icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
1. máj 2016

@butterfly333 ☹ ☹ ☹

maminka12345
1. máj 2016

@emakiki no vies co poviem ti je to zvlastne a nic podobne sa mi este nestalo a som zufala.prislo spinenie a trvalo 3 dni neviemci to mam brat ako menzes alebo co posledny test som si robila vcera rano a najprv nebolo nic a dnes sa pozrem a ohranicena druha ciarka ruzovym nechapem

pepka123
1. máj 2016

@simonezet no mne už mala prísť včera mrcha a nič dnes už ma napina na vracanie...fuj...test spravím asi v pondelok a možno to bude ten bocian veru hneď sa to ozvem ale mne výjde termín ak tak až v januári 😂 neboj všetko bud ok a nečítaj nečívoloviny voloviny lebo ja som bola taká istá 😂😂😂😂

petulik1991
1. máj 2016

@matilda72 Ano, citila som od 10dpo do 12dpo podbrusko, teraz uz ani nie 🙂 Prsia ma zacali boliet az od toho 10dpo ako mi vysiel duch. Inak som ochorela teraz, 2 roky som nebola chora a teraz, ked som otehotnela, tak choroba jak blazen. Plny nos, skriabe ma v krku..nastastie len teplota nie je nad 37,5 , co ma tesi

matilda72
1. máj 2016

@petulik1991 hm tak to mám veľmi zaujímavé tehotenstvo 🙂 tak dúfam, že bude všetko v poriadku a ide to tak ako má. lebo je to veľmi zaujímavé. no ja sa len cítim tak čudne ako chorá ale nie som. tak hádam je všetko tak ako má., mm mi aj hovorí, že toto je iné tehotestvo tak že všetko dobre dopadne. lebo pri prvom ako som hovorila, prsia, brucho všetko no mna síce občas tak ťahá v bruško alebo ma bola trochu kríže a tak si potom dám magnezium a vyložím nohy a relaxujem 😉 no a to brucho to ja nemám krče len taký čudný tlak ako pred ms ale nie také silné len tak slabúčko.

emakiki
1. máj 2016

@maminka12345 a predtym si mala pozitívne testy?

simonezet
1. máj 2016

@pepka123 dneska ma napr.nic neboli. Krpal si dal pauzu😃. Hej uz asi nebudem nic citat a budem radsej rozbalovat krabice s detskymi vecami, co mi nabalila teta po detoch. Ja som ten termin porodu nevymyslela bohvieako. Ale uz sa muzovi vyhrazam, ze tam bude na sviatky so mnou a vybavi co najrychlejsie prepustenie domov😃uz som zistovala kde maju telku na izbach v porodniciach, lebo bez rozpravok by som Vianoce neprezila😍

simonezet
1. máj 2016

@matilda72 s tym bruchom to mam aj ja a stale. Upokojujem sa, ze sa mi roztahuje maternica. Anic vazne to nebude😉

pepka123
1. máj 2016

@simonezet Jeeej vianočné rozprávky milujem aj ja :-* ja som došla z pôrodnice domov 17.12 pred vianocami 🙂 a v pôrodnici som pozerala búrlivé víno celú noc bežala telka to bol veget 🙂 Tobi sa narodil v noci 23:33 a prišla som na izbu zapnuta telka tak som sa mala fajne do rána som kukala 😂😂😂

petulik1991
1. máj 2016

@matilda72 tak aj ja obcas pocas dna citim take tlaky troska v podbrusku, ale iba chvilocku a ptom prestane 🙂

maminka12345
1. máj 2016

@emakiki ano ducha bojim sa ci to neni mimomaternicove

marienka1703
1. máj 2016

@maminka12345. Zlatko. Chod k lekarovi nech ti krvou odsleduje dvihanie hcg. Ak sa bojis mmt. Ja to mam za sebou 2x. A nieje to sranda. Nech ya vysetri. Budes kludnejsia

emakiki
1. máj 2016

@maminka12345 ja by som ti poradila presne to isté ako
@marienka1703 radšej chod veru k dr. Lebo mne zoslabli testy a dostala som MS a aj zo mňa vyšla zrazenina, teraz už mám po MS tak dúfam, že je všetko ok, ale aj tak idem zajtra k dr. na kontrolu.

matilda72
1. máj 2016

@simonezet to je to že ja som čakala, že ma bude bruško bolieť a nič to ma trošku zarazilo ale ja pri prvom ma to trvalo len taký týžden no a potom ma tak ťahalo len vo štvrtom a to sa maternica rozťahovala ale tiež to bol len taký čudný pocit žiadna veľká bolesť.

matilda72
1. máj 2016

@petulik1991 to je v poriadku to býva na začiatku a potom to prestane neboj 😉 😉 mna to zarazil, že to nemám že nič necítim 😀 takže ja to mám naopak 😀

maminka12345
1. máj 2016

@marienka1703 sak pojdem povedal mi ze do dvoch tyzdnov ak nedostanem mam prist

maminka12345
1. máj 2016

@marienka1703 a mala si aj nejale pocity ine ako v tehu ci ako

maryennn1
1. máj 2016

Baby tak ja takto 🙂 Prosím ešte negratulujte, len sa so mnou modlite, nech to už tentoraz vyjde a nech to dotiahneme do šťastného konca. V stredu idem na krv.

simonezet
1. máj 2016

@pepka123 ja som velice zvedava jak to dopadne. Moja mama ma narodeniny 27.12 a ja 29.12. Takze prvé pravnuca mozno bude aj narodeninový darcek🙂. Bude to sranda kazdopadne. Muza len mrzi,ze chudak dite si nebude moct robit narod.party cez leto ako grilparty🙂. No uznaj aka blbost🙂) ja som maniak na Vianoce🙂

tinka881
autor
1. máj 2016

@maryennn1 jeej,krasa.ja som si dnes robila dva testy a su bledsie ako ten zo soboty ☹len kazda bola ina znacka

simonezet
1. máj 2016

@maryennn1 jupiiii🙂 určite to bude v poriadku

simonezet
1. máj 2016

@matilda72 mozno to ešte pride;)

renimac
1. máj 2016

@maryennn1 hovorila som ti 😉....

matilda72
1. máj 2016

@maryennn1 tichúčko gratulejem 😀 a koľko ti to mešká???

petulik1991
1. máj 2016

@matilda72 joj, no a prave mam paradne zavrate. Neviem, ci z tehu alebo z nachladnutia, ale musim lezat, inak sa mi kruti hlava :( inak prave som citila aj brusko trosku ❤

veronika1603
1. máj 2016

@maryennn1 jeeeeeeeeeee.naco ides na krv?je to jasne

maryennn1
1. máj 2016

@matilda72 ďakujem, mešká jeden deň 🙂
@veronika1603 musím mať potvrdené tehu od dr. kvôli hematologičke

maryennn1
1. máj 2016

@tinka881 nerob iné značky, vždy testuj tm, ktorým si začala, každý test má inú citlivosť a iné množstvo farbiva tam dajú... ja verím, že ti to vyjde 😉

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 supeeeeer 😉 😉 😉 😉

matilda72
1. máj 2016

@maryennn1 tak to máš pekný čiarku na jeden den ja som takú nemala 😉 držím palce 😀