baby a este som sa Vas chcela spytat, ked som bola na tom vysetreni pozrel sa na monitor, zazundral si, ze 14 a potom povedal, ze som v 5-6 tt. Myslite, ze to 14 bolo, 14 mm - velkost toho drobecka? 🙂 Lebo to mi tak z toho vychadza
hej, presne mne sa tiez zda, ze nejake taketo cislo povedal, ale bola som tak rozradostena, ze som sa zabudla opytat, co tie cisla znamenaju :D. urcite ano ;)
@schelly2910 no asi budes tehotna 👏
@schelly2910 určite si v tom, gratulujem.
Babenky tie čo ste tu a ste tehu 😀 chcem sa opýtať máte také problémy, že váš prehania na veľkú 😀 ja som dnes bola min 9 krát pri prvom som to nemala, akože brucho mám nafúknuté akoby som mala ísť čo chvíľa rodiť ale to som mala aj pri prvom no a toto nič také som nejedla 😀 ja to budem mať asi obrátene niektoré vracajú a ja budem s.... 😎
@pepka123 esteze neviem, co ma caka 😆
@senselinka
@denidi zatiaľ nič žienky ovulaciu som už mala minuly týždeň to bol aj hlien aj chuť na... Ale teraz bolesti a nič zatiaľ jooj
@petulik1991 heh... neboooj 😂 ja už aspoň viem načo sa pripraviť 😀 a snáď to bude lepšie 2x ☺😊
@pepka123 No ja sa uz teraz bojim..ked som nebola tehu, tak som hovorila, ze to zvladnem..teraz, ked som tehu, tak viem asi co ma caka a neminie. Uz sa mi to horsie hovori 😆 ale tak zvladli to vsety, zvladnem aj ja
@matilda72 Ja mam tu zapchu. Teraz co si vybrat, ze? 😂
tak do maja nevydalo...idem sa prehlasit do konverzacie do septembra 😀
@petulik1991 tak ako som si myslela opat zas biely test musim cakat na krv

@maryennn1 gratulujeeeeem.prisla som z roboty a ten test je silnejsi.asi rano este nebol suchy