@emakiki ja som to mala v decembri velke ako kuracie pečienky den a pol to islo zo mna
@emakiki to by som rada vedela aj ja,mnohe maminky povedali že je to normalne a citala som že to može byt aj potrat tak neviem
@emakiki no prisla som na pohotovost,a ako ma vystrovala,vysli asi neake kusky. To ti presne nepoviem,len Dr.sestricke povedala,aby jej podala tu misku,ze ma material. V tej chvili mi tie slova zneli hrozne. Ale posielali to na vysetrenie. Proste zobrali to co by inak asi vyslo same do WC.. Hned mi spravili sono z dola,ze je to pekne ciste,ze uz budem len krvacat ako pri MS. ze uz ostal len neaky kusok obalu. ze to mozem cakat,ze mi to teda doma odide. Ospravedlnujem sa za ten popis,ak to neakym maminkam prekaza. Ale ja som bola rada,za to ze som na tej pohotovosti bola.
@eliska1986 no uvidim co mi povie dr, zajtra tam volám možno mi sestricka povie aby som prišla hneď...
@zaba9 ahoj čítala som tvoje riadky a som trochu v soku to som mohla aj ja potratiť či ako?ako mám brat tie zrazeniny ked to zo mňa vtedy išlo a boli velke asi ako kuracie pečienky
@eliska1986 a ty si takto krvacala a nepotratila si? Ci ako?
@emakiki ja som takto krvacala v decembri a velke kusy zrazenín som mala
@eliska1986 a v ktorom tt si bola? A nepotratila si?
@emakiki Ja som mala 1.den velmi silne krvacanie so zrazeninami, potom som normalne krvacala 2 dni ako ms a potom az na zaver som vypudila ten gestacny vacok. Takze kontrakcie ma potrapili 2x. Inak dokopy som krvacala asi 7dni a spinila som tyzden pred a asi 5 dni po.Ale aj keby som si opat musela vybrat raz, tak si vyberiem bez kyretaze, pekne prirodzene. Telo vie co robi 🙂
@emakiki ja neviem ani v ktorom som bola týždni ani či som bola tehu-to hovorím o Decembri.Vo februári som menzes nemala vobec mala som kovovú chuť v ústach a zvracala som.bolel ma spodok podbruška-tak som šla ku urologovi-ten mi zistil velmi jemny zápal mechúra-poslal ma ku gynekologovi že sa mu nepači moja maternica že je zdeformovana.Gynekolog povedal potvrdil jemny zapal moč.mechura-a ked som sa pýtala prečo vynechala menštruacia že on nevie.
Tak dnes som nevydržala a urobila som si test.
Bohužiaľ zasa negatívny ☹
Baby, mala som pocit že to tentokrát naozaj vyjde... ☹
@eliska1986 tak ja ti potom nerozumiem... Ale nevadí asi sme sa niekde nepochopili...
@martinaj tak to je sranda 🙂 tebe koľko mešká? ja idem ráno testnúť, lebo včera som si ho robila poobede p štvrtej, tak teraz chcem skúsiť z ranného moču... ale nafúknuta som riadne a ešte ako často som začala chodiť cikať 😒 hrôza. A zas občas cez deň bolesti ako pred menzes ale prsia furt nič.
@petulik1991 aha, no uvidim co mi povie zajtra sestricka a ak tak tam behnem, nemam to daleko, ale dúfam že aj moje telo sa mi s tym same vysporiada... Mna trápi to vracanie, že či je to normálne aj keď som uz potratila...
Ženy? A tým ktorým sa nám do mája nepodarí otehotnieť,tak opúšťame skupinu a zakladáme novú že "do septembra to dáme"? 😂 či???
@pepka123 Vzdy len o par mesiacov treba, je to motivujuce 😆
@emakiki No moze ti byt z toho zle. Ja som mala tyzden potom velmi nizky tlak, dokonca som raz v novi dostala nechutnu migrenu, ze som skoro od bolesti vykopla celo postele 😐 ale potom to uz bolo ok, snazili sme sa hned ako som prestala krvacat

@maryennn1 tak cakame spolu.len ja mam este par testov a stale ma to laka.najradsej by som ich vsetci minula a dalsi mesiac koncim s testovanim.ovu testy som uz minula a dalsie uz asi nekupim