@butterfly333 ja som mala deň pred mrchou pozitívny ovu test 🙂 a bolo po ovu 14 dní 🙂
@martinajneviem či si dobre pamätám, ale ja som tu dávala foto ovu testov, že mi vôbec nebledli a mala som ich aj dva týždne vkuse z časti zafarbené, a nebola si to ty, čo si to komentovala, že ty to máš presne tak isto?
Mavam medzi 28-32dc ax. A dnes je 32dc a nic 😩
ja mávam medzi 31 -34 a dnes je 36 a nič. Ale vravím, ja som mala bolesti aj prs aj podbruška už týždeň pred a teraz nič. Prsia necitím vôbec ale sem tam ma zabolí v podbrušku, tak nárazovo pichne akokeby.
@matilda72 aj ja som mala tie testy a prd silneli, stresovalo ma to riadne... Potom som už robila len pepino alebo pruzkove rapiclear
@tinka881 ti poviem, ale prvý krát som podľa teploty videla kedy bola ovu, takže aspoň viem že poslednú fázu cyklu mám v poriadku, prišlo to načas v podstate :D a kedže sme sa vtedy nesnažili ani som nečakala niečo iné 🙂
len vydrž pekne aspoň do piatku, fakt je zbytočné sa testovať takto skoro, nič neni vidno, aspoň do 15DPO 🙂 budem držať prst nech ti to vyjde konečne 🙂
@senselinka a ktoré to boli??? to je mám tie one step

@emakiki ja vzdy prazdny..... 😉