@maryennn1 nie vobec nič ma pred ms nebolieva ani prsia podbruško nič no ved uvidím.
@butterfly333 nie absolútne nič. aj preto mám trošku strach ale u dr. bolo všetko ok aj testy sú už také silné že už aj testovacie čiarka je silnejšia ako kontrolná 😀
@butterfly333 ale tak zase pri prvom ma bolelo brucho aj ma vnom pichalo a vidíš neskornčilo to dobre 😒
@matilda72 ja totiz od 5dpo citim bolesti v podbrusku na pravej strane stale. Niekedy nic. Niekedy uplne malinko. Nie su to neprijemne bolesti. Len sa bojim, ci to nie je to mimo. Lebo v pondelok budeme mat oslavu a budu chciet do mna nalievat chlast. A gyn. Mi kazal az o dva tyzdne prist lebo ze teraz tam nic neuvidi😕
@matilda72 držim palce aby bolo všetko v poriadku až do uplneho konca. 🙂
@simonezet no čo ja viem, mna bolelo brucho dosť ale už ani neviem či po straných alebo kde ale stále som cítila akoby mali prísť a občas som dostala aj krče a tak som brala magnezium, a kedy si bola u dr. ja som bola včera a už tam bol vačok a to som podľa posledej ms asi 5+5 ale podľa mna ovu bola neskôr takže to bude skôr len 5+1tt ale ak by si mala mimo tak by videl niečo vo vaječníkoch či vajcovodoch??? či?? lebo mne kukal aj tie a všetko ok. alebo si mala špinenie nie?? neboj bude dobre hlavne nestresuj ja som tak stresovala celé dva týždne ma bolelo bruchu kým mi dr. neukázal ako krásne bije srdiečko
@simonezet a čo ja viem z tým alkoholom možno pre pokoj a zvedavosť si môžeš trochu dať ale len trošku a potom nerieš ja som takto dala červíka do hlavy všetkým v doma lebo som si nechcela dať pivo a čo ja mám pivo rada 😉 ale napr. ešte pred pár dnami som mala pohár vína nechcem z toho robiť kovbojku minule som stále strestovala a dávala si na všetko pozor a aj tak to zle dopadlo, takže hlavne klud a žiaden stres a držím palce nech je to dobre 😉
@simonezet no tak to ta šimrá drobček 😉 neboj bude dobre ak by to bolo mimo tak by si mala veľké bolesti a krvácala by si. daj si magnezium to je dobre na krče ak budeš doma bude ta boleť bruško tak si trošku ľahni vylož nohy a oddychu ale to sa ti teraz rozťahuje maternica neboj bude dobre 😉
@butterfly333 dakujem veľmi pekne trošku ma to bezpríznakové tehotenstvo znepokojuje ale večím že je všetko ok 😀 tak ako má byť a nech je o dva týždne srdiečko ako zvon 😵
@matilda72 dakujem krasne lebo v pondelok je velmi dobra prilezitost to oznamit rodicom a nechce sa mi vyhovarat preco nepijem. Nasi by mi lieky neuverili oni vedia ked som chora a svokra do mna bude chciet nalievat tvrde.
Magnezium si davam, ale nic moc. Robim si srandu ze bude po tatovi hyperaktivny tak preto vsetko citim😆
Dakujem za srdiečko niektorej z vás. 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 🙂
@simonezet no mi to chceme oznámiť tak v koncom tretieho mesiace alebo v polke 4 mesiaca uvidíme možno aj skôr lebo ako sa hovorí plány sú na to aby sa menili. lebo pri prvom sme to vykvákali hned no ... 😒 i ked skoro polka rodiny to tuší ale ešte nič nevedie a možné je aj to že ak si nebudem vedieť pichať injekcie tak to budem musieť povedať svokre lebo ona je sestrička ale verím že to zvládneme 🙂
@butterfly333 Mna medzi 10dpo a 13dpo pobolievalo pordbrusko veru, tak stiplavo 🙂
@tinka881 pepino a lady max sú super oba 👍
@petulik1991 ja by som mala byt dnes 10DPO no nič necítim len trocha mám biely výtok ako telové mlieko.
@butterfly333 no zajtra, alebo v nedelu by si mohla skúsiť test...
@maryennn1 prečo myslíš??ty si kolko DC a DPO
@senselinka Oba su ozaj dobre 🙂
@butterfly333 myslím preto, že mne nikdy pod 10 DPO neukázalo ani ducha, ale ak som robila po tom desiatom dni po ovu a bola som tehu, dúšik sa už objavil. Ja som dnes 13 DPO a 32DC. Ja mávam 32- dňové cykly a potom prichádza ms, preto čakám či príde zajtra.

@maryennn1 az na pondelok?to mas dobru trpezlivost....ja kazdy den testujem ako chora