@senselinka ved toto. Ja si myslim,ze tam su ine dolezitejsie veci na riesenie...,ale...😏
@martinaj ja som si tu na mk kupila tiež inofloic tak začne skusim od 1Dc a ked ani to nepomože nekupujem už nič.
@veronika1603 ved toja sa na to nespolieham no tiež mám taky hlien biely ale ani to nemusí nič znamenat,počkám čo bude a hotovo.
@leticia22 aj jaaa
@danusskaaa presne môj problém ja už neviem čo robiť...
@butterfly333 mne uz raz hned pomohol. Ja cakam na 1dc jak na spasenie aby som mohla zacat...
@butterfly333 a teplota sa drzi?
@martinaj ved aj ja verím že mi pomože a nerozhádže cyklus,som čítale že je vhodný hlavne pre ženy po 35roku.
Žienky, založila som novú diskusiu "do septembra 2016 to bruško dáme"tak ak chcete diskutovať a pridať sa poďte 😉 🍀🚼💑
@kakatulik tak k tomu sa ani nevyjadrujem... Ale kto chce kam... nech si ide 😔
@butterfly333 nooo mohlo by to uz konecne vyjst.kedy mas dostat??tebe klesne v den ms ci pred teplota?
@butterfly333 testovala si už? vyzerá to véééééľmi nádejne, ptfuj, ptfuj, nech sa vydarí 🙂
@butterfly333 a k čomu patrilo to čo si mi napísala vyššie že ,,aj jaaaaa" 🙂 teraz neviem čo ty?
@esminka85 no lieky nemam ani ja ale antika by sa nemala davat na nijaku formu mutacie mozes dostat plucnu emboliu prever si to u hematologicky
@maminka12345 uz teraz neberiem..ale pred par mesiacmi som este brala
@emakiki no dopadli sme dobre ani krv mi nebral zatiaľ je tam len vačok o dva týždne kontrola srdiečka. no všetko ostatné je dobre no ešte mi robil cytologiu no a bola som aj na hematologii. to bola tiež fraška 😉 😉 gyn. ma poslal tam a na hemat. sa čudovali čo tam robím, že tie injekcie mi má predpísať on. no tak mi ich doktorka predpísala ale len desať tak som musela ísť zase ku gyn. aby mi dal další recept lebo do dalšej kontroly by mi to nevyšlo 😀 no haluz 😀
@butterfly333 Kratko pred ms zmakne, ale dovtedy je tvrdy a dlhy. Ja mam pozitivny testik a krcok mam polomakky a vysoko 🙂
@matilda72 som ti povedala, že ti poslem moje injekcie 😀
Ale teším sa veľmi, len nech babatenko krásne rastie 🚼😘
A u hematologa ti nebrali krv??? Ty vole, ti lekári sú cudesni... Fakt čo lekár, to iný postup. I keď je pravda, že predchádzajúca hematologicka na mňa doslova dlabala, táto má kontroluje furt, ako tehu som chodila každých 5 týždňov na kontrolu, ako sa správajú koagulacne faktory. Teraz to síce nepomohlo, ale starostlivosť 100%!
@veronika1603 no podla kalendara 2dni do ms ukazuje v sobotu by mala príst,no nemusela by vobec potešila by som sa mooooc. 😀 😀 😀 😀no ked zajtra BT klesne tak je to v háji.Ale dnes som merala o hodinu a pol skor lebo som išla na krv čiže som k tej teplote priratala 0,1 tak by to malo byt že??

@butterfly333 moja s tym krckom je to na prd.on je raz tak raz tak...skusala som ho predtym jak som robila test a bol polomakky a zavrety ale nebol dole.s tou polohou je to tazko.bol tak v strede.pred ms sa vraj troska pootvori ako pri ovulke aby ta krv tadial mohla vytiect.ale aj ked som zostala tehu zdal sa mi tak ako vzdy pred ms a to som si ho dlho sledovavala v sprche vecer.jedine co som vsimla ked som otehu tak lepkavy hlien typu lotion..inak byval pred ms trocha natahovaci ale nie priesvitny