icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
29. apr 2016

@mia295 ano, spolieham sa na to 😉... Dnes este oddychujem, ale buduci tyzden sa uz chystam na kuchynsku linku, chcem ju konecne premalovat. Len cakam, kym nam spravia balkony, aby som mohla smradit tam.

mia295
29. apr 2016

@renimac ešte vám prerábajú balkony? ej prudké domáce práce 🙂 môžeš aj k nám prísť ešte kým máš čas 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 hej, a to mali byt hotove 31.3. 😀... Nebudu ani do konca aprila. Vies co, staci mi prerabka nasho bytu 😀.... Dalsia az ked budu velke deti a budu pomahat 😀. Tymto tempom asi v mojej 50-ke 😀.

tinka881
autor
29. apr 2016

@bianitka996 drzim palceky,aby boli foliky velke.

mia295
29. apr 2016

@renimac štandardne - termíny sú nula bodov :D mne muž povedal že bude strecha do mája 🙂 máme strechu? 🙂 počasie mu to chudákovi prekazilo 🙂
srdce pomáhať môžu aj v 12 :D :D to je len kúsok po 40 :D to je dobrý čas celkom ešte 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 oh, to mi odlahlo... Uz len 10 rokov cakania 😀.

mia295
29. apr 2016

@renimac akože v 40 ti budú mať deti 10 :D tak som to myslela :D v 50 máme vnúčatá :D dúfam :D

renimac
29. apr 2016

@mia295 jaaj, no to by sa muselo zadarit do leta a hned za nim druhe 😀

petulik1991
29. apr 2016

@renimac @mia295 hahahahaha, baby 😀 Uplne viem o com hovorite, tie prerabky su na slaktrafenie!! My mame uz 2.mesiac kupelku bez kuta a ked sa sprchujeme voda je kade tade :D :D :D Nemame cas 😀

renimac
29. apr 2016

@petulik1991 my mame kupelku a WC bez dveri 🙂... Blbe, ze WC je presne oproti vchodovym 😀.... Utesujem sa tym, ze ved deti aj tak nemame, ze je to jedno keby to tak aj dalsieho polroka bolo....

mia295
29. apr 2016

@renimac to dáme ti hovorím :D ja sa chystám na dvojičky :D

mia295
29. apr 2016

@petulik1991 je to strašné s tým, ako my len staviame nový dom si teraz, ale to je des, a ked obaja chodíme do roboty, tak len po večeroch sa dačo dá robiť :D ale dúfam že to nejako zvládneme aspoň do veľkej noci 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 ejha, slovo do bitky! Ja aj za jedno budem vdacna, ale prezijem aj dvojky 😀.

mia295
29. apr 2016

@renimac ved určite aj to jedno bude darček 🙂 to ja sa len duševne pripravujem,lebo máme dvojky z oboch strán a plus clostyl... 🙂
a bude to tak že budeme v očakávaní, som povedala 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 ej, vysoka sanca, ked z oboch stran... Tak drzim palce. A nemas problem so sliznicou, ked beries clostyl? Zevraj ju znizuje.

mia295
29. apr 2016

@renimac ved preto som sa psychicky pripravila na to 🙂 radšej
nie nič nespomínal o sliznici, ked kontroloval tak vravel že je všetko OK, ale duphaston už nejdem brať, lebo fakt mám pocit že to on mi brzdí ovulku... radšej budem mať vyše 40 dňové cykly... (správne gramaticky? normálne sa mi to nepáči to cykly :D )

renimac
29. apr 2016

@mia295 oki, lebo viem, ze baby sa stazovali, ze ked brali clostyl, ze im nerastla poriadne sliznica... Ale asi zavisi... Gramaticky spravne 😉.

mia295
29. apr 2016

@renimac vidíš aspoň sa ho opýtam keď tam budem na kontrole či to má nejaký vplyv 🙂
inak to ideš do tej práce čo sme sa bavili? že výberká riadne? 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 nie, to mi nakoniec nevyslo... Toto bol rychly proces... Minuly tyzden vo stvrtok som mala prve kolo, tento pondelok druhe, v utorok mi dali ponuku, od dva tyzdne nastupujem. Ale tiez zaujimave 😉.

maryennn1
29. apr 2016

@tinka881 no drahá ja vidím, krááááásneho ducha, žiaden kanálik 🙂 ja som netestovala, ale teplota sa tiež drží hore 🙂 keď nevyydržím tak zajtra testnem 🙂 ale chcela by som až v pondelok, ak mrchaňa nedorazí

butterfly333
29. apr 2016

@maryennn1 kedy maš mat ms??Ja zajtra aj Bt je stále vysoko no necítim žiaden ani len najmenší naznak že by sa zadarilo tak ani testovat asi nebude.

maryennn1
29. apr 2016

@butterfly333 ja tiež zajtra mám dostať a necítim tiež absolútne nič, iba bolí podbruško, ale to ma bolí pred každou mrchou...

tinka881
autor
29. apr 2016

@maryennn1 @butterfly333 drzim palceky.potom poslite fotecky.ja zajtra nechcem testovat,ale ako poznam mojho chlapa tak aj 20 testov bude chciet aby som kupila 🙂)))

maryennn1
29. apr 2016

@tinka881 a kúp si nejaký lepší test ako je ten One step.... ja som ho robila pri druhom tehu s Adamkom a furt mi vychádzal len jemný duch už som si myslela, že je niečo nedobre a keď som si bola kúpiť normálny a urobila... koľajnice ako oči boli... a to som ten one step robila z ranného moču a ten druhú z obchodu z poobedného, takže ja tým one step neverím.

tinka881
autor
29. apr 2016

@maryennn1 skocim poobede do obchodu.V tescu maju pepino,myslis,ze ten je ok,alebo radsej mam ist do lekarne?

matilda72
29. apr 2016

@maryennn1
@butterfly333 podľa mna nič cítiť nemusíte, podľa je len zopár takých vyvolených čo to cítia ja som necítila nič, ni prsia ani bruško zle mi je tiež len občas len som trošku viac unavená ako obvykle. takže kľudne sa mohlo zadariť a nemusíte o tom vôbec vedieť 😉

butterfly333
29. apr 2016

@matilda72 to je pravda ale ani jedno pichnutie či bolest podbruška nič?Chcela by som aby sa už konečne zadarilo no nemyslím že to vyšlo prave teraz chcem tom.POčkám či pride ms.

maryennn1
29. apr 2016

@tinka881 neviem pepino som neskúšala, ja používam také obyčajné z lekárne tuším Lady MAX test 2 v 1 a vždy mi ukázali dobre Aj teraz sú už pripravené pre istotu a pondelok 🙂

butterfly333
29. apr 2016

@maryennn1 no mna ani len to podbruško nebolí citim sa uplne faj .

maryennn1
29. apr 2016

@matilda72 no mňa podbruško bolí, ale to pred každou MS a je pravda, že pri malom mi bolo zle až ca od 8tt... ale aj tak... tiež počkám a uvidím 🙂
@butterfly333 a pred MS ťa bolieva podbruško? možno práve to je príznak, že si tehu, že necítiš príznaky 🙂