icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

petulik1991
25. apr 2016

@kakatulik Vsimla som si, ze si jej osobny sekretar hahahahahah 🙂 Zlateee 😎

petulik1991
25. apr 2016

@emakiki Presne tak, ako hovori Kakatulik, Radsej teraz, ako neskor. Ja som potratila v 8tt a to bolo cosi hrozne :/ Vies, to uz sa ozaj tesis, aj na ultrazvuku je to vidiet a potom depka. Ale tiez som citila od zaciatku, ze je nieco zle. Mne zle stupalo Hcg..Bola som bezdradna, ale ani ma nenapadlo, ze by som sa opat nesnazila 🙂 Tym celym nechcem zniet negativne, ale ze aj keby ti to teraz nevyslo, urcite sa nevzdavaj a snaz sa dalej, raz to vyjde!!

patka33
25. apr 2016

baby mi sa snazime uz viac ako rok a tiez sa citim bezradne :(

maminka12345
25. apr 2016

@matilda72
@emakiki takze baby Ja som dopadla asi takto na sone nebolo vidiet vobec nic a z krvi som mala hcg 4,7 tak mi povedal do telefonu a ze to je urcene ako negativne tak neviem ci prcek sa neskoro uhniezdil alebo neviem.

petulik1991
25. apr 2016

@maminka12345 Testy mas pozitivne? Hcg je velmi nizke no..

lenkastar
25. apr 2016

@emakiki mojaaa to ma mrziii 😢 ale nevesaj hlavu! Raz sa to podari do uspesneho konca ❤ no ja som zvedava ako ja dopadnem...chystam sa testovat v piatok rano.ak nic tak prašim k dr. 😐

maminka12345
25. apr 2016

@petulik1991 ano pozitivne ale slabunka ciarka uz 4 den je uz viac viditelna ale stale slaba ale meska mi estelen 1 den takze uvidime

emakiki
25. apr 2016

@petulik1991
@kakatulik baby dik, ráno si urobim posledný test a ked bude negat. čo mám urobiť? Krvacam iba málo zatiaľ a stale mi je zle... Uz nech sa mi aspoň spustí MS, ja sa hlavne bojim aby som nemusela ísť na čistenie... ☹ dufam, že to nebude nutné...

emakiki
25. apr 2016

@maminka12345 no to je ozaj malo... ☹ to som ja mala minulý cyklus... Mrzí ma to... U mna to tiež asi končí.. ☹

maminka12345
25. apr 2016

@emakiki hlavicku hore nevzdame to a kolko by malo byt na 16 dpo nevies?

martinaj
25. apr 2016

@emakiki ked zacne ms tak zacni pit alchemilku, nasat vitamin E .... biochemicke sa da same doporiadku

matilda72
25. apr 2016

@emakiki moje zlato to ma mrzí :- ☹ ale tak nesmieš hovoriť že nechceš bábo. pozri vieš že sa to dá prirodzene aj moje prvé tehu bolo takéto, na čistenie som nešla. pila som čaj na plodnosť , pekne som sa vyčistila prvá ms mi potom síce meškala 10 dní a dalšia už potom neprišla. neboj bude dobre máš doma jedného drobčeka muža čo ťa ľubí a neboj bábo príde uvidíš už možno na teba čakám tam hore, kedy dostane povel a príde 😉 a viem, že je to otrepané ale ak by to nemalo byť dobré tak je lepšie ked odišlo v začiatku horšie by to bolo potom ver mi vlastná skúsenosť. vyplač sa vyzúr a potom nanovo pozit, naladená a bábo príde ani nebudeš vedieť ako

maminka12345
25. apr 2016

@emakiki ja som nasla takuto tabulku

butterfly333
25. apr 2016

@kakatulik ak tak moja až do ms,robila som si večer dnes ovu a zas je takž isty ako ten včerajší,

matilda72
25. apr 2016

@maminka12345 no uvidíš ak sa ms nedostaví tak to len krpcovi trošku pomaličky trvá 😀

kakatulik
25. apr 2016

@emakiki ako pise @martinaj,tak tu na cistenie ist urcite nemusis,lebo ak aj niecp bolo,tak sa to este poriadne neuchytitilo.
A ak este stale je tak ani to slabe krvacanie ho neodradi.Na ten test a hladanie duchov sa zajtra vykasli.
Sprav az neskor ak sa poriadne nerozbehne mrsina. ☹

kakatulik
25. apr 2016

@butterfly333 nooo ved uvidime 🙂

butterfly333
25. apr 2016

@kakatulik nastranke ovulačne testy pre skusene atd som dala foto testov.kuk

matilda72
25. apr 2016

@butterfly333 no ja som si skúšala robiť ovu test ked som mala aj pozit. tehu test len tak zo zvedavosti a tá testovacie čiarka bolo silnejšie ako kontrolná 😀

butterfly333
25. apr 2016

@matilda72 to ano vtedy je silnejšia noja tehu nie som skušala som to len tak zo srandy.

matilda72
25. apr 2016

@butterfly333 ved ja to poznám to som skúšala aj min cyklus ked mi to meškalo 5 dní nebol síce pozitívnz ale tak cca dva dni pred tým ako som mala mať oficálne ms tak bola čiarka taká celkom silná a potom začala slabnúť a tehu testy boli negatívne 🙂

marienka1703
25. apr 2016

ahojteeeee zase patrím medzi vas aj ja :((((

emakiki
25. apr 2016

@matilda72 dakujem, keby mi aspoň nebolo tak zle... ☹ ja neviem, asi to už nebudem siliť a ak sa do sep. nepodarí samovoľne tak už ozaj asi nebudem chcieť... Pojdem makať a možno sa nám podarí pomalicky aj kúpiť nejaký pozemok a začať stavať, je to môj veľký sen, ale keby máme ešte babatko tak určite by sme si to nemohli dovoliť a možno aj to že sa nám nedarí je na niečo dobré... ☹ ja už jednu mam a ta je za 6 deti 😉 len by som chcela aby mala surodenca... No čo už...☹

emakiki
25. apr 2016

@kakatulik
@martinaj baby dufam, že máte pravdu... Ja by som to v tej nemocnici asi nedala v takej situácii a ešte aj keby títo moji dvaja miláčikovia mali ostať sami... Bolo by mi hrozne smutno...

senselinka
25. apr 2016

@eliska1986
@matilda72 vcelia materská kašička sa v tehotenstve užívať nemôže 😔

leticia22
25. apr 2016

@martinaj ahoj tak som si robila test dnes nevydržala som, kupila som si ten Pepino 10 v drogerke a úúúúplne že nič len jedna čiara ☹ no nechápem čo mi to je, keď hodinu cez deň ma bolí podbruško ako keby mala mrcha dojsť a potom to prejde. a prsia ma furt nebolia a ani špinenie nemám, čo som ja už pred mrchou zvykla mať 😒 ...a ešte mi aj bolo dnes nejak blbo, a o únave ani nehovorím, furt sa mi chce spať...

eliska1986
25. apr 2016

@senselinka prečo?ja som ju užívala prvé tri mesiace a všetko je ok.

matilda72
25. apr 2016

@emakiki mojka ked na to budeš myslieť najmenej vtedy to príde sústred sa seba, muža na vašho drobca a neboj príde súrodenec ani nebudeš vedieť ako. ja sa tiež trochu bojím, samozrejme som nevydržala a ten test čo som robila v sobotu tak je skoro rovnaký ako dnes takže nejako to nesilnie ale utešujem sa tým, že možno je test na prd a chvala bohu minula som aj tie z mk tak ma nebudú dráždiť 😉 a do štvrtka to nejako dáme a uvidíme či bude niečo vidieť či nie a aké bude hcg 😀 držte palce

petulik1991
25. apr 2016

@emakiki Ja som potratila spontanne. Na kyretaz by som nesla, pokial by som nemala komplikacie. Ty sa bat nemusis, ak sa ti to uz rozbieha, pride to ako normalna,mozno trolinku silnejsia ms, lebo to uhniezdene este poriadne nemas 🙂 Hlavne hore hlavu, taketo veci sa stavaju casto bohuzial, ale je to obranny mechanizmus tela voci zle vyvijajucim sa babenkam..Radsej nech odide, ako by ste mali obaja trpiet, ak by bolo postihnute. Priroda to takto zariadila a osud to tak chcel. Ak toto tehu nevyjde, tak vyjde dalsie a to uz bude zdrave. Uvidis 🙂