@bianitka996 drzim palceky,aby boli foliky velke.
@petulik1991 my mame kupelku a WC bez dveri 🙂... Blbe, ze WC je presne oproti vchodovym 😀.... Utesujem sa tym, ze ved deti aj tak nemame, ze je to jedno keby to tak aj dalsieho polroka bolo....
@petulik1991 je to strašné s tým, ako my len staviame nový dom si teraz, ale to je des, a ked obaja chodíme do roboty, tak len po večeroch sa dačo dá robiť :D ale dúfam že to nejako zvládneme aspoň do veľkej noci 🙂
@renimac ved preto som sa psychicky pripravila na to 🙂 radšej
nie nič nespomínal o sliznici, ked kontroloval tak vravel že je všetko OK, ale duphaston už nejdem brať, lebo fakt mám pocit že to on mi brzdí ovulku... radšej budem mať vyše 40 dňové cykly... (správne gramaticky? normálne sa mi to nepáči to cykly :D )
@maryennn1 kedy maš mat ms??Ja zajtra aj Bt je stále vysoko no necítim žiaden ani len najmenší naznak že by sa zadarilo tak ani testovat asi nebude.
@butterfly333 ja tiež zajtra mám dostať a necítim tiež absolútne nič, iba bolí podbruško, ale to ma bolí pred každou mrchou...
@maryennn1 @butterfly333 drzim palceky.potom poslite fotecky.ja zajtra nechcem testovat,ale ako poznam mojho chlapa tak aj 20 testov bude chciet aby som kupila 🙂)))
@tinka881 a kúp si nejaký lepší test ako je ten One step.... ja som ho robila pri druhom tehu s Adamkom a furt mi vychádzal len jemný duch už som si myslela, že je niečo nedobre a keď som si bola kúpiť normálny a urobila... koľajnice ako oči boli... a to som ten one step robila z ranného moču a ten druhú z obchodu z poobedného, takže ja tým one step neverím.
@maryennn1
@butterfly333 podľa mna nič cítiť nemusíte, podľa je len zopár takých vyvolených čo to cítia ja som necítila nič, ni prsia ani bruško zle mi je tiež len občas len som trošku viac unavená ako obvykle. takže kľudne sa mohlo zadariť a nemusíte o tom vôbec vedieť 😉
@matilda72 to je pravda ale ani jedno pichnutie či bolest podbruška nič?Chcela by som aby sa už konečne zadarilo no nemyslím že to vyšlo prave teraz chcem tom.POčkám či pride ms.
@maryennn1 no mna ani len to podbruško nebolí citim sa uplne faj .
@matilda72 no mňa podbruško bolí, ale to pred každou MS a je pravda, že pri malom mi bolo zle až ca od 8tt... ale aj tak... tiež počkám a uvidím 🙂
@butterfly333 a pred MS ťa bolieva podbruško? možno práve to je príznak, že si tehu, že necítiš príznaky 🙂

@mia295 ano, spolieham sa na to 😉... Dnes este oddychujem, ale buduci tyzden sa uz chystam na kuchynsku linku, chcem ju konecne premalovat. Len cakam, kym nam spravia balkony, aby som mohla smradit tam.