@butterfly333 Skoda, ze si daleko 🙂 Ano mala som okolo ms vela vytoku, stale mam 😕 😀
@emakiki ano to si segra take kupila ale aj čerstve hlavnen v lete dávam.
@petulik1991 ale kašlat na to to bude isto ms no počkám čo bude a je,
@butterfly333 Pockaj..Keby nie tento raz, tak dalsi!!! 😉
@butterfly333 možno ta trošku poteším ale moja švagrina na druhý pokus po laparke otehotnela a myslím že je teraz tak cca 20-24tt 😀
@butterfly333 este mam aj teraz biely husty.A ked si kychnem,tak mam mokre nohavicky.Takze raz taky a raz taky nam vytok.Pozerala som si stranku mojho gyn,ma zdrav.problemy,tento mesiac len 6x v mesiaci ordinuje.Neviem co mam robit.Ci len cakat.
@butterfly333 ja budem robiť dve pre malu v júni jednu Minnie a druhu Frozen jednu na doma a druhu do skolky, ale iba klasický piškótové korpus a plnku pribinacikovu, tiež tam chcem dať ovocie, jahody a cucoriedky. Pod plnku si dávala aj nejaký dzemik?
@emakiki nie džem nedávam dcera to nelubi ale ked som robila fondánove tak troška džemu som dala.Ja budem dcere robit šperkovnicu ale že další víkend leboidu do školy v prirode.
@matilda72 to je super ved ja si počkám,Jedna vločka druhá vločka kto bol dobrý ten sa dočká 😀 😀 😀 😀
@tinka881 aj ja ich mám nejak cele mokre len sa prezliekam ale ak som mala test negat tak to nebude isto tehu ale ms.
@butterfly333 skus zajtra.Kedy nemala dojst mrcha?mame rovnake priznaky,drzim silno palceky.
@tinka881 v sobotu mala príst dnes som 34Dc ale len 13DPo lebo sa mi nejak po tej laparke posunula ovu tak aj ms bud zajtra alebo v stredu pride.
@butterfly333 nepride.verim tomu.
@butterfly333 no tie one step, zelené testy sú úúúplne najhoršie... oni mi nikdy neukázali tehu, aj keď bolo... škoda, že nemáš iný a mimochodom ja mám tiež biely, hustý hlien,... urob ešte zajtra ráno z toho prvého moču, predsa len ty môžeš byť z tých, ktorým neukazuje poobede. No a aj ja si myslím, že už ms nepríde 😝 😀 a ak aj príde, tak tá ďalšia nepríde 🙂 ale hrooozne by som si priala, aby neprišla už teraz 🙂
@butterfly333 a torta vyzerá fenomenálne, nepošleš kúsok? 😀 😀
@maryennn1 no to by potešilo aj mna keby už ms neprišla ale ak ano ide sa dalej verím že sa zadarí. 🙂
@butterfly333 určite áno, keď sa už nezadarilo 😉
@butterfly333 suhlasim s @maryennn1, pisala som, ze tieto zelene one-step su najhorsie zo vsetkych. Ak ti na nich ukaze dve viditelne ciarky, tak to musis byt aspon 20 DPO 😀. Skusila by som inu znacku. Pepino su lacne 😉.
@petulik1991 ja som prvy raz potratila vo svadobnú noc,čo ti budem hovoriť... Do vecera v nedelu také kontrakcie ako prasa, doteraz si pamätám, ako som sa drzala dveri autá a predychavala, keď sme išli spratavat sálu po svadbe 😢 Takze ani svadobná noc sa nekonala...
Ale môžem byť rada, že sa to neudialo o den skôr, lebo mať kontrakcie na svadbe...nic moc 😔
@butterfly333 inak ja tiež takéto torty robim, ja ani stužovač nedavam do plnky, len mascarpone, jemny tvaroh, šľahačka a v zime mrazené ovocie a v lete čerstvé. Muzovi na narodky som robila 😵
@senselinka waaau vyzerá užasne 😉 😉
@butterfly333 aj tvoje, mnam, hlavne, že mám Macingoveju detox 😀 😀 😀
@senselinka to ja som dnes taku obyč na rychlo segre na chatu ide.
@marienka1703 viem, ze uz sme si raz ohladom mmt pisali, ale uz si vsetko nepamatam. To druhe mmt si mala na rovnakej strane? A nechali ti vajcovody?
@senselinka Ty kokyyyy...chudatko. Takto vam to pokazilo svadobnu noc :( Tie kontrakcie som mala sialene aj ja. A to som stala medzi regalmi, ked to zacalo, hrozne dlho trvalo, kym som sa domotkala k zachodom. Ludia kukali ako puky. Zly zly zly zazitok..
@senselinka nerobte mi baby chutky.Ja teraz nemozem vypekat,lebo priatelovi zistili cukrovku,ale strasne by som si dalaaaa
@tinka881 tak treba piect so zdravým cukrom, brezovym alebo kokosovým, ten je aj pre diabetikov 😉
Ja mám otca na inzulíne, peciem uz len tak... A pouzivam špaldovú múku, torty aj koláče sú geniálne aj tak a aspon som pokojná, že keď si dá aj moje male dieťa, nezabijam ho bielou múkou a cukrom 😝

@butterfly333 do torty dávaš mrazené ovocie?