@emakiki ja som potratila v 8tt,a zacalo to ako silnejsi MS. A citila som si take ine brusko. To proste som vedela ze je koniec. Ale tak na tvojom mieste zbehnem na pohotovost. Necakam do stvrtku. Ja ked som zacala krvacat,isla som hned na pohotovost. Zacala som okolo 12tej,a o 18hod.bolo po vsetkom. ☹ ☹
@emakiki A nemôžeš mať napr.hematom alebo tak z ktoreho krvacas?Fuu no uvidis vo štvrtok čo ti gyn povie..tiež som potratila lebo v 12tt nebilo srdiečko..aj ked to boli tak urcite lepšie takto na začiatku ako neskôr.Držím palce,bodaj by to dobre dopadlo 🙂
@emakiki no 5tt od zaciatku menzesu ratas?lebo ja som potratila v 8tt a maala som najprv slabe krvacanie a potom uz normalnu ms ale nemavam silnu takze taku normal
@zaba9
@monika1791 baby ja neviem, ale bola som v pondelok u dr. Este nic nebolo vidieť ale ten hematóm by videla nie? A navyše som teraz dovracala a potom som išla ešte na zachod a niečo zo mňa vyšlo, mohol to byť plod? Normalne som sa zľakla že čo to zo mňa ide... Ale moc som to nevidela hneď to padlo na dno a aj voda už bola taká krvavá, tak môžem len hádať čo to bolo... Prepáčte mi ten opis ale nikdy som to nezazila...
@maminka12345 áno mala som poslednú MS 23.3... Čižmy včera som bola 4+6tt
Čiže
Nie čižmy...
@emakiki nie myslim ze v 5tt to neni vidiet mne ked to vypadlo v tom 8mom tak to bola gulicka priesvitna jak v blane obalena
@emakiki Este som nepotratila spontalne tak ti nepomôzem ☹ ale mali by ísť aj take zrazeniny s MS asi
@maminka12345 ved ani ja nemávam silnú a v poslednej dobe len 4 dnovu veľmi slabú a teraz mám presne ako MS až na to včerajšie krvácanie ale to bolo tiež slabé...
@emakiki A ja som bola u gyn prvykrat ked mi meškala MS asi 3 dni a tiež nebolo nič vidno
@monika1791 no teraz zo mňa niečo vyletelo... Škoda že nie na vložku al rovno do wc
@emakiki myslíš ako krv?či krvná zrazenina?čí?
@emakiki no v mojom pripade to bolo viac krat tak ze som bola tehu a v 4tt az 5tt to odislo sice test bol pozit ale bolo to ako ms len oneskorene
@eliska1986 no taký kus krvi ako zrazenina, ale moc som to nevidela...
@maminka12345 a nic z teba nevyšlo do záchoda...
@emakiki hadam len zrazenina to bola.No ak sa ti nieo nezda tak šup na pohotovossť
@eliska1986 sak to že neviem čo je normálne a čo nie...
@emakiki nie v takomto tyzdni nie az ako som hovorila v 8tt alebo 9ty to bol to uz ano.
@maminka12345 jak no tak asi to bola ozaj len nejaká zrazenina

@monika1791 nie, včera som krvacala, ale nebolo to ako MS a dnes ako MS ale taká normálna skôr slabá ako silná...