@martinaj pripadam si podobne testujem testujem a uz asi vidim aj ked nic neni.mala som ducha v den ocakavajucej mrchy a zacala som spinit myslela som ze prichadza mrcha a to je stale len spinenie uz 3 den neviem co si mam o tom mysliet tak som teraz vyskusala test a neviem ci tam nieco je zda sa mi ze aj ano ale asi mi sibe uz
@martinaj jako naznak druhej ciarky tam vidiet je...len ci to je to prave....skus pepino ale rano.mne 12dpo ukazal krasnu ciarku.budem držať palce
Rano spravim ladymax este raz, ten mam doma ....
@martinaj ano pekne vydrz do rana..možno sa budes tesit a potom cakame fotku 🙂
@maminka12345 Uploadni testik, vyriesime to :P
@martinaj Parkrat som aj ja mala take, ale u mna to bola len presvitajuca ciarka. Zato tento krat to bol Pepino test a hovorim si ze "doparoma,zase prekliaty chybny test!" A nebol, ciarka silnela 😀 Tymto ti nadej brat nechcem, ale je tam sanca!
@martinaj Ale moc moc drzim palceky, aby to bolo to, co ma!!
@petulik1991 zahodila som ho rano skusim a dam sem na posudenie 🙂
@petulik1991 mne uz je to jedno aj tento cyklus, len keby ta sprostá mrcha dosla. 36dc a nic? To som este nemala.....
@maminka12345 Ja by som ho cely den ocumovala, taka som ujeta 😀 😀 😀
@martinaj Nemala si anovulak? lebo vtedy to lubi tak dlho haprovat
@petulik1991 sak ja tiez pozerala jak blba a myslim ze ked mi minulu sobotu ukazal slabunku ciarku z ranneho teraz by uz muselo ukazat aj z vecerneho nie??
@maminka12345 hcg stupa kazdy druhy den takze tak...ked by bola v sobotu slabunka teraz hocikedy by boli uz kolajnicky
@martinaj
@tinka881 babenky drzim palce a rano sa tesim na fotky...@butterfly333 netestnes aj ty nech vieme na com si???
@petulik1991 po 21dc som to prestala riesit a myslim, ze ovula potom bola, ale ved uvidim. Este som to nemala.... takto dlho nikdy.... max 32dni
Tak a uplnu depku som chytila 😢
@martinaj co ze ak to nevyslo??ci co
@veronika1603 neviem preco...... chcem v tom mat jasno
@martinaj ja som bola taka zdepkovana tiez....potom ze uz netestujem....a potom taka depka ze chcem vediet na com som...ci pride ms alebo nie...a prislo to...raz musi...a mala som vsetky pms...ako vzdy...jasny bude zajtra test.neboj.ked nic stale mas nadej.tu ti nikto nezobere...
@veronika1603 dufam, ze sa k tebe pridame a postupne vsetky dalsie 🙂no ja budem mat dlhuuu noc
@maminka12345 No to urcite, mne na 10dpo ukazal mikrodusika a na 13 dpo uz velmi slusnu ciarku. A silnela mi kazdy den raz tak
Tak zacinam mat pocit, ze do rana pride MS... aspon sa mozme zacat snazit 😍👫💑💏💘
@martinaj Mala si ovu hlien tento cyklus? Ja takmer vobec, preto sa aj divim, ze to vyslo 😀
@martinaj Preco si myslis, ze pride?
@petulik1991 mala vtedy ked uz som nesledovala teplotu, 2 dni, mm koli tomu dosiel zo sluzobky skor 😂
@petulik1991 mam divny pocit v bruchu....
@martinaj jejo, aky zlatyyyy 🙂) Tak mozno predsalen!! Drzim placekyyy..zajtra testis?
@renimac moja ja som tu tiež s tebou 🙂

@veronika1603 vsak vravim, ze som psycho......😔