@butterfly333 joj, rob test, som zvedava 🙂
@maryennn1 Ja dnes 31Dc no uvidím zajtra či príde ms.
@petulik1991 no neviem neviem nechem ešte testovat inak mám teraz strašnu kyselinu ty si nespomínala že si mala?ale može to byt aj z niečoho ineho neviem -
@butterfly333 tu su uz vsetky tehotne, budes aj ty 😉.... Ja ti aj testy poslem!
@renimac moja keby si tak mala pravdu a zadarilo sa nám tu všetkým hned teraz,ja si budem tiež hladat novu prace kedže v tej starej ma čaká vypoved zatial čerpám dovolenku staru a potom asi smer urad prace,no aspon dufam že dostanem nejake korunky ked mi daju zo zdr,dovodov výpoved.kupim niečo do bytu hlavne novu postel. 😉
@butterfly333 ved som tu tyzden nebola a mam pocit, ze kazda otehotnela. Do rici, to len ja budem zatvarat posledna. Co uz, zivot je raz taky. Daj zajtra vediet 😉.
@renimac asi by to chcelo vypadnut na chvílku z MK no ja ked som doma tak sa mi to nedá stále sem chodím.
@butterfly333 vypadla som na tyzden 😀. Ale od maja nastupujem do novej prace a caka ma tam vela vyziev, takze podla mna na kona uz nebudem mat cas, silu, ani naladu 😀.
@renimac dufam že aj ja niečo najdem a prídem na ine myšlienky.
@butterfly333 drzim palce, aby sa nieco dobre naslo 😉
@renimac miculka, na mňa si zabudla, ja sa ani snazit nemozem 😛
@senselinka si charakter 🙂 ze ma v tom nenechas samu 😉
@renimac si píš 😀
@renimac Ja ze aky kon 😁 moj vzdy ze: " zas si sa to urcite docitala na modrom krokodilovi" 😂
@petulik1991 😀 😀 😀
@petulik1991 a vies co zase povedal moj.od kedy chodim na modry konik som strasne depresivna 😲 tak to obmedzujem. A ma pravdu 🙂
@lanci23 Aj moj si to mysli 🙂 ale aj tak sem rada chodim
@lanci23 @petulik1991 neviem, ci si to aj moj mysli, ale ja som si tym za seba ista 😉.
@renimac Ja ti verim :(
Pripadam si ako čistý psychopat 😢😢😢
@martinaj neni tam vidiet nic..☹ale je to aj rozmazane a aj poobedny moc

@butterfly333 Ja som mala na 10-11dpo taky ovulacny okoby, priesvitny a sem tam tahavy rano a ku veceru taky kremovejsi. Ale teraz na 14dpo mam skor nazltnuty slizsky a je ho celkom dost. Ono sa to stale meni, tazko predpovedat tehu vytokom. Skus ten test :P na ten 10dpo uz dusicka mozes mat, a zajta jakbydal