryennn1 dakujem moooc, je to dosť vidieť?

nataliuska
21. apr 2016

@matilda72 drzim silno palce a potichu blahozelam ;)

maryennn1
21. apr 2016

@emakiki no vidím ho slabo, ale fotky môže skresľovať, keď nahýňam monitor vidím tam ducha, najlepšie na prvej fotke 🙂

emakiki
21. apr 2016

@maryennn1 áno na tej prvej je najlepšie vidieť 😉 dakujem, teším sa ...

matilda72
21. apr 2016

@emakiki no vidíš nie som len ja trdielko 😀 nech to pekne silnie držím palce juj teším sa 😀 😀

matilda72
21. apr 2016

@maryennn1 no nemám nemám 😀 ale vyzerá to nádejne 😵

denidi
21. apr 2016

@matilda72 kazde tehu je ine,netreba to porovnavat,takze sa tes,nech fazulka citi radost a nech si tam v brusku pekne driemka 🙂 silno ti drzim paste moja,nech je vsetko v poriadku 😉 🙂

emakiki
21. apr 2016

@matilda72 dakujem 😉 no kto by to povedal, že na tom budeme rovnako 🙂 aj ja sa teším aj z teba aj zo seba 🙂

matilda72
21. apr 2016

@denidi dakujem krásne ten strach je silnejší po tých skúsenostiach ale kvôi fazuľke sa premôžem a budem len a len šťastná 😀

matilda72
21. apr 2016

@emakiki no tak to je krásne že 😀 😵 kto by to bol povedal asi bol marec plodnejší ako sme si mysleli 😀

denidi
21. apr 2016

@emakiki pekny dusik 😉 velmi ti prajem,aby krasne silnel a mozte si spolu s @matilda72 uzivat pokojne tehulkovanie 🙂

emakiki
21. apr 2016

@matilda72 my sme to spáchali asi až tento mesiac... 🙂 takže v decembrovkach sa stretneme? Uz sa teším ako zareaguje manžel 21.12 je narodený on a podľa výpočtu mam TP 28.12 ale ak to teda dotiahneme do úspešného konca tak to bude skôr, lebo budem mať plánovanú sekciu... 🙂

emakiki
21. apr 2016

@denidi ďakujem 🙂

matilda72
21. apr 2016

@emakiki ja som si tiež predstavovala svoje bábo ako krásny darček pod stromček a možno sa to niekomu bude zdať ako blud ale ked som odchádzala z nemocnice po potrate tak prvé čo ma napadlo, že sa nám podarí v ten mesiac ako sa mala malá narodiť a bábou príde v decembri 😉 😉 som trošku nervozna ale to si myslím, že je hromonmi či??, neskutočný nekľud v rukách a srdce mám ako zvon 😉 😉 ale inak som šťastná 😀

martinaj
21. apr 2016

@emakiki supeeeer, kolkaty dpo si? 😊

emakiki
21. apr 2016

@matilda72 áno ja viem,. Ty si to tu spomínala... Vidíš to je ten náš šiesty zmysel... Aj ja som strašne nervozna a nemôžem tomu uveriť a ako na potvoru mm robi dnes do siedmej a ja by som mu to tak rada povedala ale volat mu nechcem, chcem ho vidieť ako sa zatvari... 🙂

emakiki
21. apr 2016

@martinaj 16DPO ale test som si robila až okolo jednej 🙂

emakiki
21. apr 2016

Nedalo mi to a odfotila som ho ešte raz, tu je vidieť už lepšie 😉

emakiki
21. apr 2016
matilda72
21. apr 2016

@emakiki a sila pozit. myslenia dokonca som včera kukala film tajomstvo tak tam to bolo všetko povedaná ako tvoje mýšlienky pritahujú veci. takže si idem pritiahnúť zdravé, decembrové bábo a už teraz sa teším na pôrod a ako ho budem držať v náručí. ale aj tak som to vôbec nečakala aj ked sme boli tento mesiac ako fredky 😀 tak som si myslela že sme to prehnali 😉 ale aj tak tomu nemôžem uveriť je to ako sen ale krásny sen