icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

petulik1991
26. apr 2016

@emakiki zabudla som dopisat, ze som pri tej migrene tiez vracala a dokonca som sa aj dobre pototo..vsetko von 😆

leticia22
26. apr 2016

@pepka123 ...alebo ešte lepšie do októbra, to mám akurát narodeniny krásnych 33 😎 😀

martinaj
26. apr 2016

@leticia22 aj ja idem rano testnut, este som tiez z ranneho nerobila a pocity mam take ako ty.... dnes 33dc mavam 28-32... ale ovula nebola skor ako 21dc, dovtedy som sledovala, potom som to vzdala....

pepka123
26. apr 2016

Založim ju ak mi príde mrcha [nemá prísť 30.4 ]a ak ma niektorá nepredbehne 😉 😂
@leticia22
@petulik1991
@esminka85

leticia22
26. apr 2016

@martinaj no dúfam že sa takto budeme ťahať spolu do úspešného cieľa 🙂

leticia22
26. apr 2016

@pepka123 dúfam že nedôjde a pôjdeme tiež spolu do inej skupiny ale to už bude tá príjemnejšia 🙂 kde budeme odratávať niečo iné 🙂

pepka123
26. apr 2016

@leticia22 pamätám si dni keď som sa modlila aby prišla a teraz sa modlím aby neprišla... 🙂 kiež by sme už opustili túto tému snaženia 😉 to by bolo radosti 🙌🙋

leticia22
26. apr 2016

@pepka123 Presne pamätám tie časy s červeným vínom v horúcej vani 😀 😀 😀

monika2101
26. apr 2016

jáááj bodaj by ste mali pravdu a všetky pekne v máji do skupín podla TP 🙂 :-* 😎

darka252
26. apr 2016

@monika1791 @lenkastar ďakujem baby za info a verím že aj mne tie lieky pomôžu. Moja ovulka si chodí kedy sa jej zachce ale nikdy nie skôr ako 20 dc. Bude super ju usmerniť 🙂

martinaj
27. apr 2016

@leticia22 tak ja dnes 34dc a test negativny, necitim, ze by ms mala prist..... 😢 a nic na jej privolanie nezabera 😔

matilda72
27. apr 2016

Ja viem, že som streser ale nedalo mi a robila som si ten "úžasný" tehu test TestStar na a tak ako vyšiel v sobotu tak vyšiel aj dnes ráno žiadna zmena nič. čiarka je výrazná ale vôbec nie rovnaká, akože tie 10ml testy mi ukazujú obidve silné čiarky a tento je síce 25ml ale čiarka sa nehne. netuším čo čo môže znamenať, idem síce zajtra k dr. a som trošku nervozna muž ma utešuje že ak to nie je dobre tak nech to ide von samé ako potom ale ja tak veľmi túžim aby to vyšlo.

matilda72
27. apr 2016

no vyzerá asi takto, nie je to síce môj ale podobá sa. ten je že má aj tú koncrolnú takú tmavšie ružovú ako tento ale rozdiel je rovnaký. a takýto je už týžden ani sa nepohol. 😒 😒

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 netestuj, zbytocne stresujes seba aj babatko..... ak sa citis divne chod k doktorovi alebo na pohotovost.. niektore testy proste silnu ciarku nespravia.... setria farbivom.... co by som dala za taku druhu ciaku 😁 hlavne klud, vsetko je a bude dobre 😌

zaba9
27. apr 2016

@eliska1986 ja som bola tehu,aj ked nie potvrdene od lekara. Nechcela som ist zbytocne skor,aj tak by mi nic zavratne nepovedal,len som ho telefonicky kontaktovala. Mala som viacero pozit.testov,tak som vedela ze som tehu. Preto mozem povedat,ze u mna to bol potrat,a aj podla tej histologie viem ze ano.Neviem ci ty si bola tehu alebo nie.

matilda72
27. apr 2016

@martinaj dakujem 😀 ja viem, som hrozná 😀 😀 no nedalo mi to som si myslela že po 4 dnoch a nič 😀 asi sú to na prd testy 😀 ved idem zajtra k dr. no neviem či bude niečo vidieť ale hlavne nech mi povie niečo k tým výsledkom z hematologii a uvidí sa. ale už ho vidím, viete slečna testy bývajú niekedy falošné. nič to neznamená 😉 to bolo aj pri prvom a bum tehotenstvo 😉 😉 on je proste stará škola testom neverí

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 kolky tyzden si presne? Zober mu celu tu zbierku pozitivnych testov, co si robila 😂

matilda72
27. apr 2016

@martinaj no čo ti ja viem, už by to mal byť podľa kalkulačky 6tt čiže 5+2 ale ja ovu nemám na 14dc takže to môže byť ten 5 týždeň. no hádam bude zajtra aspon vačok 😀 ked som bola pri mojom prvom ms mi meškala 7 dní a nič nevidel no a teraz je to 12dní tak hádam sa drobec káže kde má.

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 ja som 5+2 mala milimetroveho mravceka 😊 vacok bude podla mna, kedy si mala ovu?

matilda72
27. apr 2016

@martinaj no pravdepodobne tak okolo 16 až 18 dc lebo ked som si robila na 15dc tak bol test negat. a potom som už testy nemala a vykašlala som sa na to. že aj tak mám teraz blbé obdobie aj boli tie hádky doma a cítila som sa ako blb tak som si povedala, že dáme to každý druhý deň a uvidíme 😀 takže nemám ponatie a ak to dopočítam čo si myslím, tak by som mala byť len 4+5

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 vacok podla mna bude. A nech ti vezme krv, to bude hlavne.... vacok a babatko moze byt vidiet ovela neskor 😊 niekedy sa schovavaju, tak sa nezlakni.

matilda72
27. apr 2016

@martinaj nie ľakať sa nebudem ani pri prvom nič nevidel a dva týždne tam bol drobec aj z bijúcim srdiečkom 😀

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 ja som mala prve tehu take haluzne, ze testy mi nonstop vychadzali negativne uplne a ked mi skoro mesiac meskali, vysiel pozitivny jediny a hned som isla k doktorovi a tam 2cm babo 😀

matilda72
27. apr 2016

@martinaj hej a to bolo už dávno?? a čuduj sa že dr. tomu neverí 😀 😀

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 pred 9 rokmi 😀 ale testy som kupovala tie najkvalitnejsie co boli 😊

matilda72
27. apr 2016

@martinaj verím, že aj u nás to bude také niečo, z radostným koncom. no a ešte k tomu vôbec sa necítima ako tehotná, absolútne. občas ma večer napne alebo ráno. bolí ma žalúdok ale to je asi tak všetko no a trochu únava hlavne doobeda potom to prejde. veľmi zaujímavé tehotenstvo. inak ma napadlo, že možno drobec nechce aby som tak stresovala a asi aj zabudla, že som v tom a len si užívala. lebo toto je ako zázrak 😀

martinaj
27. apr 2016

@matilda72 nikdy som necitila tehotenstvo ako nejake priznaky. Iba v tretom a to aj tak zle skoncilo.

matilda72
27. apr 2016

@martinaj no ja mám takú skúsenosť, z prvého, že ma prsia boleli, cítila som ako sa mi rozpína maternica, stále som spala, cikala, jedla aj za troch a bolo mi nevoľno. no a teraz nič. cítim sa fit, občas tá únava, a je mi stále zima, no a občas mi je blbie ale to je len tak 😀 tak hádam je to dobré znamenie

leticia22
27. apr 2016

@martinaj 🙂 vôbec ma to neprekvapuje, že si takto dopadla, lebo ja presne tak isto 🙂 test negatívny dnes ráno a to som 38DC. Príznaky na mrchu tiež žiadne, jedine že ma sem tam na pár hodín denne bolí podbruško ako keby mala prísť, ale to ma pobolieva takto už týždeň... Asi pôjdem zajtra k doktorovi. Takže ťaháme pekne ďalej spolu 😲

maryennn1
27. apr 2016

Baby dnes som 30DC cyklus mávam 30-32 dňový, ráno som si robila ovu test a tam celkom silná druhá čiarka, aj keď teda vôbec nie taká silná ako kontrolná, môže to niečo znamenať? ako to je vlastne s tými ovutestami je? čo ukážu ak je to tehu? tehu testom chcem testovať až v piatok ak by mrcha neprišla.