@leticia22 že idem brat od 1Dc inofolic 😉 😉 😀
@petulik1991 no ja sa už vtom rýpat nebudem nech je aký chce len keby to bolo už tehu.Zatial sa na tehu necítim žiaden ani len náznak,a čo ty máš či pozoruješ nejku zmenu?
@butterfly333 a nie odratat?ved kazdu hodinu sa zvysuje o 0,1tak si mala.o hodimu skor o 0,1menej nie?ja som meravala teplotu a rovnaku som mala o 5 a aj o 8..
@butterfly333 aj ja som mala v plane od 1dc brat gynex....som cakala a davala tomu nadej..a ms uz neprisla.mohol by to byta j tvoj prípad 🙂
@veronika1603 no som to tu čítala že ak sa meria dajme tomu o hodinu skor tak sa 0,1 priratáva ja vždy meriam o 7h no dnes som merala o 5.30h,Inak to by bolo super ja som si hned po laparke kupila a začala dávat Femigard mám tam z neho ešte polku a uvidím potom od 1dc začne 2x denne ten inofolic snád pomože,dnes som volala do centra kde mi robili vysledky na AMH a všetko v poriadku vdaka bohu a ešte som dnes rano musela na 6h íst nakrv na hematologiu vysledky budu o mesiac.
@butterfly333
@veronika1603 dobre to spravila, spravne priratala, len ste sa nepochopili 😝
Tak dnes som si bola po výsledky z histologie, vyzerá to, že babo bolo zle vyživované, malo oslabeny cievny systém, takze to mohlo byť spôsobené tou mojou dg. 😱
Este cakam tri týždne na vysledky z genetiky, či aj tam niečo nevyskoci, ale toto ma dosť zaskočilo 😞Liecba ako pri Eli a aj tak sa to stalo... Ach jaj 😢
Akoze nevzdávam to, nebojte, len som verila, že toto je 100% podchytené a trt... No nic, pojdem o mesiac odkonzultovat s hematologicku, možno mi zvýši anopyrin
@senselinka Takže som mala pravdu? viem že som to tu tak čitala dakujem za objasnenie. 😉
@pepka123 zlatik, hod nám sem link novej skupinky 😘
@senselinka no vieš ja som mala dá sa povedať prvé tehu bezproblémov, čiže som nepotratila v prvom trimestri, takže to neberú tak veľmi vážne. lebo ja mám len v podstate nábeh na žilovú trombózu, čiže je tam len predpoklad, že by sa niečo stalo, a tak mi dali preventívne injekcie dr. vravel, že by stačilo aj neskôr ale že môžeme začať ja teraz, inak dosť to bolí 😀 som netušila že až tak 😀 ale čo by som pre ten náš hrášok neurobila 😀 a dakujeme za podporu 😉 aj vám držím palce nech sa to dá čoskoro do poriadku a príde dalšia fazuľka 😉
@veronika1603 inak toto som plánovala aj ja ešte jedna baba tu z mk mi ho poslala skôr ako som zaplatila aby sme to stihli kým mi prídu krámy a krámy neprišli 😀 ono to tak býva min. rok som plánovala maraton a nič bola som tehu a tento rok ochutnávku vín ale miesto toho budem na vinei a hrozne 😀 ale teším sa aj tak 😀
@darka252 že by uhniezdenie??držím palce.
@butterfly333 a nie je ešte skoro 5dpo? Lebo na PMS je skoro ja ho mavam tak 3 dni pred. A take intenzívne ako teraz deň pred mrchou. Kiež by si mala pravdu a do mája by sme to s mm dali 🙂
Baby tu je ten nový link do novej skupiny...
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/do-septembra-2016-to-brusko-dame-2/
@senselinka presne tak moja endokrinologicka ma kontroluje každé cca tri mesiace a povedala ze mi predpise lieky ale čaká ako sa štítna bude správať aby to ešte viac neposrala tak sa vyjadrila teda vždy keď som bola na kontrole nič mi nepredpisala... A vedela ze sa snažíme o druhé babo a ze ked sa zadari mam dôjsť aj som bola dala mi euthyrox na ráno jest a aj tak babo odislo.... Pri prvej dcérke mi zistili z krvi štítnu a hneď do lubochne dali mi lieky a porodila som zdravé babo preto teraz neviem co sa stalo a čakám na výsledky z histologie dúfam že zistia čo sa stalo i ked málokedy prídu na príčinu... Teraz musím volat zase endokrinologicke či lieky brat ďalej či ísť na kontrolu opäť ach jaj aj s ňou dosť že som bledá ako stena mala som anemiu dozadu 7rokov dúfam že bude vsetko v poriadku
@aluska2999 pozri, aj ja som teraz mala liečbu, ktorá pri dcerke zabrala a teraz nie... Do 9tt babo krásne rástlo a potom sa niečo stalo... Proste obcas to takto je, zmier sa s tym a zameraj sa na buducnost 😉
@senselinka drzim palceky nech ti to coskoro vide a budes sa radovat z drujeho babatka a vies proti prirode nemozno ist asi to tak malo byt ☹
@darka252 neviem, 5dpo je este skoro aj na uhniezdenie. Ako moze sa stat, ale zvacsa sa uhniezduje medzi 8-9dpo. Teda u mna to tiez vzdy platilo, pozitivny testik vzdy az na 10dpo 🙂
Ahojte. Dnes som bola pri dr...meška mi uz 8 dni. Videl tam len ten vacok zatial a mam prist o tyzden. Ale dal mi vitaminy pre tehotne. Tusila som ze tak skoro este nebude nic vidno ale nevydrzala som a musela som ist uz teraz 😊😁

@maryennn1 nie ešte nie počkám si čo bude.No už by sa mohlo konečne zadarit aj mne.