icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
24. apr 2016

@senselinka no lebo ja som objednaná 5 mája mala som ísť na cytologiu tak som to nechala tak , že dovtedy vydržím 😀 no a ešte ako to poviem v robote bude to zaujímavé 😀

zuzka2208
24. apr 2016

@butterfly333 budem drzat palce aj sa citis ze by si mohla byt?

mima345
24. apr 2016

Ahojte babulky, už som písala do viacerých tém, ale ešte som nedostala žiadnu odpoveď. Môžete mi prosím poradiť: začala som užívať inofoloc a po troch dňoch ma začali bolieť prsia. Začala som ho užívať v deň ovulácie a deň pred ňou sme sa snažili a aj v deň ovu a potom tá bolesť a aj na ľavej strane podbruška.... Ďakujem

kakatulik
24. apr 2016

@mima345 inofolicom to asi nebude. Niektore zeny to mavaju kazdy cyklus uz takmer od ovulky az po ms. A niejtore ked otehotneju😀

mima345
24. apr 2016

@kakatulik Ja to normálne nemávam, bolievajú ma prsia prvý deň ms a potom už nie, ale teraz ma bolia už tri dni po ovulke a tiež ma boli aj chrbát a podbruško,,ale zdá sa mi to skoro na teh. príznaky, či???

kakatulik
24. apr 2016

@martinaj ale devcata,este aj ja som tu😀. a uz sa vidim v novej teme OD MAJA DO DECEMBRA😀😀😀

kakatulik
24. apr 2016

@mima345 moze byt. 😀

mima345
24. apr 2016

@kakatulik Ďakujem 😉

kakatulik
24. apr 2016

@mima345 😀😀😀

matilda72
25. apr 2016

@senselinka no dnes som si robila test tie tu z mk a je slabší ako ten včera resp vôbec to nesilnie čo to je. tie z lekárne tmavé a tieto nie a nie a robím si ich už od štvrtka a sú stále rovnaké nikdy nie sú rovnoko silné som čakala že to zosilnie a nič.

lenkastar
25. apr 2016

@matilda72 ahoj.aj ja som si robila pred chvilou woman secret a nevidim tam NIC. Ms mi nikdy nemeskala.teda len raz 2 dni a to bolo jasne tehu.tak neviem co sa deje...ci pockat este tyzden a potom ist k dr. 😒

lenkastar
25. apr 2016
matilda72
25. apr 2016

@lenkastar ja som to tak mala min.mesiac ms meškala cca 6 dní no na 6 den sa dostavila no a teraz toto. ale trošku sa obávam som si robila test ráno v nádeji že zosilnie a on nič už od štvrtka je taký istý. ale mám pocit, že ked si ho urobím poobede tak je silnejší 😀

lenkastar
25. apr 2016

@matilda72 ty trdlo ty sa nemas coho bat 😉 ty si jasna tehulka podla tych testov 😊 ja mat len jeden pozitivny tak viac netestujem 😊😉

maryennn1
25. apr 2016

@matilda72 netestuj viac chod na krv a mas pokoj 🙂

matilda72
25. apr 2016

@lenkastar mojka po tom všetko by si aj ty tak testovala lebo jedno tehu sa mi tak skončilo čiarka fajn len začala slabnúť. ok už nebudem stresovať objednám sa aj tak kvôli tým cievam a uvidíme . mám ešte doma dva testy tak skúsim o pár dní.

tinka881
autor
25. apr 2016

@maryennn1 Ahoj,neviem kedy,lebo sa bojim,ze budem sklamana.Včera solm dobrala duphaston a do 5 dni chodi mrcha,nechcem ju svinuchu jednu.Dnes mam babsku jazdu,cize zajtra rano nebudem testovat,ked tak v stredu rano.Už ma palia ruky,ale bojim sa.A ty kedy testujes?Ako nam to spolu vyslo,ešte keby nam vysli // čiarky 🙂

butterfly333
25. apr 2016

@zuzka2208 prave že nie necítim tak asi to nevyšlo robila som rano tehu test aj ovu,no nechápem ten včerajší ovu test.

butterfly333
25. apr 2016

@zuzka2208 aho vrhny je ovu z včera doobeda. Ten spodny je dnes rano aj s tehu

simonezet
25. apr 2016

ahojte dievčatá, spravila som strašnú chybu. Vyhodil sa mi pri otehotnení herpes pod nosom a v nose (mám herpesy roky rokúce - takže som vedela, že to je tiež signál tehu). Včera sme sa s manželom milovali a ja debilka hlúpa som ho potešila aj ústami a potom samozrejme šup s ním dnu. Až potom som si uvedomila, či sa to nemohlo preniesť dole ako genitálny herpes. Tak som letela do sprchy, drhla sa a potom spala 5 hodín, nervačila a modlila sa otčenáše. Herpes síce už je v štádiu skoro zahojenia a mám ho prelepený compeedom, ale aj tak. A teraz každé poškrabkanie letím na záchod a kontrolujem sa :(. No nie som tela?? Ide ma poraziť....

kakatulik
25. apr 2016

@simonezet myslh.m ze v tomto stadiu uz nie.

zuzka2208
25. apr 2016

@butterfly333 tie ovu testy sa myslim nerobia z ranneho mocu sa mi zda ze by sa mali robit medzi 10-17 hodinou aspon tak sa mi zda .Na tehu teste nic nevidim ale mozno len zla foto ale v kazdom pripade testuj ved este je skoro nie?

butterfly333
25. apr 2016

@zuzka2208 ovu test sa robí z ranneho len vtedy ak chceš zistit tehu,ano je skoro len mi to nedalo ten včerajší ovu test.

martinaj
25. apr 2016

@lenkastar mne tiez nemeskava a je ako hodinky a teraz meska 3 dni a test vcera nic........😔

maryennn1
25. apr 2016

@butterfly333 ale šak máš na tehu teste dve paličky 🙂

emakiki
25. apr 2016

@matilda72 prosím ťa nestresuj, lebo vystresujes aj mna... Endo už mám za sebou, teraz cakam u gynekologicky, sedím tu už 10 min. a ordinuje od desiatej... Takze sa ešte nacakam.. Sestrička na endo mi zobrala krv aj pre gyn. tak som sa mohla aspoň najesť... Ale neviem či mám byť na vyš. vymocena alebo s plným mechurom... A už by som to vypustila 😀

maryennn1
25. apr 2016

@tinka881 ja sa nebojím, povedala som si, že tentoraz naozaj nebudem sklamaná 🙂 proste buď to vyšlo, alebo nie... ale testovať tiež neviem kedy mám, ak ma budú svrbieť prsty tak, možno zajtra alebo v stredu vyskúšam 🙂 krásne nám to vyšlo, bolo by super, keby sme spolu tehu 🙂

maryennn1
25. apr 2016

@emakiki mňa na vyšetrenie sonom, vždy berie s prázdnym mechúrom

maryennn1
25. apr 2016

@butterfly333 jáááj ten vrchný je tehu test, zle som kukla... ešte počkaj, testuj o dva dni

emakiki
25. apr 2016

@maryennn1 no aj mna ale keď som bola tehotná, musela som prísť na druhý deň s plným nech. lebo nič nevidela... Na folikulometriu som musela mať prázdny ale teraz neviem... ☹